+3 oy
151 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (10 puan) tarafından

Merhaba kızlar ben 27 yaşındayım 1 çocugum var 4 yaşında çevremde bi çok benimle yaşıt okumuş meslegi olan kadın var ortalama 70 bin kazanıyorlar onların aldıgın da gözüm yok bende çalışıp para kazansaydım rahat Bi hayatım olurdu biraz borcumuz var çabuk bitsin diye ihtğtaçlarımızdan kısıyoruz yada eşimin işi olmadıgında ortada kalıyoruz ben çalışsam kızımı kreşe vericem ve alıcagım paranın yarısı krese kalan yarısı okula gittigi için kızımın kıyafetine okul ihtiyaçlarına bi kısmı çalıştıgım için benim kıyafet makyaj ihtiyaçlarıma gidecek olan yorulan bana olacak böyle düşünüyorum bi yandan da  çalışmadıgım evde oturdugum için kendimi degersiz hissediyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(465 puan) tarafından

kendine bir ugras bul. ben okudum calistim . nalet bir subeye verdiler beni. evlenir evlenmez bastim istifayi. kocamin sirketini ben aldim izerime bagkurum odenio ordan . baska yerden calisma imkanim olsa isterdim bende calismak . ama onca yildan sonrada zor gelir sahsen . ama taniki guzel bir elin nesi iki elin sesi var neticede

(10 puan) tarafından

Aslında okul öncesi öğretmenliği okudum evlenmeden önce iki üç yerde çalıştım çocuk bakmak asla bana göre degil kafam kaldırmıyor ama ögretmenlik yaptıgını duyunca insanlar saygı duyuyor yada çalışıp para kazananınca ay sen yorgunsun yogunsun herkes özel davranıyor ama ev hanımı olunca basit sıradan mış gibi Bi ortam pek anlatamadım ama çalışmamayı seviyorum ama para kazanmak istiyorum eşim çok kazansaydı istemezdim diye düşünüyorum 

-Reklam-
0 oy
(503 puan) tarafından

Evet hayat zor ama başkalarıyla kendini kıyasladığın sürece mutlu olamazsın. Çalışan veya çalışmayan daha değerli diye bir şey yok Mesela ben kendimi hiç değersiz hissetmiyorum. Hem kendimi geliştiriyorum hem yuvamı çekip çeviriyorum. İstisnalar olmazsa çalışmayı da düşünmüyorum mutluyum çok şükür Rahat yaşantının mutlu olmaya yetmediğini de maalesef ama maalesef burda bile şahit oluyoruz. Bu yüzden ne halde olursa olsun insan önce kendi değerinin farkına varmalı. Sonra bir amaç belirleyip o yolda çabalayabilirsin. Çalışmayı gerçekten istiyorsan ya okuyarak ya da çıraklıktan başlayarak bir işte ustalaşabilirsin. Bir ucundan tutup başlanırsa sonu gelir

(10 puan) tarafından

Meslegim var çalışmayı hiç sevmiyorum ama toplumun bi bakış açısı var çalışan çalışmayan vs şuan evden iki gün dışarda bir gün çalışıyorum ama eşimin işine yardım ediyorum diye insanların çalıştıgım dan haberi bile yok bana devamlı evde duran hep müsait biriymişim gibi davranıyorlar 

(503 puan) tarafından

Niye toplumu önemsiyorsun ki. Bundan bi kaç yıl önce çalışanlar tuhaf geliyordu şimdi de çalışmayanlar. Hep onlara göre şekillenecek değiliz. Sen sınırını çizersen kimse sana istemediğin şekilde davranamaz. Ben genelde evdeyim ama çevremdekiler bana her zaman ulaşamayacaklarını her istediklerinde müsait olamayacağımı öğrendiler

0 oy
(14,944 puan) tarafından

Evde olanlar çalışmıyor mu? Evet ekonomik özgürlük çok güzel bişi ama geldiği gibi gidip elinde bişi kalmayınca da insan daha stres olur. Evlendiğimde bende çok istedim çalışmak eşim istemedi. Şimdi eşim çalış dese de çalışmam çünkü çok yoruluyorum evde.

0 oy
(27,075 puan) tarafından

Herşeyin bi zamanı vardır Allahın sana nasıl bi hayat çizdiğini bilemezsin şükret yinede bi uğraş bul kafan dağılsın onlar öyle ama bizlerde böyleyiz mükemmel olmak için gelmedik dünyaya Allah yorgunluğunuza derman versin inşallah

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 460 göst.
+1 oy
6 cevap 254 göst.
27 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Frtnzn (307 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 265 göst.

Kategoriler

1,473,638 soru

24,127,660 cevap

333,849 kullanıcı