0 oy
164 göst.
önce Diğer kategorisinde (21,624 puan) tarafından

Buraya geleli 4 yıl olacak 5 6 kere aynı şeyi yaşadım ilk başta evimdeki salon parkeleri çöp oldu değişti sonra tekrar oldu her seferinde ev perişan oldu her yer su çok ama çok yorucu bi dönem oluyor benim için en son makineyle açmışlardı dedim bir daha olmaz herhalde bir baktım sabah yine su az gitmeye başladı aşağıya eğilip baktım taştığını gördüm moralim öyle bozuldu ki sürekli bunu yaşamaktan yoruldum şuan eşim dışarıya boru vermeye çalışıyor ev yine perişan o kadar kirlendi ki çok ama çok bunaldım bu durumdan 😔 psikolojik olarak gerçekten yordu beni böyle olması 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (777 puan) tarafından

O binanın sorunu herkesin ödemesi lazım mahkemeye veririm bir de mahkeme avukat masraflarını ödersiniz de

önce (21,624 puan) tarafından

Evet mecburen bi yenilik yapılması gerekiyor aşağı kat diye üsttekiler tuzum kuru modundalar

-Reklam-
0 oy
önce (147 puan) tarafından

nerden neden senep oluoki bu durum giderde mi sorun var vanalardami nerden kaynakliki suyu acip acik brakmiosunuzdur sonucta

Binanın genel olarak arka 2 cephesinde bu sorun var yan komşumuz var o geldi az önce onunki de tıkanmış komple kazılıp bakılması gerekiyor para toplanıp alt kat olduğumuz için üsttekiler umursamıyor fazla ilk su bastığında binadan birisi benimde böyle olmuştu eski evimde ben kendim ödedim diye bağırıp çağırmıştı 

0 oy
önce (22,812 puan) tarafından

Nerden su basıyor. Sorun kökünden çözülemiyor mu?

Boruların yerini kazılıp bakılması gerekiyor yola kadar ona da yanaşırlar mı bilmiyorum üsttekiler umursamıyor nasılsa bize bişey olmuyor diye 

önce (22,812 puan) tarafından

O zaman şikayet etmenin vakti gelmiş bence. Hangi kuruma şikayet ediliyor bilmiyorum. Ama bilen çıkar muhakkak. Bı araştırın. 

Hiç bir fikrim yok kökten çözülmesi gerekiyor bunun hiç önem verilmemiş arka cephedeki giderlere koku da yapıyor zaten 

0 oy
önce (6,902 puan) tarafından

Kayinvalidemlerin sitesindede boyle birsey olmustu onlarin depolarina basti kac kez en son para toplanip yeni gider borusu dösendi sizin binanin yöneticisi falan yok mu

Var bizim yönetici de bugün aynı şeyi söyledi inşallah yaptırırlar kafam ağrıyor artık buranın derdinden

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 168 göst.
9 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Btly1 (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 222 göst.
18 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bbtrngn (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 310 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.
28 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mehtap_ALPARsLaN (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,633 soru

24,061,465 cevap

330,160 kullanıcı

...