+1 oy
420 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (36 puan) tarafından

6 senelik evliyim iki çocuğum var 5 ve 3 yaşlarında kaynanayla yaşıyoruz bana ait sadece odam var çocuklarım bile aynı odada yaşıyoruz sürekli laf sokan ve burası benim evim diyen kaynanam var iki gün önce çok tartıştık eşim evde değil ve beni arayıp ölsen de seni ayrı eve çıkarmam dedi bugün VP durumuna da en büyük zenginlik anne duasidir yazmış kaynanam sürekli yalan bi şekilde yemin eder eşim bana zaten sen ve çocuğunun bi değeri yok gözümde dedi ne yapacam bilmiyorum boşansam kimse arkamda Durmaz dua eder dua beklerim

13 Cevaplar

+6 oy
(4,535 puan) tarafından

Ben de bu platform da şahit oluyorum ve gerçekten şaşırıyorum. Hala bu zamanda bu devirde kaynanayla oturmayı kabul edenleri gördükçe . Evlenmeyin illa evlenmek zorunda mısınız ? Ona buna hizmet edip hakaret küfür çekeceğime annem babamın kahrını çekerim. Hiç mi olmadı girerim bir işe çalışır gül gibi yaşarım tek başıma . Neden evleniyorsunuz hiç anlamış değilim. Adı üstünde evlenmek. Kendi evini yuvanı kurmak. Başkasının evinde başkasının düzeninde yaşamak değil zaten bunun adı evlilikte değil sığıntı olmak.

(23,973 puan) tarafından

Onlara hizmet edeceğime anne babama ederim düşüncesi bende de var ama ailenin de çocuğa sahip çıkması gerekir birliğe gelin vermekte böyle bir evde bu değersizlikte çocuklar yapmakta akıl işi değil maalesef :( 

(36 puan) tarafından

18 yaşında aile baskını yüzünden evlendim çocuk olmasaydı çoktan ya gider yada inti.... Ederdim

-Reklam-
+2 oy
(5,915 puan) tarafından

Teknoloji çağındayız neden nimetlerinden yararlanmıyorsun buraya girebildiğine göre iyi kötü elinde bi akıllı telefon var gizlice video kaydı yap ses kaydı yap yanlışlıkla aramış gibi yap söylediklerini telefonda kocana dinlettir tüm bunları yaparken kesinlikle kayıt yaptığını kaynanana belli etme kocan olacak sütursuz da anlasın kimin haklı kimin yalancı oldugunu

(36 puan) tarafından

Daha önce yaptım kaynanam eşime şeytana uydum dedi eşimde boşver yapmış bir hata dedi kapattı üstünü yine yoluma bakar giderdim ama iki çocuğum var onlar ne olacak

+1 oy
(4,775 puan) tarafından

Eşin mi demiş senin ve cocugun değeri yok gözümde? Yok yani bu adamlar halen anne memesinden ayrılamıyorsa ne diye evleniyorlar? Doyamamış anne sütüne. Bu forumdaki kadınlardaki sabıra da hayranım. Iki seçeneğin var ya boşanacaksın ya da bir ömür böyle mutsuz yaşayacaksın.

(36 puan) tarafından

Evet yemin ederim ki aynı o kelimeyi kullandı boşanacam demedigim halde bana sen bulmuşsun birini ki böyle davraniyorsun dedi 

+1 oy
(1,620 puan) tarafından

bi an önce geberinde kurtulalim sizden deseydin keske  o cocuklara kurban olsunlar baskada bisey demiyorum

(36 puan) tarafından

İnşallah bi an önce o kadının perişan olduğunu görürüm bana ne yasattiysa aynısını yaşamadan ölmesin ilahi adalet bu dünyada görürüm inşallah 

0 oy
(2,250 puan) tarafından

Allah onu size muhtaç etmeden almasın canını.Kaynananiz da diğer dünyada versin hesabını.

(36 puan) tarafından

Amin inşallah inşallah 

0 oy
(2,256 puan) tarafından

Suç eşinde. Sana destek olsa kaynanan böyle davranamaz. 

(36 puan) tarafından

Evet valla öyle aslında ama o sadece anne der ben diyorum annendir yine bak saygı duy paranı falan ver sadece bana ait bi çadır dahi olsa kabul ederim  yok diyor 

0 oy
(6,904 puan) tarafından

Bizim gelin ev üstüne geldi evet bir oda var ama evin içinde krallar gibi yaşıyor Allah var oda 6 yıl oldu şimdi ev aldılar yine annemlere yakın üç dakikalık bi mesafe hala da uzağa gitmem diyor biz esprisine hadi gidin artık deriz.  

Hele çocukları bizim çocuklardan daha fazla severler o kdr diyim abla 

Yani baba evinden daha rahat annemlerde çünkü annem babam o konforu veriyor. Gerek yok yani ızdırap gibi yaşatmaya Allah'tan korkulur  sonuçta insan ya insanın önünde ne var bilinmez  üzüldüm cnm cocuklarina  

Rabbim en kısa sürede sana ait bir ev nasip etsin . Huzurla yuvanda otur inşallah . Kaynananida bildigi gibi yapsın Allah..

(36 puan) tarafından

Allah razı olsun inşallah rabbim sizin gibi iyi insanların ömrünü bahtını güzel eylesin

0 oy
(2,005 puan) tarafından

Yazık Allah kurtarsın bir an önce. Yerinde olsam ailemi arkamda durmaları için zorlardım.  Bi yorumda aile baskısıyla evlendim demişsin. Onlar yüzünden bu hayatı yaşıyorsun. Zaten ailesi arkasında olmayana her türlü eziyet ediliyor. Ki kocanın lafı tek başına boşanma sebebidir!

(36 puan) tarafından

İki çocuğum olmasaydı Dünya umrumda olmazdı bazen o kadar isyan ediyorum ki Rabbim sen affet başka çarem yok 

0 oy
(751 puan) tarafından

Bende 8 senelik evliyim ve evle birliğim yazıp yazıp sildiğim çok olmuştur. Onca sene çabaladım boşuna. Aslanlar gibi iki evladım var çok şükür,hasbünallah ve ni'mel vekil diyorum Allah'ın herşeye gücü yeter elbet bizede bir kapı açar onlarca kapı arasında.  Rabbim sanada gönül ferahlığı versin inşallah

(36 puan) tarafından
+1

İnşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun 

0 oy
(27,136 puan) tarafından

Kimse durmasın sen Allaha güven kendine güven boşa o pisliği

(36 puan) tarafından

Daha boşanmadan bana sen bulmuşsun birini diyor boşansam ne derler kendimi geçtim çocuklarım ne olacak çok zor Bir imtihan 

(27,136 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım

(36 puan) tarafından

İnşallah Allah razı olsun canım 

0 oy
(4,334 puan) tarafından

Bacım bir postunda eşim cocuk istiyor diyordun. Kesinlikle korun kesinlikle. Asla 2 tatlı lafına kanma. Bu ailede perisan olursun sen Allah yardımcın olsun inşallah 

(36 puan) tarafından

Aynen öyle bu ikisine babalık yapıyor mu ki ona da baksın her insanın annesi değerlidir ama bu kadar da olmaz 

0 oy
(386 puan) tarafından

Boşanmak istemiyorsan kadın sığınmaya git yokluğunu yaşayıp istedgini yapsin boşanmak istiyorsan yine kadın sığınmaya git devlet sana karşılıksız bakar.meslek edinmene iş bulmana da yardım ederler.cocuguna kıymetsiz diyorsa bir anda çok hayatlarından neyi bekliyorsun bir gün kafasına saksı düşüp ah karım mi diycek.yoklugunla terbiye olacak.annene gitsen barış der yollarlar.bence zaman kaybetme.ya düzelecek yada gidecek.

(36 puan) tarafından

İnşallah bacım en kısa zamanda kurtulurum bunlardan 

0 oy
(8,807 puan) tarafından

Hayatı çocuk üstüne çocuk yaparak yapiyorsun bacım inşallah başka düşüncen yoktur. Çocuk insanın elini kolunu bağlıyor. Düzgün ailen yok ki sana çocuklarına sahip çıksın bu yüzden senin kendini düşünmen lazım. Öncelikle kaynananın seninle insan gibi konuşması gerektiğini sürekli hatırlat Taviz verme. Eşine tepkili ol o annesiyse sende eşinin onlarda çocukları kıymet bilmeyeceksen alır çocuklarımı giderim de. Yasayacaksak insan gibi yaşayalım yoksa gider çöplükte yaşarım yine sana boyun eğmem de. Her hatasını lafını kayda al. Polise şikayet et. Ailene durumu anlat eğer biraz vicdanları varsa benim kızıma böyle davranamazsiniz derler. 

(36 puan) tarafından

Daha önce eşim üçüncü çocuk istiyordu çok şükür ki olmadı inşallah Rabbim bu ikisini bana bağışlasın bi huzurum yok ki bugün dahi çıkıp gitsem annesi iyiki gitti der oda tamam der öyle düşünceli biri degil daha doğrusu tamamen değişti 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 246 göst.
0 oy
16 cevap 599 göst.
20 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Po htc (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
27 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Papatya__ (742 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 294 göst.
4 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde mislinav (11 puan) tarafından soruldu