+2 oy
194 göst.
Diğer kategorisinde (606 puan) tarafından

Sezeryan olacağım doktor izne çıktığı için mecbur başka doktora gittim bugün devlet hastanesi olduğu için pek çok seçenekte yok 2 doktor var zaten benim gittiğim doktorda hastaneye yeni atandi. Bugün arastirdim pratisyen hekim ve daha sonra uzman hekim asistanlığı yapmış. Bu sene uzman doktor olarak çalışmaya başlamış. Ve ameliyatımı bu doktor yapacak sizce nasıl olur korkmalimiyim 

8 Cevaplar

+2 oy
(17,352 puan) tarafından

Oda artık uzman doktor. Yeterince ameliyata girmiştir asistanken. Korkma bence. 

-Reklam-
+1 oy
(3,104 puan) tarafından

Hayatında ilk defa ameliyata girmiyordur ki. zaten asistanken bir sürü giriyorlar

+1 oy
(6,827 puan) tarafından

Asistanken yeterince ameliyat görüyor yapıyorlar zaten . Bence korkma arkadaşım var cerrahi hemşire genelde biz kesi atıp dikiyoruz diyor 

+1 oy
(463 puan) tarafından

Uzman drdan önce operator Dr olmuyorlarmı kontrolü gittiğim devlet hastanelerinde operator Dr  hepside sezeryene giriyor 

+1 oy
(15,220 puan) tarafından

E iyi de o da dr diplomayı bakkaldan almadı sonuçta. Staj görüyor insanlar o kadar kaldı ki pratisyen değil artık 

+1 oy
(6,245 puan) tarafından

Yanında bi uzman olur öyle yapar ameliyatı 

Ben sezeryan olurken kapatılma sırasında asistanlardan biri bende 1 kat dikebilirmiyim dedi doktor hastadan izin al dedi bende son kat haricindeki katları dikebilirsin dedim gizlice de diktirebilirlerdi önümde perde vardı neticede anlamazdım bile böyle şeyler mikro işlem olmadığı sürece problem değil bence böyle böyle uzmanlaşacaklar 

(7,155 puan) tarafından

Aman Allahım kaç kat kesiyorlar ki 😱

(172 puan) tarafından

7 kat filan galiba 

(6,245 puan) tarafından

Tam 7 kat en üst kat ya estetik dikiş yada yapıştırma oluyor 

0 oy
(6,412 puan) tarafından

Asistan iken tamamlaması gereken sezeryan ameliyatı tamamlamadan uzman Dr ünvanı alamaz, prof hocalar her ameliyatta başında beklerler ve ona göre uzman drnolurlar. Korkmayın. 

0 oy
(5,609 puan) tarafından

Benim sezaryanımı asistan doktor yapmıştı, yanına daha sonra uzman doktor gelmişti.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 132 göst.
+1 oy
4 cevap 136 göst.
0 oy
3 cevap 92 göst.
+1 oy
3 cevap 181 göst.
23 Haziran 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Gadasini Aldigimmm (599 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,812 soru

24,160,166 cevap

335,323 kullanıcı

...