Kizlar eltim bebeğimi ilk doğduğu günden itibaren öyle seven biriydiki yani aşırı derecede çok seviyordu bense sevmesi den dolayı mutluydum kucağına alirdi bazen kndi evine götürdü tamam derdim ama son iki haftadır bişey olmuş gibi yanına gidiyor bebek alistirdigi için kucağına al diyo almıyor asla sevmiyor aksine bebeğim ona gitmek için can atıyor o umursamıyor öyle olunca üzülüyorum hani neden asla olmadı aramazda kavga fln aksine yanıma hergun gelir birden bire bebeğe karşı soğukluk sizce neden olur ki
Bir laf duymuş kesin gıcık olmuş.
Wallahi bn asla bişey demedim aksine sevince hoşuma gidiyordu
Ona sorabilirsin.
Çekiniyorum sormaya hani çok utangaç biriyim
Kendisiyle konuşmadan bilemezsin al karşına bir sorun mu varmış sor
Yani dediğin gibiyse kesin bişey vardır
Hayır benlik bir durumu asla yok ben asla bir şeyine karismiyordum acaba çocuk tedavisine basliyacak o yüzden mi bilmiyorum
Genelde öyle durumlarda bir şeyler duymuş oluyorlar bende bir laf duyduğumda kendini geri çekerim genelde
Canım karşına al konuş
Ne derdi varsa içine atıyor belli
Sen aç onu
Sorarsan açılır
Bir laf duymuştur birinin yanında hakkında bi şey dediysen kulağına girmiştir
Yok asla bir şey demedim yani eğer demiş olsam bana küser ve hergun gelmez bana aksine geliyo aramızda bişey yok aksine sadece bebeğe karşı
Kendisinin çocuğu var mı
Yok 1 bucuk senelik evli istiyor tedaviye başlayacak bugün hatta
Ondan mı yapıyor acaba kimisi öyle olur ya bilemedim canım kendine sor belki başka sorunu vardir aranız iyiyse sormakta fayda var
Bence direk sor eltine ne oldu sen seviyordun mutlu oluyordum ne oldu diye. Ben direk konuşulmasından yanayım böyle şeylerin
Bence sevmemesinden ise alıp evine götürmesi daha büyük sorun bırak çocukta o soğukluğa alışır daha iyisi
Ama vardır Bir karın ağrısı durduk yere olacak şey değil
Kesin bir laf duymuştur çünkü benim eltimde aynı yaptı ben kayinvalidem için birsey demiştim oda böyle bi elini ayağını cekti onada soyledim sandı herelde seninkide laf duymuştur kesin birinden yoksa bebeklerden neden uzaklassinlar
İnsanız ....birsey olmusdur kesin....etkiye tepki.... yasıyoruz cogu....ben olsam kafama takmazdım.....her sey bi yere kadar....elti....arkadas. es dost. ...hayat böyle..
Eltinin çocuğu varmı?
Onunla konuşmalısın bence kibarca sor
Açık yaraya kurt düşmez derler git sor belki kendisi hamiledir daha kimseye söylemiyorlardır riskli olduğu için doktor ağır kaldırma demiştir
Kendi çocuğu varmı eltinin küçük yada hamilelik gibi bişey bende yeni evliyken çocuk yoktu eltimin bebeği vardı çok severdim aile apartmanında oturuyoruz bı yere gideceğim zaman gözüm kalırdı onu gormek için ama sonrasında hamile kaldım bebeğim oldu hiç yanaşmadim sogukluk geldi birden hamileliğimde yani bişey olduğundan değil artık insan sevgisini kendi bebeğine verince öyle oluyor soğuyor
1,473,170 soru
24,121,138 cevap
333,474 kullanıcı