+1 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (562 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Arkadaşlar kızım iki gündür böyle dün acile gittik alerji için serum yaptılar geçti.. bu sabah uyandığında aynı şekilde vücudun da çıktılar bide boğazı falan da çok kötü olmuş . Krem verdi sürüyorum . Bunu yaşayan var mı ne zaman geçer.  Daha önce olmuştu kendiliğinden geçmişti bu uzun sürdü. Bide çok kaşınıyor kaşıdikca kanatıyor.

image

6 Cevaplar

+2 oy
(49 puan) tarafından

Alerji ve imniyoloji bölümüne götürün. Atakların çoğalması bazen bağışıklık sistemini zayıflatır. Vakit kaybetmeyin. Bir şeye alerjisi var ve ne yapıyorsa, ya da ne yiyorsa tetikliyor 

(49 puan) tarafından

MHRS de randevu var. Çocuk alerji ve imniyoloji bölümüne randevu almanız gerekmekte. Üniversite hastanelerini de araştırabilirsiniz.  

(15,071 puan) tarafından
+1

Hayır alamazsın yeşil alan açacak çocuk dr u ancak öyle alerji ve immunolojiye randevu alabilirsin. 

(49 puan) tarafından

Öyle olduğunu bilmiyordum. Teşekkür ederim desteğiniz için.

(562 puan) tarafından

Teşekkür ederim.

(15,071 puan) tarafından

Rica ederim Allah şifa versin inşallah 

-Reklam-
+1 oy
(562 puan) tarafından

Bilennn yok mu 

+1 oy
(562 puan) tarafından

Post yukarıiii

+1 oy
(1,268 puan) tarafından

Neye alerjisi olduğunu bulun kesinlikle.. oğlumun sivri pireye alerjisi var.. 3 yaşındayken üst üste Birgün oğlumu ısırdılar heryerinde kirmizi kırmızı çıktı biz normal sivri oire ısırığı derken meğerse çocuğumun bağışıklığını tamamen mahvetmis. Birgün sabah uyandigimizda oğlumun ayakları mormor felç gibi hareket ettiremiyordu. Direk acile gittik tüm tetkitler yapildi ve alerjik reaksiyon gösterdiği ortaya çıktı. 24 saat içinde de yavrum eski haline geldi.. ama biz 2 yıl nefrolojiye önlem amaçlı gittik çünkü böbreği etkilermis bu durumlar.. şimdi sivri görsek o sivriyi oldurunceye kadar eşim ve ben asla uyumayiz . Sivri oire dikkatli oluruz 

(562 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

İki gündür düşünmekten aklımı yedim. Değişik bir şey yemedi içmedi yani neyden oluyor hiç anlamadm. Doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum. İlçede oturuyorum ilde randevu bulabilirsem hemen götürecem

+1 oy
(793 puan) tarafından

Çörek otunu biraz öğüt sabah öğle akşam 1 çay kaşığının 3 te 1 i kadar içir

+1 oy
(3,711 puan) tarafından

Yediği gıdaları bi düşün canım

İlgili sorular

Kategoriler

1,470,063 soru

24,081,169 cevap

331,219 kullanıcı

...