Lütfen 2 dk ayırıp beni dinleyin 🙏 bilen bilir beni az çok 2 çocugum var biri 6 buçuk yaş ikinci 9 aylık 2 haftadııırrr oğlum sürekli her sabah 5 veya 6 da kalkar ve heryeri kurcalar gözümü bir açıyorum kalkmışşşş oda da oyun yapıyor bir yerleri kurcalıyor benim kızım bebekken asla gece veya sabah kalkıp böyle oyunlar yapmazdı uyurduu kalkardı emerdi geri uyurdu hepp . Ama bu öyle değil bu bana cinnet geçirtecek duruma getiriyor artık bazenn kendimi öldüresimm geliyor o kadar bunalıyorum kiiii her çocuk mu böyle ? Yoksa benim ki böyle bilmiyorum . Çocuklar gece uyuyunca bende doğal olarak kendşme vakit ayırıyorum TV izliyorum telefon oynuyorum benim yatmam gece 3ü 4ü buluyor zaten daha erken yatamam çünkü bu sefer kendime vakit ayıramıyorum.. bu gece de 4 de yattım oğlum 6 da kalktı ve şuan da uyutmaya çalışıyorum böyle saatlerce uyuma gibi lüksüm yokkk diğer çocuhuma kahvaltı evi toparlama derken Bebek uyurken uyuyamıyprum ne yazık ki . Yok mu tavsiyeniz böyle yap şöyle yap diyeniniz gerçekten pskolojiiiimmm bozuldu artık
4 çok geç bir saat uyuman için
Uyku saatlerini ayarla mesela 9 da uyut sende 12 gibi uyursun uykunu almadığın da insan agrasif oluyor
İstisnalar hariç saatlerce uyuyan bir anne yoktur zaten
Maalesef eşim 11 de işten geliyor 9 da uyumam mümkün değil oğlumu 9 da uyursan bu sefer geceye kadar uyumaz 11 gibi öocugunu uyutuyorum
13 aylık oğlum var. Sabah 10 da bacak ağrılarım başlıyor peşine koşup evi toplamaktan ve her yemek yedirmeye çalıştığımda oradan oraya kaçtığından. Akşam 8 gibi yatırıyorum sabaha kadar kaccc kez kalkıyor ben de 12 1 olmadan yatamıyorum her gün sersem gibiyim o yüzden. Çünkü anca kendime vakit ayırıyorum. Kahvaltımı bile ayakta yaptım dün, çünkü masada oturduğum zaman gelip sandalyeden masaya çıkıyor tabağı almak için 🥲🥲🥲
Allah kolaylık versin bizlereee
Çoçuğunu bir düzene sokana kadar kendin onun düzenine uyacaksın. Maşalah büyümüş git gide düzelir. Havalarda sıcak benimkide akşam 10da uyur, sabah 6-7gibi kalkar ağlar hemen. Hamileliğim ilerledikce bende saat 4den uyanıyorum bide. Oğlum uyanınca deli gibi uyku geliyor. 1hafta oldu böyleyiz. Fırsat buldukca uyu derim. Akşamlar oğlunla zaman geçir, gec uyusun. Sabah 6ya 15-20dkk kala şekerli su ver 1-2gün belki düzeni değiçir 1saat fazla uyur.
Sağolasın canım benim artık düzene giricem bende okullar tatil olduğu için saldım kendimi 😑
Bende senin gibi kendime zaman ayırmak için geç yatıyorum benimde oğlum kalkıyor ben uyanmadim her yeri kurcalıyor birşeyler döküyor olmadi her yeri dağıtıyor gece yatmadan önce bütün odaları kilitliyorum anahtarı da ulaşamayacağı yere asıyorum ama bugün altına Süpürge almış ona çıkmış astigim yerden anahtarı alıp kapıları açmış bende anahtarın yerini degistiricem artık
Allah'tan. Benimki o kadar büyük değil ama artık erken yatıcam sende erken yat
Haklısın benimde erken yatıp rutin oluşturmam lazim
Lütfen sakin ol lütfennnnn evet zor bi zaman her çocuk bir değil zor süreç dişti yaramazlıklardı uykusuzluktu hepsi geçecek aman diyim sen sakin ol hep
Çokkk haklısınn canımmm benim ama okul açılınca düzene girerim tamamen zaten 🥰
Aynen hatta daha rahatlıcaksın ☺️☺️
Çocuklar uyuyunca da uyumak kendşne vakit ayırmaktır benim için çocuklar büyüyene kadar uyu sonra zaten kendinivakit ayırırsın
Uykusuzluk cinnete sebep oluyor
Çok doğru söylüyorsun valla bu sabah sinir krizi geçirdiiim resmen şimdi sallıyorum uyutuyorum uyusun 1 sigara içip hemen uyuyucam
Sana önereceğim tek şey panjur belki komik gelebilir ama gerçekten faydası oluyor çünkü içerisi karanlık oluyor gece sanıp uyuyorlar
Onu yaptıramam ne yazıkji canım
Karartma fon perde alabilirsin
Ben yasini anlamadim 6 yas cocugunuz yapiyor bu hareketi.kiziniz 9 aylik onunla mi kiyasladiniz anlayamadim
9 aylık oğlum yapıyor .
1,472,838 soru
24,116,865 cevap
333,270 kullanıcı