Kızlar selam şimdi kısaca ozetlicem bilenler bilir ben geçen yıl açık miyom ameliyatı oldum çok zorluklar çektim . Ama çok şükür ki doktorum çok iyiydi çok ilgilendi benimle çok destek oldu . Ve şimdi 2 hafta önce görev yeri değişti biz ilçe de oturuyoruz o şehir merkezine gittib 45 dk 1 saatlik yolu var
Ve artık çocuk için hazırlanıyoruz miyom sonrası gereken 1 seneyi doldurduk bı senedir o takip ediyor ve gerçekten erkek olmasına rağmen çok abilik yaptı çok ilgilendi ve verdiği tedaviler çok iyi geldi ameliyat sonrası çok sıkıntı çektim kanamalar enfeksiyonlar ve her seferinde sabırla dinleyip uygun tedaviyi verdi devlette olmasına rağmen
Şimdi bende ondan devam etmek istiyorum. Burda ilçede devlette başka düzgün doktor yok 1 kişi var ona da sıra bulmak sans işi oda isjnin ehli cok başarılı biri ve herkes ona gidiyor gitmek istiyor bulabildim yerde ona gideceğim ama bulamadığım yerde başka doktora gitmek istemiyorum
Eşime dedim eğer hamile kalirsan eziyet olmucak mi diyor . 1 saat yol mu cekcen diyor siz olsanız ne yapardınız kizlar
Çok kararsız kaldım ama gerçekten burda başka doktor yok ve özel de cok pahalı 🥲