+1 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde (6,811 puan) tarafından

Kızlar selam şimdi kısaca ozetlicem bilenler bilir ben geçen yıl açık miyom ameliyatı oldum çok zorluklar çektim . Ama çok şükür ki doktorum çok iyiydi çok ilgilendi benimle çok destek oldu . Ve şimdi 2 hafta önce görev yeri değişti biz ilçe de oturuyoruz o şehir merkezine gittib 45 dk  1 saatlik yolu var 

Ve artık çocuk için hazırlanıyoruz miyom sonrası gereken 1 seneyi doldurduk bı senedir o takip ediyor ve gerçekten erkek olmasına rağmen çok abilik yaptı çok ilgilendi ve verdiği tedaviler çok iyi geldi ameliyat sonrası çok sıkıntı çektim kanamalar enfeksiyonlar ve her seferinde sabırla dinleyip uygun tedaviyi verdi devlette olmasına rağmen 

Şimdi bende ondan devam etmek istiyorum. Burda ilçede devlette başka düzgün doktor yok 1 kişi var ona da sıra bulmak sans işi oda isjnin ehli cok başarılı biri ve herkes ona gidiyor gitmek istiyor bulabildim yerde ona gideceğim ama bulamadığım yerde başka doktora gitmek istemiyorum 

Eşime dedim eğer hamile kalirsan eziyet olmucak mi diyor . 1 saat yol mu cekcen diyor siz olsanız ne yapardınız kizlar 

Çok kararsız kaldım ama gerçekten burda başka doktor yok ve özel de cok pahalı 🥲

13 Cevaplar

+1 oy
(1,859 puan) tarafından

Durumun özel olduğu için doktordan da memnun kaldığın iyi sonuçlar aldığın için ben olsam giderdim ki ben 1 saat uzaklıkta ki doktora gittim ilk hamileliğimde sırf doktorum çok iyi diye. 

(6,811 puan) tarafından

Benimki de çok iyi canım Allah bin kere razı olsun 

-Reklam-
+1 oy
(267 puan) tarafından

Hamilelikte bir iki gidersin baktın zor oluyor mecbur degistiriceksin canım 

(6,811 puan) tarafından

Başka doktor da yok valla napariz bilmem :(

+1 oy
(3,320 puan) tarafından

Büşra benim jinekoloji onloloji doktorum aynı zamanda kadın doğum ve tüp bebek doktoru. Mesafede aynı 1 saat. Bütün hamileliklerim sorunlu beni . 5 aya kadar düşük kanama. Ondan sonra erken doğum kanama olarak gidiyor bu süreç. Ve hep doktoruma gittik ,çoğul gebelik üstelik. Memnunsan hiç doktor değişme. Benimki de erkekdi ve aynı abilik yaptı bana bu 7 senelik süreçte. Özel muayenesi vardı. Hastahanede çalışmıyor. Randevu ya rahat alırdık,beklemek pek olmazdı. Seninde bekleme sürecin uzamayacaksa devam et derim

(6,811 puan) tarafından

Çok memnunum Allah bir değil bin kere razı olsun gerçekten erkek olmasına rağmen o kadar iyi o kadar bilgili biri ki hiç rahatsız hissetmedim kendimi ben bu yıl . Ne zaman gitsem sabırla dinledi ve gerçekten çok sorun yaşadım.ben kanama enfeksiyon ağrı kist oldu ameliyat sonrası her seferinde sabırla dinledi beni 

+1 oy
(1,051 puan) tarafından

İyi doktor bulmak çok zor İstanbul da bi yerden bi yere neredeyse 1 saate gidiliyor benimde dr um başka yere gitmişti peşinden gittim valla dr önemli ama bence kadın doğum doktoru daha önemli ben olsam giderdim

(6,811 puan) tarafından

Evet canım doktor gerçekten önemli ve kadın doğum doktoru da çok önemli bu devirde . Gerçekten çok iyi biri sağolsun çok da bilgili 

+1 oy
(4,946 puan) tarafından

Kesinlikle kendi doktoruna git ben de haftada iki defa gittim arabayla 1 otobüsle 2 saat sürüyordu yol ama en iyisiydi 

(6,811 puan) tarafından

Benimki de öyle canım çok iyi Allah bir değil bin kere razı olsun . Çok yardımcı oldu çok ilgilendi doğru tedaviyi verdi her seferinde sabırla dinledi beni. Yani 1 sene onunla devam ettik şimdi de devam etmek istiyorum eşim de zor olur sana diyor 

(4,946 puan) tarafından

Hiç bir şey hastalık geçmişini bildiği için daha güzel ilgilenir

(6,811 puan) tarafından

Aynen çok güzel ilgilenir diyorum ya doktora değil abime gidiyor gibi hissettiriyor her seferinde sabırla dinledi beni verdiği ilaçlar falan çok iyi geldi. Akıl verip yol gösterdi her seferinde bana 

+1 oy
(1,819 puan) tarafından

İyi bir doktor bulmak çok zor ben kızıma hamileyken doktor arayışı yaptığım da merkezde bulmuştum 2 saat git gel yapıyordum zor oluyor ama için en azından rahat oluyor bu hamileliğimde de öyle o yolu mecbur çekiyorum bulunduğum yerde bir tane kadın doğum uzmanı var oda iyi değil gittiğim hastanede ki kadın doğum uzmanı özel gibi ilgileniyor o yüzden o yolu gözüm görmüyor 

(6,811 puan) tarafından

Aynen canım eşim de yollarda telef olcak diyor aslında burda ilçede de 15 SK  hastane belediyeyle oraya gitmek tense 1 saat çekerim kafam rahat olur test oldu mu buraya giderim kontrole oraya giderim 

(1,819 puan) tarafından

Aynen canım en azından için rahat olur bence 

(6,811 puan) tarafından

Aynen canım hayırlısıyla bir olsun hamilelik de bakalım 

(1,819 puan) tarafından

Rabb'im gönlüne göre versin insaAllah 

(6,811 puan) tarafından

İnşaallah canım sağolasın 

+1 oy
(5,746 puan) tarafından

Benim özel durumum olmadığı halde 1 saatlik yola gidiyordum doktor için. Bence sorun olmaz aynı doktorun devam et derim.

(6,811 puan) tarafından

Benim sorunum çok canım o yüzden gitmek istiyorum eşim de eziyet etme diyor kendine  

+1 oy
tarafından

Canım kendi alıştığın doktora gitmen daha iyi tabiki.

(6,811 puan) tarafından

Var canım belediye de gidiyor garaj da dibimde hastanede tam merkezde alışveriş merkezi var onun karşısında 

tarafından

ne kadar güzel işte...

Rabbim hayırlısını nasip etsin.

(6,811 puan) tarafından

İnşallah canım otobüsle 40 dk sürüyor çok iyi bir doktor sagolsun

tarafından

Doktor çok önemli yeri geliyor aile gibi 

Arkadaş gibi.

(6,811 puan) tarafından

Gerçekten öyle yemin ederim abi gibi gördüm konuşurken derdimi paylasirken hiç sıkıntı yaşamadım Allah razı olsun ondan 

+1 oy
(15,099 puan) tarafından

Hamilelik boyunca doğum dahil bir saat uzakta özele gittim dr benim için mühim

(6,811 puan) tarafından

Benim içinde öyle abla gerçekten hele kj kadin doğum doktoru 

(15,099 puan) tarafından

Eşini dinleme canım bu konuda Kadın doğum dr u kadının bileceği iş erkeği alakadar etmez

(6,811 puan) tarafından

Aynen abla gerçekten çok iyi birisi Allah razı olsun randevu açılmış bu hafta içi gitsem iyi olacak aslında kontorle 

+1 oy
(1,805 puan) tarafından

Bence uzak degil gidilebilir

(6,811 puan) tarafından

Bence de değil ama eşime göre biraz uzak ve uğraş olarak görüyor

(1,805 puan) tarafından

Sen eşine bakma senin iyi doktora gorunmen psikolojin önemli

(6,811 puan) tarafından

Psikoloji gercekten önemli kolay şeyler yaşamadım çünkü 

+1 oy
(433 puan) tarafından
Bende ilçedeyim doğuma kadar aynı doktora gitmistim çok beğeniyorum bu sene başka ilçede özel hastaneye geçiş yapmış. Devlette olsaydı giderdim yine ama maalesef özelde ama maddi gücüm olsaydı onda devam ederdim. Görümcem de 1 saat mesafeli hastaneye gidiyordu doğuma kadarda gitti yapabilirseniz gidin doktoru begenmissiniz ne de olsa
(6,811 puan) tarafından

Benimki devlette yine ama şehir merkezine gitti 45 dk falan sürüyor doktorum gerçekten iyi Allah razı olsun ondan 

0 oy
(6,811 puan) tarafından

Kız uyudu mu bu millet 

0 oy
(6,811 puan) tarafından

Post yukarii

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 222 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Elif3405 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 339 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 257 göst.
11 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 305 göst.
15 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,837 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,854 soru

24,091,079 cevap

331,752 kullanıcı

...