Eşinizle oynarmısınız kızlar evin içinde cocuklara oynatmam mesela ama cok eglencelı bişi eşimle savas ettik resmen su oldugu için zararsız gordum de varmı oynayan merak ettim :;;;)))))
benim esim olgun agir abidir. mesela ben cocuk gibiyim. benim mizacimda olsa esim yapilabilir. ama esim olgundur oyle seyler cocukca gelir ona🤣🤣adamin ruhu yasli malesef. bende tam tersi cocuksu karakterdeyim hic yaşımin kadini kadin gibi kadin degilimdir
Bizde tam tersiyiz eşim çocuklara at olur hoplatır zıplar dışarda bisiklet yarışı yapar onlarla yerlere yatar gülerek ama bende odun gibiyim he hiç sevmem
Ama eşimi evde kovalamayı çok güzel yaparım elime terliği geçirip 🤣
İsterdim ama ev islancwk parkeler leke olacak 😄🤭 o yüzden olmaz yani
Bahçede olsa olurdu ama evde olursa yapmam heryer ıslanır
Deniz de oynarız biz . Ev de olmaz ya . Her yer ıslanır
Geçen gün 2 tane aldı 5 dk bi kıyafet değişiyorduk evde her şey yaş oluyordu hiç sevmem sulu şakaları o ise bayılır.ummadık anlarda yakalıyordu . belkide ben içi geçmiş bi ihtiyarım neşem hiç yok su tabancalar sakladım oğullarım sürekli savaşıyordu sürekli bağırış çağırış
Bizde de üç tane su tabancası var. Çocukları oynatalim diye başlarız kendimizi kaptiririz çocuklar arkamizdan koşar biz su savaşı yaparız baya da eğleniriz biz eglenince çocuklar da tabi kahkaha ile eşlik ediyor bize felan onlar da eğleniyor. Güzel bir etkinlik oluyor bence
Her yer ıslanmıyor mu ya
Yaz günü kurur ne olucak. Çocukların kayabilecegi yerlere havlu atıyorum
Geçen sene eşimle oynamıştık tabancayla değil ama balonlara su koyup su savaşı yapmıştık bu sene henüz kış ayında olduğumuz için yazı bekliyorum bu sefer bahçe hortumuyla savaşacaz
Neler oynamıyoruzki saklambaç oynamayı çok severiz ☺️
O bizdede var aynı yerlere saklan dur evin içinde ama genede eglenceli ;))
Bizim evin bi balkonuna 3 oda kapısı açılıyo geniş evimiz baya eğleniyoruz ☺️😁😁😁
Bugün pazar günü balkonda yapmış olduğumuz eğlenceydi :) taa ki eşim abartıp ağzına şişeden suyu habersiz alıp çocuklarla bana fiskirtincaya kadar. Sinirimden gülme krizine girmiştik :)
Evde kimse suyla oynayamaz dışarıda isterse yıkansınlar 😁
Biz iki gün önce yaptık ben bahçe hortumuyla suladim hepsini 4 aylık kızımda dahil olmak üzere kapının önünde oynuyoruz hep birlikte serinleyip içeri girince teker teker duşa gidiyoruz tabi
Bırak su tabancası evin içinde şu deterjanlı suyla yapılan baloncukla bile oynamam oynatmam heryer leke olur bee 🫨
Biz genelde duş başlığı ile bir birimizi ıslatırız
1,473,897 soru
24,131,190 cevap
334,054 kullanıcı