+2 oy
214 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,115 puan) tarafından

Hanımlar kiloluyum kendi kendime diyet yapiyorum ama en fazla 1 ay sürüyor tekrar bırakıyorum zayiflayamıyorum artık belim falan çok ağrıyor gitsem faydası olurmu 

8 Cevaplar

+3 oy
(115 puan) tarafından

Bende 20 kilo vermek istiyorum ama iradem zayif belim agriyor kendimi asiri yorgun ve hantal hissediyorum nasil basaricam bilmiyorum diyetisyenle 3 kilo verdim akabinde korona nedeniyle sokagacikma yasagi geldi o zamandan bugune hala cirpiniorum gercekten deneyimlerinizi okumaya ihtiyacm var :)

(2,115 puan) tarafından

Bende 4 kilo verdim ama sadece ödem gitto sanırım bıraktım diyeti bende diyetisyen eşliğinde zayiflayabilrmiyim diye dusunuyorum 

-Reklam-
+2 oy
(366 puan) tarafından

verdigi listeye uyarsan saatlere uyarsan veirrsin uymassan tabiki ise yaramaz. ama diyet diyetisyenle yapilir zaten . 10 kilo uzerindeyse vermen gereken tek basina yapman zor

(2,115 puan) tarafından

Evet baya vermem gerek eşimle konuşup gitmek istiyorum artık belim dayanmıyor 3 çocuktan sinra kendimi iyice saldım 

(89 puan) tarafından

image

benimde kilodan dolayı böyle oldu iki kolumda basen bölgemde çok var napmam lazim
(1,862 puan) tarafından

Çok bi kilim yok gibi duruyor zayıflayınca ki böyle oldu 

(89 puan) tarafından

Kilo alınca oldu

(1,862 puan) tarafından

Ciddi kilo alıp vermelerde bu kadar derin olur benim de var ama önce var yok arası parlıyor sanki böyle şeffaf şeffaf çatlak kremleri var etkisi olur mutlaka bide aktara sor bitkisel bı şeyler verir 

(366 puan) tarafından

cok derin catlak ve beyazlasmisda bunlara naparsan yap gecmez . benimde bacaklarimda var  kilotun bacak kisimlarinin geldigi böldelerde. ilk hamileelikde cicuk karnimda degil bacagimda buyudu resmen bacaklarim hektar hektar genislemisti catladi. karnimda hic catlk yok bacaklarda var catlak

+2 oy
(4,218 puan) tarafından

Diyetisyen evine gelip müdahale edemeyeceği icin eğer iradeniz yoksa pek de ise yaramaz sizin kafanızda bitirmeniz lazım bu olayi

(366 puan) tarafından

ay keske oyle bir hizmetleri olsa🤣🤣🤣 eve gelse yemegi yapsa porsiyonlasa onume koysa mutfagida kitlese🤣🤣🤣 

unluluer yada  maddi durumu iyi olanlar oyle yapiyor ya tek yasayanlar. diyet yemekleri  diyetisyen firmasiyla anlasiyorlar . yemekler gunlük ogun olarak eve yollaniyor pirsiyonlu tabak tabak . bunlar ya isitio yada pisiriyor nasi oluosa yani o sistem. diyeti yapan bitek saatleri takip edip yemesi gereken seyi kutudan cikarip yio🤣 boyle gunluk bes ogun 6 ögun hersey icinde yollanio.

image

(4,218 puan) tarafından

Ay bu varya benim uzun zamandır girişimcilik planım demek biri yapmış 😅😅

(366 puan) tarafından

tabi tabi bayadir var hatta bu sistem bildigim yaklasik on senedir:) kizmi dogurunca  yemek yapamiodum ama diyet yapmak istiodum. bende bu tarz bi hizmet almak istemistim boyle biseyi ogrenince. sonra annem sagolsun dedi sacmalama sonradan isitilan yemekler yenirmi bi avuc seye bitin odeme yapacan ben gelir yaparim yemeklerini diyetini yaparsin demisti gelip yapmisti yemeklerimi gunluk🤣

+1 oy
(14,493 puan) tarafından

Gitmeden zayifladım 

Burdan arkadaşlar la telegramdan bir seneyi aşkın grubumuz var numara gözükmüyor tartı ve tabak fotoğrafı zorunlu gündüz sohbet yasak 

100 lu kilolardan düşenler oldu 

(89 puan) tarafından

image

benim iki kolumda böyle kilo alınca oldu basen bölgesinde çok var 
(14,493 puan) tarafından

Kaç kilosun 

+1 oy
(89 puan) tarafından

Bende kilo alınca böyle oldu ne yapmam lazım

image

(89 puan) tarafından

İki kolumdada var bazen bolgelerimde var napmam lazım 

0 oy
(1,862 puan) tarafından

Diyetisyenle de veremiyorsan bı sıkıntı var demektir artık kan değerlerine baktırmak lazım. Sagliksal bı şey yoksa iradeyi tutmak lazım hırs yap hedef koy kendine 

0 oy
(23 puan) tarafından

İradeli olunca gidiyor diyetisyene gitmeden kendi çabamla  zayıfladım 19 kilo verdim vermeye de devam ediyorum 

(2,115 puan) tarafından

Ablam ve abimin gelini gitti incelme falan çok var bende gitsem fayda ederim diye düşünüyorum 

0 oy
(18 puan) tarafından

Ben yeni başladım yarın 2 hafta olcak diyetisyene gitmedim kendi imkanimla zayifliyorum sabahları 1 bardak ılık su ile basliyorum peşine 1 fincan Gold kahve yapıp içiyorum iştahı aşırı kesiyor kahvaltımı 12 de yapıp 18.00 de aksam yemeğiyle bitiriyorum her gün 10 bin adım atip 2-2.5 lt su içiyorum ve diyetim protein ağırlıklı oluyo  kalori açığı çok önemli 2400 kalori almam gerekiyorsa günlük 1500 kalori alıyorum geçen hafta 3 kilo verdim bu hafta kaç kilo vermisim yarin bakacagim

(2,115 puan) tarafından

Bende başlıyorum ama tekrar bırakıyorum neden öyle oluyor bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 190 göst.
0 oy
5 cevap 203 göst.
0 oy
1 cevap 63 göst.
3 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ebruliiiiii (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 1,982 göst.

Kategoriler

1,471,302 soru

24,096,996 cevap

332,138 kullanıcı

...