0 oy
356 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Dün eşimle ilgili bir post açmıştım aldatıldım sandım sonra bana arkadaşıyla kadını işlettiğini söyledi kimsiniz inandi kiminiz klasik erkek yalanı dedi 

Bende az çok hislerime inanarak aslında doğruları söylediğine inanıyorum kınayabilirsiniz safsin diyebilirsiniz ama üç beş günlük adam değil 13 senelik iliskimden yola çıkarak eşimi tanıyarak diyorum bunu çünkü daha önce böyle bişey yaşamadım 

Ya birde insan dönüp emeklerine bakıyor yilllarimizi verdik bu ilişkiye ha deyince de bitirilmiyor ki 

Ama ne olursa olsun çok büyük bir hayal kırıklığı var ortada ve ben üç gündür ona takılı kalmış durumdayım hayat Durmuş gibi 

Bilmiyorum nasıl geçecek toparlanacak miyim affedecek miyim 

Kendisine konuyu kapattım desemde içimde herşey taptaze 

Ay bilmiyorum kızlar ne olacak 

6 Cevaplar

+1 oy
(917 puan) tarafından

Kendi dusuncelerine kendin inanmıyorsun deneyimlerek öğrenirsin ancak. Gorunen köy klavuz istemez.

-Reklam-
0 oy
(3,219 puan) tarafından

Sadece şu yazdığın cümleye karşı birşey söylemek istiyorum

"Ya birde insan dönüp emeklerine bakıyor yilllarimizi verdik bu ilişkiye ha deyince de bitirilmiyor"

Erkekler kadın için verdiği emeğe hiçbir zaman üzülmez.içinde bi hainlik varsa o senin yıllarını adadığın evliliğin.onun 10 dakikalık zevkiyle son bulur.erkekler bizim gibi bakmıyor olaya.İnşallah sen haklısındır hislerinde.Rabbim şeytanlara fırsat vermesin 

tarafından

İnşallah inşallah canm 

(8,242 puan) tarafından

Katılıyorum biz kadınlar duygusal bakıyoruz konduramıyoruz ama erkekler öyle değil maalesef

0 oy
(260 puan) tarafından

Yani o adamı anında arayıp teyidini yapsaydın keşke ama o an. En azından aklında soru işareti kalmazdı. 

tarafından

Ya öyle emin konuştu ki telefonu aldı arim hoparlöre alim Nuri abi kadını naptın diye sorayım eğer adam bana ne kadını memet derse dedi gel yüzüme tükür istediğini yap dedi 

O anda düşündüm yalan söyleyen biri bu kadar emin şekilde konuşmaz herhalde diye gaflete kapıldım aslında 

Ama yine diyorum inanıyorum da ama yaptığı çok büyük bir yanlış böyle şeylere neden alet oluyor nasıl yapabilir 

(260 puan) tarafından

O zaman konuyu kapatacaksın  bu durumda haksız sen olursun. Uzattıkça tadınız kaçar gözün üzerinde olsun ama farkettirme

0 oy
(955 puan) tarafından

Eşini en iyi sen tanırsın, yalan söylese gözlerinden anlarsın ya da hissedersin. Sen inandıysan seni ikna ettiyse doğru söylüyor olabilir. İlk post açtığında kadınla konuşmaları sonra birden engellemesi bana saçma gelmişti, sanırım ben de eşine inandım.

tarafından

Evet hislerim yalan söylemiyor diyo gözleri de öyleydi zaten paniklemedi kendinden gayet emindi tüm bunlar inandıriyor dediklerine

Ama en çok bana dokunan yalan söylemesi en başta saklaması ve bunlara alet olması 

0 oy
(719 puan) tarafından

Yazıp yazıp sildim neye inanmak istiyorsaniz öyle davranın 

0 oy
(4,708 puan) tarafından

Eğer inanıyorsan doğru söylediğini düşünüyorsan sürekli buraya sorup kafanı bulandırma . Hayatına aynı şekilde devam et. Ama bir şey söylemeden yapamıyacağım. Hiçbir zaman eşine artık tam anlamıyla güvenemeyeceksin hep kafanda acaba biriyle mi mesajlaşıyor konuşuyor diye düşüneceksin. Bizim inananıp inanmamız önemli değil. Buradaki kadınların %90 inanmaz zaten.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 685 göst.
+1 oy
7 cevap 197 göst.
0 oy
3 cevap 199 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Bencee (521 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,712 soru

24,158,803 cevap

335,264 kullanıcı