Kızlar beni tanıyan tanır biraz sabah eşim oklavayi kırdı bende kızdım dedim zaten sen bana eşya almıyorsun büyük oğlumun elindedi dolaptan aldı kardeşine vuracakti buda aldı kırdı sen böyle çocukları şiddete meyilli ediyorsun ağzı bozuk dedim düzgün konuş ben sana terbisey ogretemem
Sabah bişey olmamış gibi sarılıyor ben lohusayim bide adama kusum adam benden baska şeyler istiyor
Uğraştık artık bı sekilde bana git dilekceni ver dedi bosanlim bende tamam yarın beraber gidelim dedim
Çocuklarımı bana verecen ben evimde oturum çocuklarıma bakarım nafaka kira faturalari da sen oduyeceksin dedim haftada bi kere çocukları görebilirsin dedim
Tamam dedi başta bana erkekeleri ver kız sende kalsın dedi ben de dedim hepsini verirsin yada hepsini alırsın benim canım bı kere yanacak dedim hepsini veririsen oturum bakarım dedim öyle deyince tamam hepsinin velayetini sana verecem dedi ama şöyle bişey var eşimin adında araba arsa var onları hayata bana vermez arabayı bitane araba verse en azından ev olabilirim ama ailesi varken vermez zaten başımıza ne geliyorsa ailesinden geliyor ise gitmedigi halde gergin ailesinde gece 1 e kadar evle alakası yok zaten ailesinide Allah'a havale ediyorum hem eşimden hem ailesden çok çekiyorum bir an önce kurtulurum inşallah daha önce beni aldattı kaç kere artık gözümden düştü guvenimde kalmadı