0 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde (237 puan) tarafından

Kızlar beni tanıyan tanır biraz sabah eşim oklavayi kırdı bende kızdım dedim zaten sen bana eşya almıyorsun büyük oğlumun elindedi dolaptan aldı kardeşine vuracakti buda aldı kırdı sen böyle çocukları şiddete meyilli ediyorsun  ağzı bozuk dedim düzgün konuş ben sana terbisey ogretemem

Sabah bişey olmamış  gibi sarılıyor ben lohusayim bide adama kusum adam benden baska şeyler istiyor 

Uğraştık artık bı sekilde bana git dilekceni ver dedi bosanlim bende tamam yarın beraber gidelim dedim 

Çocuklarımı bana verecen ben evimde oturum çocuklarıma bakarım nafaka kira faturalari da sen oduyeceksin dedim haftada bi kere çocukları görebilirsin dedim 

Tamam dedi başta bana erkekeleri ver kız sende kalsın dedi ben de dedim hepsini verirsin yada hepsini alırsın benim canım bı kere yanacak dedim hepsini veririsen oturum bakarım  dedim öyle deyince tamam hepsinin velayetini sana verecem dedi ama şöyle bişey var eşimin adında araba arsa var onları hayata bana vermez arabayı bitane araba verse en azından ev olabilirim ama ailesi varken vermez zaten başımıza ne geliyorsa ailesinden geliyor ise gitmedigi halde gergin ailesinde gece 1 e kadar evle alakası yok zaten ailesinide Allah'a havale ediyorum hem eşimden hem ailesden çok çekiyorum bir an önce kurtulurum inşallah daha önce beni aldattı kaç kere artık gözümden düştü guvenimde kalmadı 

6 Cevaplar

+2 oy
(8,359 puan) tarafından

Bu boşanma hikayesi bana çok ciddi gelmedi 😕Bi anlık sinirle alınmış bir, tekrar barışırsınız gibi. Bence üzerine ne varsa ortak ol iste kendine 

(237 puan) tarafından

İstiyecem ama eşim avukatla anlaşmalı istiyecek ben barismam hayatta zaten diğer postumda da bak o günden beri kusuz konuşmuyoruz 

(8,359 puan) tarafından

Diğer postu bilmiyorum hayırlısı olsun hakkında 

(237 puan) tarafından

Amin inşallah canım 

-Reklam-
0 oy
(6,525 puan) tarafından

Üzerindeki mallara şerh koydur mecbur yarısını sana vermek zorunda mal kaçıramasın

(237 puan) tarafından

Daha önce biz bu konuyu açtık ta ben arabilarin üstüne ne yaptım dedi bişey yaptım dedi sırf bosansak sana bişey düşmesin demişti 

0 oy
(1,294 puan) tarafından

Eşinin neyi varsa bosandiginizda yarı yarıya oluyor hakkında hayırlısı olsun 

(237 puan) tarafından

İnşallah canım 

0 oy
(4,805 puan) tarafından

Evlendikten sonra mı alındı bu mallar?

(237 puan) tarafından

Evet ben aldığımda giydiği dondan baska biseyini yoktiki yemedim içmedim malk mülk sahibi olalaim diye karşılığı bu

(4,805 puan) tarafından

Eşine haber vermene gerek yok. Notere gidip mallara aile şerhi koydur. Senden habersiz satmasın yada başkasının üzerine geçirmesin. 

(237 puan) tarafından

Buna bir ücret aliyorlar mu zaten bı araba adında diğer arabası kardeşinin adında 

(4,805 puan) tarafından

Parasız hiçbir işlem yaptıramazsın bir yerde.

(237 puan) tarafından

Tm cnm

0 oy
(100 puan) tarafından

Eşim bana vermez diye birşey yok mallar yarıya bölünüyor mahkeme tarafından 

(237 puan) tarafından

İnşallah canım 

0 oy
(237 puan) tarafından

Kızlar okadar yorgunum ki bı yandan lohusalık bı yandan hastayım bı yandan eşimin sorunları biran önce bu adamı bosamasam ben kendime zarar verecem artık bbi arkadas ciddiye gelemdi bu hikaye demişte ciddi olması için ne yapmam gerekiyor Allah kimseyi benim duruma solmasın ne düzgün hamilegimi yaşadım ne düzgün lohusalık hep saygı sevgi alaka değer kıymet yok kendimi bir hicmisim gibi hissediyorum.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 464 göst.
17 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Denizela (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
13 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Bala (141 puan) tarafından soruldu
+4 oy
28 cevap 754 göst.
0 oy
1 cevap 108 göst.
9 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Bala (141 puan) tarafından soruldu