0 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (1,632 puan) tarafından

3 aylık bebeğim hasta olup iyileştikten sonra 90 mlyi zorla içiyor diliyle itiyor vermeye çalışıyoruz ağlıyor biberona direniyor doymadigi için uyanıyor vermeye çalışıyoruz yine ağlıyor bu döngü de gidiyoruz neden icmiyo sizce 

5 Cevaplar

0 oy
(454 puan) tarafından

4 aylik atak yaklasiyor anani belleyecek bebek daha dur giris asamasinda. uc haftaya suanki halinin on kati huysuz olacak. yemez icmez uyumaz aglar susmaz normal

(1,632 puan) tarafından

Nolur her bebek aynı değil de 😂😂her bebekte atak haftası varmı ya

(454 puan) tarafından

var tabi ben atak haftalarini onceden hesaplayip telefonuma dort bes gun oncesinden alarm koyyodum atak yaklasio bu hafta diye. psikolojimi ona gore hazirliyodum🤣 onemli bi isim varsa o hafta gelmeden hallediodum ki canli cenaze gibi olacam bilac hafta diye. sabir gececek gececek diye kendime hedef koyyodum bitis tarihini falan

ama guzel yani her atak haftasinda cocuga bir ozellik yüklenio guncelleme gelio🤣🤣. mutlaka yeni bisey ogrenio. donmeyi ogrenio bi sure sinra emekleme sonra anne baba demek sonra ayaga tutunarak kalkmak 12 aya dogru yurumeye calismak gibi. yada atak haftasindan sonra bi bakiosun anaaa bi anda iki uc cm boyu uzamis . bir gecede uzuyor gibi

-Reklam-
0 oy
(2,790 puan) tarafından

Bebeklerin neredeyse geneli bu aylarda mama reddi meme reddi yapıyor.içine 1 2 cici bebe koy ben hergün içine farklı bişey koyuyordum.muzda koyabilirsin tadını verecek kadar.ben doktora danışıp o şekilde vermiltim

(1,632 puan) tarafından

Cnm benimki3 aylık 

(2,790 puan) tarafından

Benimkide o aydaydı 

0 oy
(4,764 puan) tarafından

Bu aylarda mama/meme reddi olabiliyor. 3.5 ay civarı başlıyor uzun da sürebilir kısa da. Ayakta yürüyerek icirmeye çalışın. 

0 oy
(244 puan) tarafından

Uykuda verceeksin benim oğlumda 3aylikken red etti hale öyle7aylik oldu uykuda bile kabul etmiyor 

(1,632 puan) tarafından

Ama bu içiyordu ya

0 oy
(482 puan) tarafından

Mamayı yada biberonu değiştirmeyi denedinizmi?

(1,632 puan) tarafından

Philips avent kullanıyoruz alsinda 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 106 göst.
28 Haziran 2025 Diğer kategorisinde est16 (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 46 göst.
17 saat önce Ev & Yaşam kategorisinde BideBayilferiha (1,632 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 492 göst.
0 oy
3 cevap 100 göst.

Kategoriler

1,473,504 soru

24,125,727 cevap

333,737 kullanıcı

...