Kizlar év bana kaldi esim cocugu gezdirmeye goturdu ayy ne yapsam kahve mi icsem temizlik mi yapsam kafadan 2-3 saat olmazlar
Kalk önce bir kahve iç sonrası da acele ile işlerini hallet 🤗
Oyuncaklardan basladim canim onun yayintisini toplayimda kahve yapicam bir yandan da yemege girisirim o aradan cıkar 🤣🤣
Yat uyu 😂
Uykum olsa yatardim da yok canim cocuk yokken rahatca evi mi temizlesem mi diyorum
Valla sen bilirsin o zaman. Yapacak enerjin varsa kalk evini temizle yemeğini hazır et onlar gelene kadar
Temizlik temizlik temizlik enerjin varsa yap. Sonra çoçuğunu yanına alıb 3-4gün fıldır fıldır gez. Yemeğide fazladan yap hazır olsun. Pişene kadar temizlik
Enerjim var canim cok buyuk yapmicam zatende persembe mutfak dolaplari kapilari camlari hallettim dün sansima yagmur yagdi o ayrı genel bir yaparim supurge vileda toz tuvalet falan
Güzel bı kahve ic sonra kendine bı bakım yap ohh mis bı duş al
En güzeli valla belki kaşımı bıyıgımi bir hallederim kimse yokken
İlk önce kahveni ic biraz keyif yap kahveni içerken sonra ev işlerini yap 😅
Oyuncaklardan basladim kiz yayinti bir kalksin dedim kahve yapip yemek isini halledicem sonra da temizlige girisicem
Kolay gelsin afiyet olsun 🌼
Boşver temizlik nasılsa yapılıyor bi keyif kahvesi yap sakin sakin iç
Yaparim simdi canim oyuncaklari topluyorum yayıntısı kalksin diye 😇
Önce temizlik yap sonra keyif ve yorgunluk kahvesi ic
Oyuncaklardan basladim canim kahve yapip yemek isini halledicem ordan onlar gelene kadar temizlik yaparim
Ben keyif yapmayı tercih ederim sonra çocuk totomda kendime söylene söylene saya söve iş yaparım ama yalnız vaktimi temizliğe harcayamam 😅
Kız azicik ev topladim yemek yapicam malzeme cikardim cay icicem bir kazanli utum uyari vsriyor onu temizlicem ama nasil yapicam videolara bakiyorum insallah temizleyebilirim
Hee bende sana mirasdan ev kaldı sandımdı 😀 ahh ben
Yok kiz evde tek kalmanın mutlulugu
1,475,601 soru
24,157,355 cevap
335,173 kullanıcı