+1 oy
355 göst.
Diğer kategorisinde (1,621 puan) tarafından

Şimdiye kadar bazı sorunlardan dolayı kullanamadik ama Allah nasip ederse Eylül gibi uzun bir yolculuğa çıkacaz mecbur alacam kızlar önerisi olan var mı ? Bir de alırken nelere dikkat etmem lazım ilk defa alacam minik kuşum 4 yaşında bu arada he şey var bir de aklımda gülmeyin ama bana şimdi ben yavrumu arkaya oturtup öne rahatlıkla oturabilir miyim sıkıntı olmaz demi 🤦‍♀️😁 

16 Cevaplar

0 oy
(3,903 puan) tarafından

Bende surda durayım.ama.sanki.kanzin modelleri guzeldi daha araştırmanın ama bakacaz

(1,621 puan) tarafından

Bekleyelim bakalım abla 😁

-Reklam-
0 oy
(3,467 puan) tarafından

Be safe isofixli al canım kafan da rahat etsin içinde 😂 2 çocuğumu onunla büyüttüm. Onlar yerlerinde otururken rahatça önde oturdum hep😅

(1,621 puan) tarafından

Ayy bakayim hemen burdan tavsiye alıp trendyoldan bakıp gidip çarşıda deneyerek almayı düşünüyorum canım çok teşekkür ederim 😁

(3,467 puan) tarafından

Rica ederim canım 

0 oy
(5,773 puan) tarafından

Isofix desteği

Kademeli yatırma pozisyonu

360 derece dönebilme özelliği

Adac gibi testlerden geçmiş olması

En iyisi oldun diyorsan besafe,britax. Orta halli olsun dersen kraft,kanz,bany plus

Bu arada cocugun 4 yaşına kadar kucakta ya da senin yanında gittiyse bu saatten sonra çok zor olur malesef. Yani arkada onun yanında olursun.

(1,621 puan) tarafından

Kızım öyle sıkıntı çıkarmaz çok şükür canım hep uyuyor zaten doğduğundan beri öyle arabaya bindik mi tamamdır 😁 çok teşekkür ederim bu arada bakacam yazdıklarınıza da

0 oy
(554 puan) tarafından

Bizimki prego markanın, isofix yani çocuk koltuğunda bi mekanızma var araba koltuğunda onu takmak için bir demir var tamamen sabitliyor. Bizim araba eskiydi biz sonradan taktırdık mesela ama yeni arabalarda hep oluyor zaten. Kemerle sabitlemekten daha kolay. Her yöne dönmesi yatış pozisyonu olması bir de kilosu en yükseği olursa daha uzun vadeli olur. İlk defa dedin diye açıklamaya çalıştım 😂 

Ben doğduğundan beri hiç arkada oturmadım çok şükür hem alıştı hem ikimizde rahatız😁 bence senin kız da uyumlu bi kaç etkinlik alırsan oturur diye düşünüyorum 

(1,621 puan) tarafından

Benim kiz da sorun çıkarmaz canım çok şükür zaten doğdu doğalı arabaya bindiğimiz gibi uyuyor 

Yaa ne güzel ama vallahi önde oturmaya hasret kaldım desem 😁 çok teşekkür ederim canım detaylı bilgi verdiğin için ona da bakacam liste yaparım çarşıya gidince hepsine deneyip bakarım artık 

(554 puan) tarafından

Hadi hayırlı olsun şimdiden 😘 

(1,621 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım benim 💜

0 oy
(1,664 puan) tarafından

Pahali ama kesinlikle besafe markasini oneririm

(1,621 puan) tarafından

Olsun canım sıkıntı yok yeterki iyi bir şey olsun çok teşekkür ederim bu arada 

(1,664 puan) tarafından

Bu arada sizin cocugunu bence cok buyumus 4 yasinda oto koltugunu kalablik etmeyin o yaslar icin alttan yukseltmeli emniyet kemerli sistemler var bence onlari bir arastirin cok daha fazla kullanir

(1,621 puan) tarafından

Sanırım öyle yapacam çok teşekkür ederim 

0 oy
(1,914 puan) tarafından

360derece özelligine gerek yok bence hiç aldım ama kullanmıyorum, orta halli bir şey alsanda olur

(1,621 puan) tarafından

Tamam canım çok teşekkür ederim 

0 oy
(68 puan) tarafından

Biz e bebekten aldık. İyiki de aldım başta oturmak istemedi. Snra alıştı malum alışmıstı önde kucagımda oturmaya  hamdolsun arkada daha oturuyor. Birde yüksek oldugu için etrafıda rahatlıkla görebiliyor. Bence alınmalı muhakkak

(1,621 puan) tarafından

Bende e bebeğe bakarim çok teşekkür ederim canım 

0 oy
(15,169 puan) tarafından

Hülyam adac  onayı olsun uyumayı seviyorsa eğer eğileblir olsun. Besafe, joie, yoyko bunlara bakabilirsin. Bütçen eğer uygunsa maxi cosi bu işin piri. Bizim lorelli var ama eski model kızdan kalma 360derece dönüyor. Ama dicle büyük artık bu özellik olmasa da olur. Bir de sanki bizim kızlar yaşıt Piraye yükseltici koltuğa geçti oto koltuğundan rahat edemiyordu çünkü 

(1,621 puan) tarafından

Canın nagişim benim diclem de 2021 Nisan doğumlu işte teyzesi 🤩 benimki çok sever uyuyor hemen ama bakalim hic o kadar uzun yola çıkmadık sorun çıkarağini sanmiyorum yaa yükseltici daha iyi demi o da aklıma yattı çok teşekkür ederim canım benim 

(15,169 puan) tarafından

Büyük artık canım yükseltici de olur dicoşuma e bebek ten aldık onu da sanırım joie o. İnşallah kolay yolculuklar yaparsınız 🤍

(1,621 puan) tarafından

İnşallah canım benim Allah razı olsun 💜

0 oy
(3,815 puan) tarafından

Oğlumun ki kraft marka çok memnunuz. Küçük hanıma da baby max aldık 360 zuma fit diye geçiyor o da güzel 

(1,621 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim bir bakayim ona göre karar verecem hepsini değerlendirip 🤗

0 oy
(6,032 puan) tarafından

Britax Romer aldık biz. 6 aylıktan beri tek başına takılıyor arkada 😄

(1,621 puan) tarafından

Yaa maşallah akıllı kuzu Rabbım bağışlasın inşallah 🤗 soylediginize de bakacam inşallah 

0 oy
(651 puan) tarafından

Çocugunuzun yaşı büyükmüş Joe-i spin modeli hem çocugunuzun yaşına uygun hem geniş yapısı dolayısıyla oldukça rahattır

(1,621 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim bir bakayim ona da 🤗

0 oy
(5,366 puan) tarafından

joie kullanıyorum ben 36 kiloya kadar taşıyor. bağla kemerini keyfine bak. ben ortaya koydum oto koltuğunu, önü rahat gördüğü için sıkılmıyor. 

(1,621 puan) tarafından

Yaa minnoş 💙 anladım canım çok teşekkür ederim bir bakayim bende ona göre karar verecem

0 oy
(1,576 puan) tarafından

Doğduğunda almistim ben baby pluse orbitfix kızım 4 yaşında memnunum hala oturuyor ama daha büyükler için daha büyük de alabilirsiniz 

(1,621 puan) tarafından

Tamam canım çok teşekkür ederim 

0 oy
(1,220 puan) tarafından

4 yaş için ya be sade ya heyner alın kilosu tutuyorsa eğer tek yükseltici de olabilir 

(1,621 puan) tarafından

Kilosu 15 buçuk 16 arası gidip geliyor o yükseltici olanlardan bende baktım da kararsız kaldım çok teşekkür ederim 

(1,220 puan) tarafından

Kızım 13.5 kilo heyner kullanıyoruz biz çok rahat kızım şu an 2 yaşına girecek koltukta küçücük kalıyor resmen 4 yaş demişsiniz çok rahat edersiniz tavsiye ederim 

(1,621 puan) tarafından

Anladim canım çok teşekkür ederim bende sanırım ondan alacam Rabbım bağışlasın kızını da 🤗

0 oy
(10,018 puan) tarafından

Yükseltici koltuk al kuzum oto koltuğunda Durmaz sanmıyorum benimki durmuyor çünkü o yüzden yükseltici koltuk daha rahat birde uzun yolda yatak yapıyorum ben arka koltuğu yatırıp baya rahat oluyor ben arka koltuğu bırakalı çok oldu 😅

(1,621 puan) tarafından

Aslında yükseltici aklıma yattı sanki canım o daha iyi çok teşekkür ederim arka koltuğu yatırma işi benim aklımda da bulunsun canım en azından uyuduğu zaman rahat olsun

0 oy
(383 puan) tarafından

Canm ben kızım 3 yaşındayken arabayla 24 saatlik yol gittim  koltuk falan almadım ve de kızımla bazen önde oturduk bazen arkada bence sen bir yastık al bide minder bennde sünger minder var ona yatak olmuştu resmen  arkada uykusu gelince uyuyordu bende arkda oturuyordum yanında. Bu arada bizim yol çok uzundu diye gecede yollarda oluyorduk ve gece buz gibi oluyordu yani temmuz sonu falandi gidince ama yinede buz oluyordu o yüzden yanınıza örtecek şeyler de al yol uzunsa.  Yolda yemelik ben bir sürü Elmalı tarçınlı kurabiye yapmıştım milfoyden peynirli börek yapmıştım yine milfoyden kat kat yapmıştım çikolatalı bide başka şeylerde almıştım bizim yolculuk çok eğlenceli gecmisti

(1,621 puan) tarafından

Önde imkansız ama arkada ona yatak koyarım canim çok teşekkür ederim bir de yükseltici alacam sanırım oturmak istediğinde de onu kullanırım inşallah 😁

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 377 göst.
24 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Cnsuuu (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 181 göst.
28 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Popcornnn (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 72 göst.
17 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Sunflower (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 791 göst.
28 Şubat 2023 Diğer kategorisinde sazh (5,167 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,891 soru

24,146,654 cevap

334,692 kullanıcı

...