+1 oy
131 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,229 puan) tarafından

Arkadaşlar İyot damlası bir çok şeye faydası var diyorlar aldım henüz kullanmadığım için bişey diyemem. Kimisinden damlasiyla buhar yaptığını duydum yapan bilen var mı benim aldığım %5lik rengi de  kahverengi cihazı bozmuyor mu arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz ?

3 Cevaplar

+1 oy
(3,825 puan) tarafından

Lugol kullanmıştım ben iyot damlası olarak şu en bilindik olanı. Makinayı bozmadı çok tıkandığında suyla seyreltip burnu açılsın diye hava vermiştim. Çok öksürük olduğunda sırtına kafes yapmışlığım var. Rahatlıyordu da üstelik şu an kullanmıyorum ama kullanmıştım:)

(1,229 puan) tarafından

Benim de lugol %5 lik serum suyuyla beraber mi kullandiniz normal suyla mi ölçüleri nedir teşekkür ederim 

(3,825 puan) tarafından

Bendeki de oydu serum suyuna damlatıyordum.

(3,825 puan) tarafından

Ölçüsünü tam hatırlamıyorum aslında Hasan Hüsnü Eren instagram sayfasına bi bakın isterseniz yazıyordur belki

(1,229 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
(6,768 puan) tarafından

image

gercekten ateşli olunca çocuklarım. Çok işime yaradı. Dış fis şişeye yüzde 2lik koyup  su ekliyordm  sonra cocuklarimin vücuduna sıkıyordum yada  bezime lugol suyla başına bırakırdım 15 djk içinde etki ederdi  bir bardak suya bir damla ekler icerim ağızda yaraya diş ağrısına  her türlü şeye etki ediyordu maşallah 
(6,768 puan) tarafından

Ellerim güneşten etkilenirdi yada bildiğin çıkardı aklıma gelmişken yazayım onuda lugol surerdim kurutuyor iki günde bide soğuk algınlığında kafes yaparım  buhar makinesine serumbsuyuyla karıştırıp verirdim cocuklara

(1,229 puan) tarafından

Cevap için çok teşekkür ederim 

0 oy
(1,444 puan) tarafından

Lugol iyot kullanıyorum burun yıkama yapıyorum. Çocuklara kullanmamak lazım dr önerisi olmadan kesinlikle ateş düşürmek için kafes yapılıyor da fazlası da vucuda zarar troitleri fazla çalıştırırp saç dökülmesine sebep olur vs vs. Ben gargara da yapıyorum farenjit olunca iyi geliyor. Sen içeceksen 2 damla suya karıştır iç fazlası ishal ve kusma yapar bilgin olsun. 

(1,229 puan) tarafından

Bende %5 lik lugol var oğlum iki buçuk yaşında ölçüsünü verebilir misiniz hem sprey olarak sıkmak için hem de buhar ile solunması icin çok teşekkür ederim 

(1,444 puan) tarafından

Ağızdan çocuğa sprey olarak vermeyin buhar olarak soluması için dr vermediyse ölçü olarak da bir şey diyemem çok keskin kokusu var kendim soluyorum fakat çocuğa dr onayı yoksa verme iyileşsin derken daha çok tıkanabilir Allah muhafaza

(1,229 puan) tarafından

Tamam teşekkür ederim 🤍 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 248 göst.
+1 oy
2 cevap 56 göst.
+1 oy
4 cevap 191 göst.
0 oy
1 cevap 178 göst.

Kategoriler