0 oy
136 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (16 puan) tarafından

Kızlar 22 temmuzda kan verdim ve hemen regl oldum reglim tam tarihinde oldu.

11 gündür 2 güne 3 güne kan veriyorum en son 1 agustosta verdim 2 defa birisini normal kadın doğum da orada 283 çıktı dış gebelik olabilir diye beni şehir hastanesine gönderdi orada tekrar istedi kan terazileri ayrı çıkar diye 238'e düştü bugün tekrar vereceğim.

Alttan muane ettiler kese vs yok dış gebelikte yok dedi takip edeceğiz dedi. Ama ben strese giriyorum 11 gündür belirsizlik  doktorlarda kesin birşey demiyorlar başına gelen varmı bu şekilde korkuyorum da sağlıma zarar gelecek diye küçük bir çocugum da var. 

4 Cevaplar

0 oy
(1,397 puan) tarafından

Belli bir süre geçmeden işlem yapmazlar beta düşmüş artmış olsaydı belki kese vs oluşabilirdi ama düşmesi iyiye alamet değil kimyasal da olabilir az daha bekle sabırlı ol 

(16 puan) tarafından

Öyle yapıyorum şuan inan ki yapacak başka birşeyim yok ama hızla çözümlesin istiyorm

-Reklam-
0 oy
(5,124 puan) tarafından

Kimyasaldır büyük ihtimal. Zaten o değerde kese gözükmez. Dış gebelik de belli olmaz zaten. Ama düşüşteyse büyük ihtimal kimyasal.

(16 puan) tarafından

Evet kese görünmezmiş o değere çok yoruyor ama bu durumda kendimi piskolojkmen gebeymiş hastaymş gibi hissediyorm

0 oy
(43 puan) tarafından

Ramazan ayında benimde öyle yüksek HCG ile bakıldı 5+3 de kese göründü. Hcg değerim baya bir yükseldi. 2 gün sonra da kanamam başladı. Düştü. 2 güne bir kan istediler. Bazı günler HCG az düştü. Bazı günler hızla düştü. 10 un altına düşünceye kadar takip edildi. Korkmayın. Düşmeye başladıysa muhtemelen kimyasal gebelik 

(16 puan) tarafından

Bilmiyorum aynı gün 2 farklı hastanede verdim birisi 283dü diğeri 238di doktor her hastanenin şeyi farklı dedi bugün tekrar gideceğim bakalım 

(43 puan) tarafından

Sürekli aynı yerde vermeniz gerekiyor. Bana o şekilde dediler. Ve raporladılar. Her iki günde bir aynı saatte kan aldılar bide

0 oy
(10 puan) tarafından

Ben onu cok yasadım sizi üzmej istemem ama boş gebelik beta yukselır karnınız daır sısır ama gebelık olusmaz kesede sonradan gozukur ve bostur Allahtab dılerım ole bır sey cıkmaz hepımız yanılırız rabbım hayırlısını versin hakınızda🤲🤲🤲🤲

(16 puan) tarafından

Teşekkür ederim öncelikle Rabbim olmayan herkese en güzel şekilde nasip etsin. Ben çocuk düşünmüyorum şuan neye uğradığını aşırı şaşkınım

İlgili sorular

Kategoriler

1,468,744 soru

24,063,232 cevap

330,251 kullanıcı

...