0 oy
1,164 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (83 puan) tarafından

Belki hatırlayanlarınız olacaktır eşimin beni aldattığından şüpheleniyodum uygulama sayesinde takip ettim ses kayıtları aldım ve bulundukları yere arkadaşımla baskın yapıp video kaydı aldım üzerine su döktüm arabayı da alıp ayrıldım ordan sonra tekrar mekan önünden geçtim hala ordaydilar bu defa tuttum kolundan dışarı çektim ben bunu hakedecek ne yaptım diye hesap sordum bunları mahkemeye sunup boşanacam şuan da eşyalarımı topluyorum yarın defolup gidecem bu evden doğuma kadar arkadaşımda kalacam tabi eğer bu kadar stresten çocuğuma bişey olmazsa. Ve sonra ailemin yanına gidecem Türkiye'ye 

image

26 Cevaplar

0 oy
(6,846 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun inşallah bide mal gibi bakmışlar gurursuz oldukları sen onları bir arada yakaladığın halde hala yemek yemeğe devam etmelerinden belli eden bulur merak etme ikiside yakında birbirini boynuzlar sen evlanınla güzel bir hayat kur bu adamında malı parası varsa al onada bırakma

-Reklam-
0 oy
(287 puan) tarafından

Allah yardımcın yolun bahtın açık olsun. Pislik herif de itten pişman olsun seni kaybettiğine ki olacak zaten 

0 oy
(468 puan) tarafından

Allah ından bulsun cnm inşallah bundan sonra ki hayatında mutlu olursun 

0 oy
(1,634 puan) tarafından

Çok üzüldüm canım ya bı de masasında iki kız var . Resmen parasını yiyorlar enayinin

0 oy
(672 puan) tarafından

Aşşağıdaki kare kare görüntülerde aşşağılık s....min kızının güldüğüne bir benmi taktım acaba?

0 oy
tarafından

Canım çok üzüldüm ama 

Senin de o dik duruşuna da hayran kaldım doğrusu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 260 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Evrim.34 (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 869 göst.
0 oy
12 cevap 594 göst.