0 oy
1,158 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (83 puan) tarafından

Belki hatırlayanlarınız olacaktır eşimin beni aldattığından şüpheleniyodum uygulama sayesinde takip ettim ses kayıtları aldım ve bulundukları yere arkadaşımla baskın yapıp video kaydı aldım üzerine su döktüm arabayı da alıp ayrıldım ordan sonra tekrar mekan önünden geçtim hala ordaydilar bu defa tuttum kolundan dışarı çektim ben bunu hakedecek ne yaptım diye hesap sordum bunları mahkemeye sunup boşanacam şuan da eşyalarımı topluyorum yarın defolup gidecem bu evden doğuma kadar arkadaşımda kalacam tabi eğer bu kadar stresten çocuğuma bişey olmazsa. Ve sonra ailemin yanına gidecem Türkiye'ye 

image

26 Cevaplar

+3 oy
(1,302 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun pslik herif hak ettiğini yaşasın 

(83 puan) tarafından

Onu daha sonra yapacam canım şuan sadece kendi eşyalarımı ve kedimi alacam. Hafta içi o işteyken gelip çocuk için alınan eşyaları beşiği Bebek Arabası falan onları alacam o zaman yapacam bunu 

(652 puan) tarafından
+2

helal olsun gururlu kadinlara yemin ediyorum bu herif senin tirnagini haketmiyordur. senin bu tavrin bile adamin seni haketmedigini gosterir basi dik girurlu olgun kendine deger veren ozguveni  bir kafinsin belliki . bu adi nugun onla onur hun baskasiyla kucakdan kuvaga alir herkesi inan seni haketmiyormus

(2,257 puan) tarafından

Evi paramparça etme mantığını anlamıyorum. Yeni gelecek olan kadın sıfır lüks eşyalara mi sahip olsun yani? Hiç olmadı al hepsini kendine yeni bi duzen kur

(652 puan) tarafından

adamin karisi olarak gelmeski evli adamla yatip kalkan kadin. gelecek olsa bile gezip tozup gununu gun edecegine yeni esya alip birc odesinler daha iyi. kadin grlmiceksede adam kicina giyecek don bile bulamasin evde . yerde otururp kalksin yatsin adam sefillik ceksin zamparalik yapacagina.

(2,257 puan) tarafından

Karısına iki kuruş vermez ama gider dostuna borca bile girse her türlü lüksü yaşatmaya çalışır böyle erkekler. 

Eşyalara zarar vermek yerine alsın herşeyi kendine başka yerde düzen kursun. O şeref yoksunu kocası da bomboş evde yatıp kalksın öylece.

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Yazık insanın gururunu geçtim verilen emeğe yazık boşver böyleleri adam olmuyor kendine eğer imkanın varsa cocugunla çok güzel bı hayat kurabilirsin Allah yardımcın olsun 

tarafından

Gittmeyi başarırsın inşallah 

(83 puan) tarafından

Başaracam canımimage

tarafından

Allah yanında yardımcın olsun hayat bu boşver gelecek daha hayırlı olur umarım ozeldende yazabilirsin bana kendine güven hayatta neler var neler inş çok mutlu olursun

(83 puan) tarafından

İnşallah canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için seninde her zaman önünde mutlu hayırlı kapılar olur inşallah 

tarafından

Eyvallah 🌹 

+1 oy
(5,559 puan) tarafından

Yaziklar olsun cidden 

Biz bu tür şeyleri haketmiyoruz 

Kadın kadının gerçekten kurdu

(5,559 puan) tarafından

Evliler daha iyi av onlar için 

Bekarlara bakmıyorlar 

Bunlar gibiler olduğu sürece etrafimizda çok ev yuva dağılır emin ol 

Rab'bim yardımcın olsun 

(83 puan) tarafından

Amin Allah bunu yaşayan herkese yardımcı olsun inşallah. Yaşatanlara da aynısını yaşatsın 

(1,669 puan) tarafından

Kocan ******** adi kö,pek ama o kızda herşeyi bilen biri olması yazıklar olsun büyük or,ospu bide utanmadan gülerek bakmış insanlar ne olmuş böyle ya Allah belalarını versin rahatlığa bak bu kadına adam olamamış sanamı olur on,ospu 

(5,559 puan) tarafından

Allah korkusu olsa zaten evli erkekleri ayartmaz yuva yıkmaz 

Orusbuya namus sorulmaz diye boşuna dememişler 

Allah ikisini de islah etsin başka yuvalar dagilmasin 

Biz evlenerek kendimizden ödün veriyoruz çok fedakarlık yapiyoruz herseyden yapıyoruz hemde, Ama kocalarimiz bunu görmüyor aksine bakımsız kilolu özensiz düzensiz biri olarak görüyorlar 

Cidden yazıklar olsun böyle insanlara

(1,669 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım ne olursa olsun böyle bi adam haketmiyı seni kendi gibiler bulur onuda inşaallah Allah yolunu açık etsin kolaylaştırsın

+1 oy
(20 puan) tarafından

Allah'ından bulsun inşallah pislik Allah yardımcın olsun canım 

(83 puan) tarafından

Amin inşallah 

+1 oy
(3,681 puan) tarafından

Neden böyle bir adama çocuk verdinnnn o bebeğe yazık günah değil mi şimdi babasız büyüyecek 😑 Allah yar ve yardımcın olsun bundan sonra ki hayatını çocuğunlaaa mutlu mesut yaşa evet biraz acı çekeceksin unutamayacaksın sana yaptıklarını ama ne olursa olsun onunla muhabbeti kes orta da çocuk olunca muhabbet kesilmiyor ne yazıkkiii ama ne olursa olsun sen muhabbeti kes .

(3,681 puan) tarafından

Kıyamam yaaa ben bu kadar sakinn kalamazdıım herhalde bütün kanıtları toplardım kadına da bir tane vurur orayı terk ederim ama işte bebeğinnn var yapamıyorsun 

(83 puan) tarafından

Bende sakın kalamadim ki canım kendimi o kadar sıkmışım o kadar kasmışım ki sonradan bayıldım mekana da almiyorlardi beni rezervasyonu yok diye. Arkadaşım telefonu unutmuş onu verecem diyerek girdim 

(3,681 puan) tarafından

Aileenn ne tepki verdi bu duruma bazı aileler asla kızların arkasında Durmaz çünkü

(83 puan) tarafından

Henüz hiçbirinin haberi yok canım boşanma gerçeklessin sonra soyleyecem. Ama benim ailem her zaman arkamdadir adam da oldursem arkamda olurlar

(3,681 puan) tarafından

Ozaman sorunnn yok canım hakkında hayırlısı olsun inşallah 

+1 oy
(3,343 puan) tarafından

Hangi ulkedesin

(83 puan) tarafından

Uzak değil yavru vatan

+1 oy
(4,642 puan) tarafından

Eşin Şerif.siz zaten orası ayrı da. Ben bu tarz kadınlarda ki erkek merakını anlamıyorum. Ne meraklılar evli barklı adamların altına yatmaya. Ne kadar değersizleştiriyorlar kendilerini. Erkekler ağızlarının suyunu akıta akıta ona buna anlatıyor seninle yaptıklarını. Seni pazarlıyor resmen . Bunu nasıl kendilerine yakıştırıyorlar Pes yani.

(83 puan) tarafından

Bende anlamıyorum daha 21 yaşında ama motor

+1 oy
(4,371 puan) tarafından

Allah belasını versin hepsinin. Yanlarına kalmasın 

+1 oy
(1,121 puan) tarafından

Bu erkekler neden kiymet bilmezler hamilesin bide Allahindan bulsun pislik herif.Sen onlari bastikdan uzerine su dokdukden sonra nasil senin arkandaan gelmez orada oturmaya devam eder demeki hic deyer vermemis.Bosa kendine bebeyinle hayat kur guclu ol,mutlu ol.Size baksin pisman olsun

+1 oy
(3,562 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun canım bebeğin için ayakta dur bu pislikler size kurban olsun ya inşallah çocuğunla beraber çok güzel bir hayatın olur seni ve o çocuğu hiç haketmiyor hiç 

+1 oy
(2,162 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Helal olsun kız sana 

+1 oy
(15,961 puan) tarafından

Birde sarı saçlı olan altta görünüyor gülüyor pisliklerr 

+1 oy
(3,471 puan) tarafından

Hangi uygulamayı kullandınız 

Allahından bulsun uçkuru kurusun pislik herif

+1 oy
(5,387 puan) tarafından

inşallah girdiğin bu yolda zorluklar yaşamazsın. 

(5,387 puan) tarafından

sadece şunu diyebilirim kvkk kapsamında kişinin haberi olmadan çekilen video, ses kaydı vs delil olarak alınmıyor. tabi bu fotoğraf ulu orta yerde çekilmiş olduğu için delil sayılır. 

+1 oy
(1,462 puan) tarafından

Allahım yardımcın olsun canım böyle şeylere çok üzülüyorum ya :(((

+1 oy
(1,569 puan) tarafından

Vay adiler vay !!! Ayy sinirim bozuldu ne diyeceğimi bilemiyorum. 

Kac kurtul kardeşim. Bebeğinin de yüzünü gosterme ona 😶😶😶😶

0 oy
(24,004 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım 

(83 puan) tarafından

Amin teşekkür ederim canım sen naptın suyun gelmişti en son iyi misin 

(24,004 puan) tarafından

Şu gelmedi bidaha ama ne olur ne olmaz diye sıkı takibe alındım şeker yüklemesi yaptırmamıştim istemedim ama yapmam gerektiğini yapmadığım takdirde bebeğimin ölümü de dahil her riski göze alıyorum diye kağıt imzalamami istediler yaptırdım mecbur hissettim kendimi çıkmadı şeker halbuki Dr lar kesin var gözüyle bakıyordu ayda 3 defa kontrol var ama şu 3 4 gündür de rahime aşırı baskı var 2 hafta da kontrolüm yok diye seviniyordum ama hastane yolları gözüküyor yine bana bu saat oldu baskı ve ağrıdan uyuyamıyorum yurumemi bile etkiliyor enfeksiyon şeker vs hiç bişey yok bebiş sağlıklı şükür biraz da tombiş ama benim şikayetler artıyor her an doğuracak gibiyim bir kaç hazırlık yaptım ne olur ne olmaz diye Rabbim bilir onun dediği olur 

(83 puan) tarafından

Kendine dikkat et canım fazla ayakta durmamaya çalış bacaklarını yukarı dik 5 dakika falan öyle kal baskın azalır belki. Belki de erken gelmek istiyordur ama su yada sancı gelmeden bişey yapmaz tabi doktorlar. İnşallah sağsağlim kucağına alırsın kendini kötü hissedersen de koş hastaneye

(24,004 puan) tarafından

1.5 yaşinda kızım var gün içinde dinlenmek yatmak çokta mümkün olmuyor ev işi o bu da cabası yinede dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Kızımda erken geldi benim bünye gebelikleri kaldıramıyor hersey temiz ama benim halim perişan gibi bilgilerimizi aratmasın Rabbimde kızımda da boyleydim ama biraz daha iyiydim sanki Dr bünyen gebeliği kaldıramıyor demişti şimdide aynı şeyi söylüyorlar mide bulantısı bile hala gecmedi 30 haftalık olcam sanki yeni hamileyim 

0 oy
(997 puan) tarafından

Emin ol canım eşin kadar o kadın da bişey etmiyor evli olduğunu bildigi halde o adamın yanına gidebiliyorsa o kadın da da karakter yok gurur namus yoktur benim gözümde öyle gün gelir aynı şeyleri oda Yaşar yani herşey ilk bastaki gibi güzel geçmez malesef sen kurtulduguna sevin o pislikten canını da sıkma boş yere hamileymiş sin rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 

0 oy
(12,142 puan) tarafından

Neden bu aptall kadın 32 dişini göstererek gülüyor bir de. Alttaki kısımda videonun devamında gördüm. Kocan da tam bir hanzoymuş kurtul gitsin zaten böylesinden. Bir tane de değil 2 kadın var bide masada.

Allah yardımcın olsun, güç versin sana

(652 puan) tarafından

anaa ben gece sarisini gordum telin isigi kisikken simdi sen deyince bakdim iki karin var gercekten masada

(12,142 puan) tarafından

Aynen 2 kadın biri kara biri sarı 😬

0 oy
(657 puan) tarafından

Hamile bi kadına bunu yaşatanların aldıgı her nefes haram zıkkım olsun insanlığın çivisi çıkmış bundan sonraki hayatın güzel olur inşaallah bebeğinle sana hayırlı kapılar açılır

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 260 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Evrim.34 (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 867 göst.
0 oy
12 cevap 594 göst.
19 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asli65_ (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 2,144 göst.
23 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu