Kızlar merhabalar şöyle bir sorum var. Memleketimize taşınma aşamasındayız evimizi tuttuk ve içinde bazı yapılacak işler çıkıyor eşim gidiyor bakmaya yanında görümcem de gidiyor ben kendi ailemin yanındayım çocuğumla beraber eşim annesinde yada ablasında kalıyor. Bir iş olduğunda o da takılıyor peşine bundan önce bir tatsızlık yaşamıştık arkamdan konuştuğunu duymuştum o sebeple eskisi gibi iyi düşünemiyorum sıcak gelmiyor hiçbir hareketi eşim çok düşkün ailesine ama bu durumdan rahatsızım ne yapmalıyım.
Neden rahatsız oluyosun peki kardeşi sonuçta ne sorun olabilir ki
Samimi bulmuyorum arkamdan konuşup hakaret ettiğinden beri, bide evi tuttuk ben daha bir kere gördüm bu zırt pırt gidiyor bakalım. Ben soru yada eleştiri değil de öneri almak için bu postu açtım.
Anladım bu konuda eşinle konuştun mu peki rahatsızlığını belirtmezsen o anlayamaz durumu
Henüz konuşmadım epey yoruluyor taşınma işlerinden dolayı ben pek yardım edemiyorum küçük bebeğim var malum havalarda çok fena ama konuşsam direk eşim bana cephe alacak saçmalama ne var bunda gibi ama böyle devam ederse söylerim sanırım
Boşver şimdi gitsin çünkü kocana gelmesin desen kocanla aran bozulur
Taşındıktan sonra mesafeyi koyarsın pek gelmez heralde
Aynen yaa eşim hemen bozuk atar onuda bildiğimden kaldım öyle içime atıyorum sürekli dememek için zor tutuyorum kendimi. Taşındıktan sonra dediğin mantıklı yaa beniöde aklıma başka bişey gelmiyor
Kendimize dert aramaya yer arıyoruz bazen. Bu da o anlardan biri.
Sen hakaret yemeye, laçka ilişkilere alışmışsın anlaşılan o sebeple sizin gibilere garip gelmez bu davranışlar hoş müstehak ne deyim
1,470,098 soru
24,081,925 cevap
331,246 kullanıcı