+1 oy
94 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (16 puan) tarafından

kizlar 21 aylik kız bebegim var istediği olmadiginda kendini yerden yere atiyor ve duvara bilerek kafa atip canini yakiyor mesela benim kucagimdaysa bize kafa atiyor sacimi tutuyo yapma dedikce yapiyor hem bizim canimizi yakiyor hem kendi canini yakiyor bundan nasil kurtarabilirim sabrim kalmadi artik buqun okdr cok kafa atti ki bize istedigi olmadiginda artık dayancak gucumuz klamiyor

4 Cevaplar

+1 oy
(3,481 puan) tarafından

Bu 2 yaş sendromu illa bize huni taktiracak ya 

Hepsi illa bir şekilde inatçı oluyor.

Benimki de istediği olmayınca kendini yere atıyor parkta bile yere uzandı oyuncak için 

Bende bilmiyorum nasıl geçecek ama bian önce geçsin artık ya günde binlerce kez sabır çekiyorum sakin kalmak için 

(16 puan) tarafından

bende sabir cekiyorum bide hamileyim daha da zorlaniyorum  ben boyle cocuk gormedim omrumde

(3,481 puan) tarafından

Allah yardımcımız olsun 

-Reklam-
0 oy
(25,317 puan) tarafından

17 aylık oğlum da aynı böyle 15 ayında başladı hala devam ediyo istediği şeyi yapmadığım zaman duvara kafa atıyor kaç kere hafif morardı geçti yine yapıyo yerlere de aynı şekilde kafasını vuruyor bu aylarda hep böyle inatçılar sanırım 

(16 puan) tarafından
+1

eskiden cocuklar boyle degilmis neden simdikiler boyle anlamiyorum 

(25,317 puan) tarafından

Hiç bir fikrim yok annemde öyle söyler hep siz böyle değildiniz ben böyle bişey görmedim der😄

(16 puan) tarafından
+1

evet herkes oyle soyluyor simdiki bebelere sasiriyorum 

(25,317 puan) tarafından

Allah hepimize yardım etsin inşallah güzel bi şekilde büyütelim yavrularımızı

0 oy
(7,017 puan) tarafından

Kafasini morartana kadar vururdu orali olma vurunca tepki verme zamanla unutuyorlar sen ustune dustükce devam eder kac defa morarti ben her seferinde kostum inatla.yapti umursamamaya calistim o zaman unuttu

0 oy
(328 puan) tarafından

Hiç ilgilenmeyeceksin istediği kadar duvara kafa atsın ağlasın yere atsın kendini ağlaya ağlaya susacak sende o an kulaklık tak başka odaya geç duyma ilgilenme senden yanıt alamayınca bu davranışını terk edecek 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 109 göst.
0 oy
83 cevap 1,986 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 251 göst.
0 oy
2 cevap 194 göst.
17 Mart 2022 Diğer kategorisinde Pasakizz (906 puan) tarafından soruldu

Kategoriler