+1 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (1,179 puan) tarafından

selamünaleyküm Canımlar ben hemen hemen üç yıldır gebelik düşünüyorum ama harıcı de pcos hastasıyım. Her denemem basarısız oldu. 

Artık saldım stres olmak ıstemedım ama ayıptır söylemesi korunmasız ılıskı oldu, birçok kez. 

Adetım duzensız ama bır uygulama var oraya günü saatı ve duzensız adet döngümü duzenlı gırerım. O takvıme gore adetıme 9 gun var. Bu sabah lavaboya gıttıgımde 1 damla kırmızı leke gördüm ama aksama kadar gelen gıden olmadı. Sonra pedim de kahverengi leke de var ama umutlanmak da istemiyorum 

9 günün bıtmesını beklemek sizce de en doğrusu dımı..?

4 Cevaplar

+2 oy
(1,316 puan) tarafından

Yani pcos düzensiz de geleblr yerleşme kanamasıda olablr sen yinede kafana takma bnce biraz daha bekle bnde düşünüyrm bnmde adetime 8 gün kaldı sabırsızlanyorm inşallah ikimizde hamişizdir

(1,179 puan) tarafından

Ay insallah canım bacım Rabbım bızı de güldürsün

(181 puan) tarafından

Bnde bekliyorum 2 buçuk yıl oldu kimyasal gebelik yaşadım bu geçtiğimiz hafta bakalım hangimiz güzel haber vercegiz

-Reklam-
+2 oy
(23,433 puan) tarafından

Ben çok okudum burda biraktigim rahatladigim zaman çocuk öldü diye. Ne zaman olursa olsun Allah hayırlı zamanda versin de. Arkana yaslan. En doğru zamanda olur Allah'ın izniyle . Pcoslu hamile kalan da çok okudum burda. Yerleşme olabilir de adet de olabilir. Bekle daha bence 

+2 oy
(3,966 puan) tarafından

Heyecanınızı anlıyorum ama bence beklemek en iyisi. Yerleşme kanaması da olabilir. Kimyasal gebelik de olabilir. Ya da gerçekten hamile olabilirsiniz ama erken olduğu için negatif çıkabilir vs... 

0 oy
(6,669 puan) tarafından

Pcos hastasıyım 5 sene tedavi gördüm çocuğum olmadı canm sonra kendimi bir saldımki hamile olduğumu öğrendim . O dönemlerde ev taşıma sürecim vardı ona yoğunlaşmıştm çocuğum olmuyot die kabul etmiştim meğer psikolojik çocuğum olmuyormuş . Bu arada kızım 4.5 yaşında 10 senelik evliydim

(23,433 puan) tarafından

Hep böyle okuyorum. Tatile gittik ya da başka şeylerle.mesgul olduk hamile kaldım falan. Bı meşgale olduğu zaman sanırım daha kolay oluyor. Post sahibi değilim 

(6,669 puan) tarafından
+1

Evet kesinlikle öyle kafada bitirdimmi oluyor . Kafaya çok takılıyor çünkü doktorlar saolsunlar bana %1 sansın bile yok doğal yolla hamile kalmana dediler suratıma tokat gibi çarparak , doğal olarakta doktorun söylemleri insanın bilinç altuna yerleşiyor ve olmayacak gözüyle bakıyorsun bu sırada normal olmayacak dedikleri için tedaviye başlanıyor . Ben 3 kere aşılama öncesinde yumurtalık geliştirici ilaçlar çatlatma iğneleri neler kullanmadımki olmadı . Sonra aşılamaya geçildi 3 kere aşılama oldu gene tutmadı son çağre tüp bebek dediler bana psikolojik olarak çok kötüydüm bitkindim istediği birşey olmayınca insan çok takıyor kafasına . Tüp bebeğe geçmeden biraz rahimi dinlendirme kararı aldık, ev taşıma felanda girdi işin içine bu süreçte neyse taşındım ettim üzerinden daha 1 ay geçmedi ben hamile olduğumu öğrendim şok yaşadım resmen çünkü kendini olmuyacağa o kadar çok inandırıyorsunki inanamıyosun. Şimdi kıxım 4.5 yaşında çok şükğr allahıma . Meğer yeri ve zamanını bekliyormış bana evlat vermesi için , ne kadar şükür etsem azdır 

(6,669 puan) tarafından
+1

Ne zaman böyle postlar okusam kalbimde hissederim o acıyı . 2020 yılınfan beri buradayım defalarca böyle posta denk geldim elimden geldiğince bütün herkezede çevremdekilerede söylüyorum . İnsanın ruh hali çok bozuluyor evlat sahibi olamıcam diye insan kendini yiyor . Ben o dönemlerde eşime boşanma teklifi bile etmiştim . Öyle bir etkileniyorsunki eşinin sana bakışında bile negatif şeyler çıkartıyorsun . Sanki eşinin hayatından gidersen herşey onun için iyi gizel olucak düşüncesine bürünüyorsun . Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor çok

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 211 göst.
8 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semra tutan (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 520 göst.
18 Kasım 2018 Aile & Aşk kategorisinde Tggbaaa (4 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 110 göst.
+2 oy
7 cevap 236 göst.

Kategoriler