0 oy
850 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Ay kızlar dün size yazmistim aldatma ile ilgili şifreyi unuttuğum için yine bir hesap açtım

Yazılanları okudum öncellikle fake filan değilim

Olayı özetlim eşimle 8 senedir evliyiz 30 temmuz yıldönümümüzdü 1 Ağustos da kendisinin doğum günü 

2012 den beridir de beraberiz şimdi ben bu adamın herseyini bilirim şifreleri bende hesapları bende Instagrami da ekli bugüne kadar hiç bişeyini görmedim duymadım güvenirim de 

Dün de şöyle bişey yaşandı uzun olacak ama anlatmam lazım 

Dün sabah gitti elinde çiçekle döndü bizim yıldönümümuz için aldı hediye de almıştı ondan önce tartışmış tık ben biraz küstüm neyse barıştık öyle sonra bir ara dedi ki benim ustam Nuri amir karısını aldatıyor karısı da beni tanıyor bana mesaj attı Instagramdan memet Nuri geldi mi biseyini gördün mü filan diye biraz konuştuk kadınla eğer birşey görürsen bu bende saf gibi inandım 

Sonra instasi hep ekliydi ama ben geçenlerde kendim hesabımı dondurdugum için kalkmıştı dünde o gittikten sonra yine ekledim 

Sonra size yazışmaları şöyle yazayım 

Serap. Slm napiyosun 

Memet. Çalışıyorum sen naptın gezin mi 

Serap geziyorum çok yoruldun uykusuzum 

Memet. İyi e bı foto atsana ordan anlık 

Serap. Neden niçin istiyorsun 

Memet. Hiç görmek istiyorum olamazmi 

Serap. Profil de gördün ya 

Memet. Olsun yine istedim hiç. Mı değerim yok yanında 

Serap. Ne değeri dün bir bugün iki 

Memet. İyi sen bilirsin 

Serap ayn ben bilirim 

Memet. İyi tm öyle olsun 

Serapp. Ayn öyle olur 

Memet. Tm 

Sonra memet yani kocam engelliyor 

Tabi ben bunları okudukça paramparça oldum ama bir yandan ekran çektim hep 

Birde Serap bu konuşmadan bir gün önce memetin bir kaç gönderisini beğenmiş ama yeni konuştukları belli iki gündür ama takiplesmiyolar 

Sonra dün de doğum günüydü diye ben pasta yapacaktım bir şekilde pasta yaptım masa hazırladım kendim hazırlandım bir hediye kutusu vardı içine bu yazışmaları tek tek yazdım koydum 

Eşim geldi pastasını üfledi yedi hediyesini aldı açtı okudu ama telaşlanmadi gayet sakindi hafif güldü sana açıklayayim sonra ne yaparsan yap dedi ama ben ne dersen ne bahane bulursan bul dinlemicem herşey bitti buraya kadar filan dedim bir yandan da ağlıyorum o srllmaya çalışıyor filan yalvardı yakardı sadece bir kez anlatayım dedi 

Olay şöyle bunun iş yerinden Nuri amiri karısını aldatıyor sonra bu kadınla yazısiyor memete diyo ki ben bu kadınla ilerleticem ama hele sen bir istek at kabul edecek mi memet de dün değil önce ki gün istek atıyor kadın kabul ediyor o da istek atıyor sonra kadın yazıyor kimsin niye takip ediyorsun memet diyor ki öylesine önüme çıktın attım o kadın iyi tm diyor konuşma burda bitiyor 

Dün ki konuşmalar da böyle 

Fotoğraf istemesi de Nuri amiri ben istedim atmadı sen iste demiş 

Gezdiğini de profil de görmüş 

Bunları anlattı sonra dedi adamı arim kadını naptın diyim eğer bana ne kadını memet derse istediğini yap dedi 

İki saat konuştuk anlattıkları mantığa uyuyor ama zaten büyük büyük bir yanlış yaptı o kesin kendisi de diyor ben çok büyük bir hata yaptım adama uydum kadını işlettik dedi. Ben senin saçının teline değişmem hiçbirini dedi ayaklarıma kapandı yalvardı eve gelmeyi dört gözle bekliyorum dedi sürekli sizin yanınızdayim dedi telefonum hep ortada dedi ben aldatmak istesem benim tüm hesaplarımi senin bildiğin halde yapar mıydım dedi 

Ki şöyle de işten eve evden işe bir insan gecikmez arkadaşlarıyla takılmaz sürekli yanımızda telefonu ortada şifreleri herşeyi bende tekrar diyorum bugüne kadar tek bir hatasını görmedim 

Şimdi kiminiz mantıklı bulur belki kiminiz ne safsin dicek belki 

İsteyen dün yazdigima da bakabilir fatmaaa2015 hesap

İki çocuğumuz var ve ben bugüne kadar da bir hatasını görmediğim için konuyu kapattım

Şimdi ordan siz nasıl görürsünüz merak ediyorum dün bu sinirle tekmeyi vurucam yazdım ama bugün farklı düşünüyorum 

20 Cevaplar

+3 oy
(426 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Bence yalan :((((

tarafından

Bilmiyorum ona inanmak istiyorum biz bugüne kadar neler yaşadık nelere sustum ettim ama hiçbir zaman bana olan sevgisinden şüphe etmedim şimdi nasıl desem o duyguyu buraya yansitamiyorum dünkü anlattiklari bana yaklaşımı 

Birde asla panik olmadı hatta dedi Nuri Amire dedim ki bak benim eşim benim herşeyimi takip ediyor sifrelerimi biliyor kesin patlak verecek 

Birde ben abisini aramıştım abisi de bana dedi biz herşeyde senin yanindaydik hala da öyleyiz ama ben memetin bugüne kadar senden başkasıyla konuştuğunu duymadım görmedim bana desen kumar oynuyor içiyor herşeye inanırım ama buna inanmam ama dedi sen gözünle görmüşsün peşine düş devam ederse biz gerekeni yaparız dedi sonra kız kardeşime anlattım o da aynı şekilde şok geçirdi abla dedi memet abi yapmaz sen yanlış anlamışsındır başka bişey vardır dedi 

Yani tek bana değil çevresine de bu güveni vermiş biri

Yada ben kendimi mi kandırıyorum

-Reklam-
+4 oy
(9,456 puan) tarafından

Yüzyıllar değişiyor ama şu erkek cinsinin arkadaş amir yalanı değişmiyor düşüncemizi merak etmişsin yazdım ha bu arada ben hala fake olduğunu düşünüyorum 

tarafından

Yahu derdim ne niye fake olayım başkalarının görüşünü merak ettim 

(9,456 puan) tarafından

Tamam canım görüşüm şu bana asla inandırıcı gelmedi dediğim gibi yıllardır aynı yalan arkadaşım yaptı 

tarafından

Ya beni çok iyi manupile ediyor yada doğruyu söylüyor 

+4 oy
(3,410 puan) tarafından

Eşim elinde alkol şişesi vardı bunu gözümle gördüğüm halde elinde sise var diyorum adam ne şişesi dedi beni halilasyon goruyormusum gbi bı duruma itti ,, SMdi arkadaşım birincisi sen ya çok dizi izliyorsun yok kutuya yazismalari koydum hediye ettim faln ya da kusura bakma çok saftiriksin kocanin o adamla iş birliği yapmadığı ne malum bide kocana ne kadını işletmek başka adam kalmamış mi da kocana kalmış bu vazife ha sen direk amirin karısını ara böyle böyle rezillik var diyemedin mi , neyse sen kocana inanmissin bizden ne bekliyorsun onu anlaamdim 

tarafından

Evet kocama ne kadını işletmek bende buna takıldım daha çok zaten diğer türlü bu adam hesabının bende olduğunu bilmiyor neden hemen engelliyor konuşmayı sürdürmüyo anlattıklarıyla yaktıkları örtüşüyor gibi yada ben öyle inanıyorum 

Birde bugüne kadar 13 senelik tanıdığım bir insan ya hani birseyini görmedim bu hariç o yüzden de kafamda oturtamiyorum 

Ha doğruyu söylüyor olsa bile zaten yaptığı çok büyük bir hata kendisine mi düşüyor bunu yapmak 

Ya bilmiyorum işte insanda yediremiyor herşeyi 

Birde dizi filan izlemekten değil de iyi bir ders vermek için yaptım tüm bunları 

+2 oy
(68 puan) tarafından

Eee aradinmi Nuri yi ne dedi?

tarafından

Yok aramadım 

(68 puan) tarafından

Arasan iyiymiş 

tarafından

Ya öyle bir anlattı ki inanıyorum yada inanmak istiyorum bilmiyorum 

Konuşmak isteyen kişi neden engellesin hemen 

Konuşmaları da böyle 

(68 puan) tarafından

Şüphe çok kötü bir kemirgen . İnşallah yanılırsın da güvenin sonsuza kadar devam eder hemcinsim🌼

tarafından

İnşallah teşekkür ederim 

+2 oy
(1,014 puan) tarafından

Yani boşanıp boşanmamak v.s senin bileceğin iş ama erkek kafası yatakta bile bassan sonuna kadar inkar eder. Bende önceden tecrübe etmiştim aynı yalan dolan arkadaşıyla yüzleştim yok şöyle böyle dedi bende yüzleşirken erkek arkadaşımı yanımızda tutmadım yönlendirmesin diye neyse çocuk gitti bunun telini aldım bişey anlattın mı  müsait olunca arıycam diye ms jattım yok anlatmadım dedi şak diye yakaladım yani zor bi durum heleki çocuklarda olunca 

tarafından

Anladım teşekkürler 

+2 oy
(23,326 puan) tarafından

Zaten hep arkadaşları yapıyor bizimkiler maşallah püripak sanırsın zemzemle yıkanmış 

Aklıma Şener Şen repliği geldi arkadaş arkadaşın pez...dir diye senin eşinde o hesap bana hiç mi hiç inandırıcı gelmedi 

tarafından

Anladım teşekkürler 

+2 oy
(1,239 puan) tarafından

Tek diyeceğim eşin yalan söylüyor klasık erkek dayanışması Emin ol amir eşine yakalansa aynı yalan dönecek

tarafından

Anladım teşekkür ederim 

+2 oy
(1,468 puan) tarafından

Çoğu erkeğin ilk yalanı arkadaşım yaptı , arkadaşım istedi, arkadaşım söyledi , aradı vs. vs. Hiç inandırıcı gelmiyor maalesef 

tarafından

Anladım teşekkür ederim 

+2 oy
(15,536 puan) tarafından

Tek yapacağın şey Amirini aramaktı 

Adam bu kadar mı yerlere düşmüş işçisine böyle bir şey yaptırıyor 

tarafından

O adamın ne olduğunu biliyorum adam cidden aldatıyor eşini böyle durumları var zaten eşim anlatırdı hep 

Eğer esim doğruyu söylüyorsa bile çok büyük hatası var 

(15,536 puan) tarafından

İnşallah inandığın gibidir 

+2 oy
(4,191 puan) tarafından

Sallıyor. Erkekler ya arkadaşım yaptı der kendi yaptığı ortaya çıkınca da biz ona oyun oynuyoruz der. Eğer bu masum bir şeyse sende başka bir erkekle oyun oyna bakalım kabul edecek mi?

tarafından

Bende onu söyledim haklısın çok büyük bir hata yaptım dedi yapmamam gerekirdi dedi 

+2 oy
(5,578 puan) tarafından

At kadar adam aklı fikri duruşu yok mu bu herifin de gidip eşini aldatan kart horozun dediğini yapıyor. Daha fazla hakaret etmek istemiyorum valla ama eşin düpedüz akılsız. 

+1 oy
(2,558 puan) tarafından

Aslında işletmek için olabilir benzerini eşim yaşamıştı nisanloyken aralarını yapmak için konuşmuştu falan 

Buda benzeri şuanlik inanmış gibi yap sus baktın benzeri olursa yine bilki aldatıyor yoksa olmazsa birşey o zmn esin doğruyu söylüyordur şuanlik zmna bırak adam yapsa aslında herşeyi ortalıkta olmaz gidiş geliş ssati beli mi çalıştığı yere hep gitmesi mecburi mi yoksa gitmesede kaytarabilir mi ona bak uygulama vardı sanırım onun telefonunda nereye gidiyor konumdan da takip edebilirsin öyle böyle anlarsin

tarafından

Fabrikada çalışıyor sabit saatleri zaten evden işe işten eve bir adam öyle ha diyince izin vermiyorlar hemen zaten öyle bişey daha. Önce olsa aylık maaşından bile anlardım 

Benimde kafamı karıştıran bu bugüne kadar asla ama asla birşeyini görmedim telefon ortalıkta şifreler bende kendisi bilmez hesapları bende açık bilmiyor 

Ve sekiz senedir evliyiz 13 yıldır birlikteyiz tek bir hatasını yakalamadim hissetmedim de hani derler ya kadınlar hisseder Diye gündüz yalanını çaktım ama gece anlattıkları doğru geldi 

Ama ne olursa olsun yaptığı çok büyük bir yanlış işletmek için bile olsa yapmicakti o kadar 

(2,558 puan) tarafından

İşte olabilir yorumlarda aldatmış deniliyor baktım da sanmıyorum kadın dediğin gibi hiseder eğer eşinin parasi azalsa çift iş deyip gitse oda var bunlara bak takipte kal ama birşeyde belli etme 

Olsa yine çıkar ilaki 

Erkeklerin zeka seviyesi de odur işte ne yapacan isletince ne ellerine gececekse 

+1 oy
(1,402 puan) tarafından

Kimse sana neden affettin neden inandın diye hesap sormaz o sana kalmış bir şey affetsen de ortada emek var haklısın insan bir anda silemiyor affetmesen de haklısın emeklerini çöp edebilmiş silersin tek kalemde buna karışamayız ama bence affetsen bile içinde hep bir şüphe olsun takio et derim bu ipin peşini bırakma o kadına yaz yada amiri ara sor bişeyler yap yani 

tarafından

Yok bırakmicam kadına da yazdım dönmedi bile amiri pislik herifin teki böyle haltlar yedigini biliyorum o yüzden açıklaması mantıklı geldi bir yandan ama yine de yapmicakti

+1 oy
(604 puan) tarafından

Allah aşkıma koca koca insanlar niye ergen gibi birilerini işletiyorlar yada işletiyorum zamnediyolar kocana ne arkadaşıda bebe gibi sanırım saçma sapan işler 

tarafından

Ayn aşırı saçma ***** seyler insanın aklının içine ediyolar 

+1 oy
(5,997 puan) tarafından

Senin yanindayken adamı aradı mı

tarafından

Benim sa.lakligim aratsaydim ya konussaydi adam ama kendisi öyle bir anlattı ki gerek duymadım 

+1 oy
(1,392 puan) tarafından

Kadında yüz vermemiş canım eşin doğru söylüyor bence ama yaptığı yanlış arkadaşı bile olsa senin gururun incindi 

tarafından

Evet hemde çok büyük bir yanlış 

+1 oy
(1,712 puan) tarafından

Benzer kuzenimin başına geldi oda arkadaşım kızı eve getirdi demiş sonra bkuzenim gece arkadaşına mesaj atmış kocasinn adına tabi patlak vermiş kadınlar herşeyi hissediyor diye bide demem o ki ayrıl demem iki çocuk var kolay değil bazı şeyler ama inanmada canım  yedirdim sanmaasin

tarafından

Ne yapacağımı bilmiyorum 

0 oy
(19,557 puan) tarafından

Sen inandiysan sorun yok. Ama ben böyle saçma sa.lak bir yalana asla inanmam he adamla da konuşursan onuda kendi tarafına çekip kılıfına uydurur şüphe tek gerçektir ki evli birinin böyle biseyi kabul edip yapması da ayrı bir cahillik

0 oy
(1,427 puan) tarafından

Güvenmez insan nebiliyim Allahım yardımcın olsun canım :((

0 oy
(1,340 puan) tarafından

Ben inanmadım ama sen inanmak istiyorsun haklısında çünkü yuva senin yaşadığın yuva yıkılında seninki olucak bize bişey olmaz ama arkadaş için denilen şeylerin arkadaş olmadığını bil istersen üstüne git olayın kadına yaz amiriyle konuş bilmiyorum. 

Ben yaşadığım birşeyi anlatayım eşimi görsen dünyanın en iyi adamı dersin ve beni evliliğe ikna etmek için bile okadar çabaladıki evliliğmde normalde gayet iyi ilgili anlayışlı bi adam bugün telefonunda öyle gezinirken bir yere para attığını gördüm 8 bin lira hesabına girdim baktım ara ara para atılmış bu hesaba baktım kendi başka hesabı öyle böyle derken kumar sitesine para atıldığını gördüm şok oldum asla beklemeyeceğim bişiydi yani aldatıyo desen daha çok inanırım o kadar beklemezdim bana arkadaşının eşi kızdığı için onun hesabından attığını söyledi bende kızdım onunki eş korkuluyoda ben neyim benden niye korkmadın diye kırıldım ama bi yanımda inanmak istedi yuvamı nasıl yıkayım bi olayda hemen kavga gürültü öyle böyle derken kışın evimizi sattık yeni eve taşınıcektık geniş olsun diye sonra iptal etti yeni evi o ara bebeğimi kaybettim hiç ilgilenmedim sormadım niye iptal ettin şimdi bakalım ev diye yazın öğrendimki evin bütün parasını kumarda bitirmiş meğersem ve benden gizledi kumar oynayan aslında kendisi arkadaşı diye yalan söylemiş boşanıcaktım o hafta tekrar hamile olduğum öğrendim ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum bi yuvayı yık boşan ondan demek dışarı için kolay senin için zordur yani bence inanma kardeşim düş peşine seni çok iyi anlıyorum zor bi durum ama kelin ilacı olsa kafasına sürerdi durum bende ne yapacağımı bilmeden yaşıyorum 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,033 göst.
13 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,487 göst.
8 Ekim 2018 Aile & Aşk kategorisinde kdr_annesi (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 444 göst.
19 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 805 göst.
25 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde ❤ Sihemin ❤Annesi ❤ (163 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,819 soru

24,064,450 cevap

330,287 kullanıcı

...