Ay kızlar dün size yazmistim aldatma ile ilgili şifreyi unuttuğum için yine bir hesap açtım
Yazılanları okudum öncellikle fake filan değilim
Olayı özetlim eşimle 8 senedir evliyiz 30 temmuz yıldönümümüzdü 1 Ağustos da kendisinin doğum günü
2012 den beridir de beraberiz şimdi ben bu adamın herseyini bilirim şifreleri bende hesapları bende Instagrami da ekli bugüne kadar hiç bişeyini görmedim duymadım güvenirim de
Dün de şöyle bişey yaşandı uzun olacak ama anlatmam lazım
Dün sabah gitti elinde çiçekle döndü bizim yıldönümümuz için aldı hediye de almıştı ondan önce tartışmış tık ben biraz küstüm neyse barıştık öyle sonra bir ara dedi ki benim ustam Nuri amir karısını aldatıyor karısı da beni tanıyor bana mesaj attı Instagramdan memet Nuri geldi mi biseyini gördün mü filan diye biraz konuştuk kadınla eğer birşey görürsen bu bende saf gibi inandım
Sonra instasi hep ekliydi ama ben geçenlerde kendim hesabımı dondurdugum için kalkmıştı dünde o gittikten sonra yine ekledim
Sonra size yazışmaları şöyle yazayım
Serap. Slm napiyosun
Memet. Çalışıyorum sen naptın gezin mi
Serap geziyorum çok yoruldun uykusuzum
Memet. İyi e bı foto atsana ordan anlık
Serap. Neden niçin istiyorsun
Memet. Hiç görmek istiyorum olamazmi
Serap. Profil de gördün ya
Memet. Olsun yine istedim hiç. Mı değerim yok yanında
Serap. Ne değeri dün bir bugün iki
Memet. İyi sen bilirsin
Serap ayn ben bilirim
Memet. İyi tm öyle olsun
Serapp. Ayn öyle olur
Memet. Tm
Sonra memet yani kocam engelliyor
Tabi ben bunları okudukça paramparça oldum ama bir yandan ekran çektim hep
Birde Serap bu konuşmadan bir gün önce memetin bir kaç gönderisini beğenmiş ama yeni konuştukları belli iki gündür ama takiplesmiyolar
Sonra dün de doğum günüydü diye ben pasta yapacaktım bir şekilde pasta yaptım masa hazırladım kendim hazırlandım bir hediye kutusu vardı içine bu yazışmaları tek tek yazdım koydum
Eşim geldi pastasını üfledi yedi hediyesini aldı açtı okudu ama telaşlanmadi gayet sakindi hafif güldü sana açıklayayim sonra ne yaparsan yap dedi ama ben ne dersen ne bahane bulursan bul dinlemicem herşey bitti buraya kadar filan dedim bir yandan da ağlıyorum o srllmaya çalışıyor filan yalvardı yakardı sadece bir kez anlatayım dedi
Olay şöyle bunun iş yerinden Nuri amiri karısını aldatıyor sonra bu kadınla yazısiyor memete diyo ki ben bu kadınla ilerleticem ama hele sen bir istek at kabul edecek mi memet de dün değil önce ki gün istek atıyor kadın kabul ediyor o da istek atıyor sonra kadın yazıyor kimsin niye takip ediyorsun memet diyor ki öylesine önüme çıktın attım o kadın iyi tm diyor konuşma burda bitiyor
Dün ki konuşmalar da böyle
Fotoğraf istemesi de Nuri amiri ben istedim atmadı sen iste demiş
Gezdiğini de profil de görmüş
Bunları anlattı sonra dedi adamı arim kadını naptın diyim eğer bana ne kadını memet derse istediğini yap dedi
İki saat konuştuk anlattıkları mantığa uyuyor ama zaten büyük büyük bir yanlış yaptı o kesin kendisi de diyor ben çok büyük bir hata yaptım adama uydum kadını işlettik dedi. Ben senin saçının teline değişmem hiçbirini dedi ayaklarıma kapandı yalvardı eve gelmeyi dört gözle bekliyorum dedi sürekli sizin yanınızdayim dedi telefonum hep ortada dedi ben aldatmak istesem benim tüm hesaplarımi senin bildiğin halde yapar mıydım dedi
Ki şöyle de işten eve evden işe bir insan gecikmez arkadaşlarıyla takılmaz sürekli yanımızda telefonu ortada şifreleri herşeyi bende tekrar diyorum bugüne kadar tek bir hatasını görmedim
Şimdi kiminiz mantıklı bulur belki kiminiz ne safsin dicek belki
İsteyen dün yazdigima da bakabilir fatmaaa2015 hesap
İki çocuğumuz var ve ben bugüne kadar da bir hatasını görmediğim için konuyu kapattım
Şimdi ordan siz nasıl görürsünüz merak ediyorum dün bu sinirle tekmeyi vurucam yazdım ama bugün farklı düşünüyorum