+2 oy
1,424 göst.
Diğer kategorisinde (449 puan) tarafından

Selamün aleyküm kızlar bugün ev sahibi aradı öğlendi hiçbir sebep söylemeden evi boşaltın dedi şuan çıkacak bir durumda değilim kendisi en başından beri dedi 6 tane evim var benim senin parana ihtiyacı yok 2 bine oturuyorduk zam yapacam demedi evi boşaltın dedi 4 aylık hamileyim her ev sahibinin hakkı zam yapmak ama direk çıkın dedi bianda pat diye nereye gidim ben kendimi çok çaresiz hissediyorum kimsem yok rabbimden başka 4 5 ay sonra doğum yapacam çocuklar küçük iyi kötü bi düzenimiz var yemeğini yapıyorum evini sürekli temizliyorum halısını yıkıyorum zıt asla gitmiyorum gün içinde sürekli bende ben kiracı oldum için ne derse yapıyorum ama yaptım in hiçbir hatrı bile yok ellerimi duvara vurdum sinirden başım çatlıyor komşular geldiler başka gidecek anlatacak kimsem yok onalr dedi hamile halinle nereye gideceksin onalr aradı ev sahibi kadın demiş onalr çıkarıp ben orayı 7 bine verceem aylık zorla ikna ettiler 3 bin 500 e çok zor kabul etti Can sıkıntısından su yemek ağzıma sürmedim kendimi çok kötü hissediyorum her şeyine kızlarından önce ben koştum ev tertemiz havlu temiz onun işine kadar yaptım hiç mi hatrı yok çok doluyum çok kötüyüm ağlamaktan harap oldum   ev sahibinin Kendi oğlu burda o dedi benim annem gavur dedi iki canlı şuan zamanı mı evden çıkmanın dedi çok kötüyüm kendimi bayılacak gibi hiisediyorum uzun oldu hakkınızı helal edin 

29 Cevaplar

+13 oy
tarafından

Duvar yumruklayacak bişi yok ki şuan onun internetiyle girip yazıyorsun kadın halı verdi fincan verdi yani hep karşılığımda temizliğinin bir şey veriyordu 7 bin bile çok az neresi olursa olsun hangi şehir olursa olsun 2 bine oturuyorduk diyorsun ev sahibi dilerse çıkarır kendi evi neticede ister kirayı yükseltir ister direk çık der. 

tarafından
+1

Düşük yapmadı ki Allah muhafaza kanaması olmuştu

(449 puan) tarafından

Nuray abla bilmeden uzaktan konuşmak çok Güzel değil mi İnternet parasını verdim kadın kabul etti oğlu asla etmiyor 250 lira internetleri 200 ünü verdim almadılar kaç defa verdim  halı verdi fincan verdi sayısız defa her şekilde yardım ettim karşılık bekleyerek yapmadım zengin insan her zamn haklı olur Fakir insanın yeri yurdu olmaz her temizlik de de birşey vermedi o bana 3 verdiyse ben ona 100 yaptım bazı tuhaf hareketleri var yaşlı oldu için umursamadım o yüzden en son temizlik yaptım o zaman kanamam oldu gülerek düşük mü yaptın dedi gülünecek bir konu oldunu düşünmüyorum 

tarafından

Gülünecek bir durum değil tabiki gülmesi çok abes Rabbim selamet versin yani gebeyken niçin kendini yordun ki gebe olmasan dahi niçin bu kadar verici oldun Sevgi niçin Allah korusun seni de bebeğini de fakat sen de dikkat etmelisin.  Hiç bile yapmasan olurdu seni çağırıyor muydu yoksa sen mi yapıyordun ? 

(449 puan) tarafından

Kendisi çağırıyordu sürekli ben kafama göre çıkıp yapmıyordum ben hep ev sahibim oldu için mecbur hissettim kendimi sürekli belim kolum ağrıyor koltukları çekemiyorum altlarına eğilemiyorum diyor ve ben sildim kaçtır mutfak dolabını üstüne hiç kendi silmedi yapana kadar da başında bekler hani hayatım maraton gibi sürekli hep bir iş kendi evim yukarısı bu zamana  kadar komşulara asla anlatmadım ama bugün biz seni görüyoruz sürekli seni kullanıyor ucuz oturuyor diye diyorlar herkes herşeyin farkında 

tarafından

İşte bir gidilir iki gidilir Allah rizası için yapılır kendisi sürekli çağırsa bile kendini niye kullandırdın ki sen kendine karnındaki bebeğe merhamet etmezsen kimse acımaz böyle güler. Bazılarında sinir bozukluğu vardır olayın şokuyla da kanamanı görünce gülmüş olabilir bazıları hakkatten ailesinden biri öldüğünde bile kahkaha atar sinirleri bozulup belki kadında öyle bir şey vardır bilemiyorum. Sen yine de çok sinirlenme sen de bilinç altında uyguna oturuyorum aman yapayım temizliğini deyip kendini mecbur hissetmişsin hayatın alma verme dengesini bozmuşsun çok verici olmuşsun. Sana en ufak misal vereyim bizim apartmanın merdivencisi yok benim belimde 3 fıtık var. Bizim komşu da apartta 4 kişi var onlara bişi diyemiyor bana her hafta bi o silsin bi ben sileyim istiyor çöp suyu dökülse sil diyor bu zamana ama diğerlerine bişi dediği yok ben de diyorum sen sildikçe nasılsa süpüren silen var diyip merdivenci tutmuyorlar süpürme silme diyorum pis içim rahat etmiyor diyor iyide çok istiyorsan sil ben sadece kendi merdivenimi süpürüp faraşla alır silerim diğerlerine karışmam yok illa bugün merdivenleri sil diyor geçen ben sildim bugün sen sil. Diyorum ben kendi evimin işini zor yapıyorum hiç yapamam diyorum. Bir iki kere kızı sildi hemen parasını istedi ama kimse ona sil demedi ki. Siliyorsan sil. Diyeceğim o ki sen yapmaya razi gelmedikçe kimse yaptıramaz. Bak ben de çok yumuşak yüzlüyüm hemen kıyamam yaa yaşlı işte yapamaz deyip kendim demese gider yaparım. Dedikleri vakit bunu anlıyorum direk bu kullanacak beni bir yapıyorum iki yapıyorum sonra diyorum oram ağrıyor buram ağrıyor. 

-Reklam-
+7 oy
tarafından

Sen hatayı hamile halinle hem kira ödeyip hem de hizmet ederek yapmışsın

(449 puan) tarafından

Kadın yüzü çok şer memnuniyetsiz evden çıkarmasın diye kendimi hep mecbur hissettim ben salağım malım 

(595 puan) tarafından

kirani veriyosan niyebhizmet ediosunji . parami verio gunluk haftalik.derdinne milletin hizmtviligini bedavaya yapiosun kirani verion sonucta

(449 puan) tarafından

Kirayı veriyorum abla kendi sürekli ağzıyla istiyor yaşlı diye kırmadım hiçbir zamn ama artık hiçbir şekilde yapmam 

+5 oy
(1,367 puan) tarafından

Ev sahibinin çıkarmasına bir şey diyemem kendi evidir ister zam yapar ister çıkarır 

Kontratinizda yok büyük ihtimal kontrat olsa 10 yıldan önce çıkaramaz da . 

Zar zor geçindiginizi etraftan verilen eşyalarla ev kurdugunu biliyorum az çok buradan .eşimin düzenli işi yok diyorsun hadi bir çocuk yapmak haktır ama birden fazla çocuk yapmak bu imkansızlik içinde çok büyük cesaret be guzelim nasıl düşünmüyorsunuz hiç durumunuzu . . Kendi hayat konforunuzu kendiniz saglayacaksiniz ev sahibi sizi ucuza oturtmak zorunda değil en kotu ev bile olsa bugün 10 binden aşağı vermez kimse 

(449 puan) tarafından

Abla Çıkarır hakkı bianda kimse kimseyi çıkarmaz abla kusura bakma herkes beni beklemiyor gel evimi tut diye oturtmak zorunda değil ama bu sokakta kiralar böyle karşı komşum 3 bin 700 e oturuyor herşey ona ait kontratı da taşındımızda yaptık 3 yıl oldu

(1,367 puan) tarafından

Kontrat varsa çıkaramaz .siz iki kira üst üste geciktirmek ödememek yapmadiysaniz ve kirayı elden vermediyseniz çıkaramaz .bankadan göndermeniz lazım .her daim kiracı haklıdır yeni sistemde ama siz kirayı elden veriyorsanız ispatinizda olmaz.neede oturuyorsuniz bilmiyorum o yüzden ucuz dedim kiraya .

(449 puan) tarafından

Adana elden veriyoruz ama hiç geciktirmedik

+3 oy
(8,296 puan) tarafından

Bende şu an seninle aynı durumdayım. 5 aylık hamileyim. Ev sahibi evi satmış 8 bine oturuyordum şimdi 30 binlik daireye çıkacam mecbur. Yapacak bir şey yok bizde çok ama çok zorlanacaz ama bu kadar dramatize etmeye gerek yok bence eninde sonunda taşınacaz zaten 

(449 puan) tarafından

Taşınacaz illaki ona lafım yok ama bianda ben çıkamam ev bulmadan çıkamam bunca yaptım şeyi tek kalemde silmesi nankörlük gibi geliyor bana birde oturdum ev gerçekten güzel bi ev değil bende mecbur oturuyorum kafam da rahat değil sürekli beni bekleyen ev sahibi Rabb'im seninde yardımcın olsun inşallah 

(8,296 puan) tarafından

Zor elbete ama milletin ağız kokusunu çekmek daha zor bence minnet etme yeni ev ara kendine 

(449 puan) tarafından

Öyle yapacaz yapacak başka bişey yok ilk fırsatta defolup gidecem 

+3 oy
(429 puan) tarafından

Demeyim demeyim diyorum ama yazacağım.iki küçük çocuğun var.durumun yok.üstüne üçüncü çocuk da oldu.Olan olmuş Allah verdi deyip durmadan dogurmayın.neden herkes başına gelmiyor bu durum.kendini burada bile ezikleyip duruyorsun.kusura bakma biraz sert oldu.o kadının evimi temizliyorsan alacaksın paranı.tek fakir gariban değilsin.sen devamlı kendini böyle gösterdiğin için insanlar seni kullanıyor.o çocuklara ezik gariban hissiyle büyütme.yoksa ezen çok olur kiran 3 bin lirada olsun 10/30 bin lirada olsa parasını veriyorsun . kimsenin seni sömürmesine izin verme.garibanım diye de belirtmek durumunda değilsin.

+2 oy
(6,802 puan) tarafından

Aaa çok üzüldüm senin ev sahibi üst katında oturan yaşlı teyze dimi 

(449 puan) tarafından

Evet ona temizlik yaptım yarım saat sonra kanamam geldi Yeni hamileydim düşük yaptın mı diye güldü sevindi çok kötüyüm çok açım ama asla yiyemiyorum 

(6,802 puan) tarafından

Bende sana hediye falan alınca vicdanlı bir şey sanmıştım onu yaşlanmış iki gün sonra mezara girecek giderken yanında sadece yaptıklarıyla gidecek paralar evler burda kalacak Rabbime havale et inşallah uygun fiyatlı ev bulursun canım yanlış anlama da eşinin hiç bir mesleği yokmu daha farklı bir yerde çalışsa hayatınız daha kolay olur

(449 puan) tarafından

Şimdilik idare edecem aylık ev bulursam direk kendim çıkacam huzur yok burda köle gibi iş yapıyorum memnun olmuyor iş bulamıyor bulursa girecek inşallah ama abla emin ol eşim sürekli çaba halinde umursamaz bi tip değil yemez yedirir bize

(6,802 puan) tarafından

Yok canım yanlış anlama umursamaz olduğunu zaten hiç düşünmedim en kötü zamanında yanında olmuş eşin iyi ve sessiz biri bence ben öyle hissettim zam yapmışsın oturabildiğin kadar otur kimseyede bu halinle yardım etme sen ona kira veriyorsun bedava oturmuyorsun evide zaten çok iyi değil sen o evi adam ettin temizledin güzeleştirdin Rabbim çocuklarının yüzü hürmetine senin gönlüne göre versin minik kızında rıskıyla gelsin inşallah üzme sen tatlı canını

(449 puan) tarafından
+1

Eşimle sorunum yok şükür iyi sakin sessiz evet öyle yapacam ama ev buldum ilk fırsatta çıkacam burdan asla rahat değilim evi tuttum da bu ev çok kötüydü gerçekten adam ettim şimdi kadının gözüne geliyor güzel yorumun için çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah beni mecbur bıraktırıyor şimdi doğum edecem bahanem olur ev bulur çıkarım inşallah 

+2 oy
(486 puan) tarafından

Allah bildiği gibi yapsın inşallah anlatıyordun her işini yapıyorum diye pis kadın 

(449 puan) tarafından

Mutfak dolabını evini çamaşırını halısını her işini yapıyorum hiçbir hatrı yok hamile halimle bile yapıyorum 

+2 oy
(401 puan) tarafından

Canım kızma ama harap olucak birsey yok 2 bin zaten çok uygun şuan 3.500 bile bedava bir rakam.ben olsam 7 bini bile kabul ederim. Kendini üzme gebesin 

(449 puan) tarafından

Benle pazarlık yapmadı ki abla çık dedi evi 7 Lik bir ev değil gücüm buna yetiyor yoksa kendimi onun için üzmem benim yaptım işleri o parayla yaptırsa işin içinden çıkamaz kızmıyorum ne haddime herkesin kendine göre bütçesi var 

(401 puan) tarafından

Doğrudur canım konuşun tekrar cano kadinla de ne kadar istiyorsun zam yap bakalım ne diyor 7 çok de ortasını bulalım zaten durumum belli gebeyim de

(449 puan) tarafından

Zorla ikna ettiler abla 3 bin 500 e çok zor ikna ettiler yemin ederim komşular sayesinde 

+2 oy
(2,928 puan) tarafından

Allahım yardımcınız olsun canım inşallah bu devirde kiracı olmak çok zor 😔 hamile halinde geçtim durumunuzu biliyor allahtan korkan bunu yapmaz yapmamalı

(449 puan) tarafından

Tüm sokak yanımda arkamda sbah beri bendeler ikna etmeye çalıştılar akşam oldu kadın ikna olana kadar gücüm olsa burda 1 dakika durmam çocukların bahçeye çıkmasına dahi karışıyor misafir gelmesine karışıyor iş yapıyorum beni kahveye çağırmaz benim evden çıkmaz Rabb'im vicdan merhamet versin inşallah 

(2,928 puan) tarafından

Amin canım seni biliyorum görüyorum paylaşımlarını o yüzden çok üzüldüm zaten evden çık demek ne kolay ama bu insan bu çocuklar ne yapacak diye düşünen yok

(449 puan) tarafından

Hamile oldum için bana daha çok koydu çöpe atılan çöp gibi hissediyorum kendimi ben kendi iyilimle oturdum bu zamana kadar sokaktakiler diyor sen gidersin başkası gelir senin gibi tertemiz birinj zor bulur herşey para değil Rabb'im vicdan merhamet versin Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 

(2,928 puan) tarafından

Allah sorsun boşver canım 

(449 puan) tarafından

Amin abla 

+2 oy
(1,470 puan) tarafından

Ah be gülüm keşke bu kadar çocuk yapmasaydınız durumunuz yokmuş madem .

Garibin hiç mi yüzü gülmez 

(449 puan) tarafından

Garibinki gülmez benimki hiç gülmez her şeyde vardır bir hayır bende ilk öğrendim çok üzüldüm ağladım ama vardır Rabbimin de bir bildi 

+2 oy
(1,903 puan) tarafından

Niye kendini bu kadar harap ettin gerçekten bu kadar sinirlenmene gerek yok muhtemelen senden para alamayacağı için böyle yapmak istiyor İstanbul'da kira 30bin 40.000 65 bin , eski bile olsa 2-3bin para değil artık üzgünüm canım Allah yardımcın olsun 

(449 puan) tarafından

Çoğu kişi anlamamış gerçekten konu zam yapması değil zam yapmayı dile bile getirmeden çıkın demesi beni harap eden abla haklısın ama bura İstanbul değil ki oturdum mahalle öyle aman aman değil oturdum evde kötü Allah razı olsun 

(1,903 puan) tarafından

Anlıyorum canım ama işte , Allah yardımcın olsun 

+2 oy
(1,657 puan) tarafından

Ne diyeyim ki ekmek aslanin agzinda onunda evlerinde uyguna oturuyorsa herkes kiralar yetmiyordur ama cat diye soylenmez bir süre taninir dogumdan sonra diyebilir en azindan.Zaten yasal olarak kafasina gore cikaramaz.Ama cok zor sartlar artik kacinci cocugun bilmem ama ne olur maddiyata gore cocuk yapin ben korkuma ikinciyi yapmiyorum deli gibi her yoldan korunuyorum kaza olmasin diye cunku ne ev sahibine guven var ne patrona artik bir garanti yoksa tek cocuk 

(449 puan) tarafından

Bana şuan dediğiniz gibi Çat diye söylemesi beni üzen bura benim evim değil kiracıyım elbet birgün taşınacam biliyorum ama 3 5 günde olacak şey değil oturdum sürece ev bulup çıkacam Allah'ın izniyle 

+1 oy
(1,523 puan) tarafından

Üzlume canim belki de cok daha iyi bir eve cikacaksin her serde bir hayir vardir. Rabbim kolaylik versin

(449 puan) tarafından

Yabancıya ev kimse vermiyor ki abla evler senelik aylık veren çok zor beynim ağrıyor ağlamaktan için dışıma çıktı Allah razı olsun inşallah 

(1,523 puan) tarafından

Sen benden buyuksun kiiizz😁😁

Rabbimin 1001 turlu kapisi var birinide elbet sana acar insallah

(449 puan) tarafından

Unuttum bacım büyük müyüm küçük müyüm beynim durdu amin inşallah Allah razı olsun inşallah 

+1 oy
tarafından

Ya gülüm çok üzüldüm 

Dua ediyorum 

Ev sahiplerinin hakkı olduğu kadar 

Kiracılarında hakkı var

Bunu unutmayın 

Çocukların var 

Hamilesin 

Nasıl çıkacaksın evden 

Ey allahtan korkmaz 

Kuldan utanmazlar 

Depremler oluyor 

Hani ev onundu araba onundu para pul altın ziynet onundu.hic de öyle değil.allahın hersey.

Kıçın Kıçın kaçmadımı o zaman Deprem olduğu zaman 

Istegine verir istemedigine vermez 

Bir top kefen 

Tabi oda nasipse..

Ev sahiplerinden nefret ediyorum.

En iyi arsa alıp prefabrik koyup oturmak 

Ne afra tafra cekiyim ya

Kendi evim bahçem olsun yeter daa

Prefabrigin etrafını ek biç süsle pusle ohh miss

Ben beton ev sevmiyorum 

Param olsa frebabrik alırım 

(449 puan) tarafından

Biraz vicdan olsa beni şuan da çıkarmaz zaten ben o kadar kötüyüm ki herşeyden herkesten uzak yaşamak istiyorum hiç ölmiycek gibi yaşayan insanlara şaşırıyorum hamile oldum için daha da zoruma gitti aşırı duygusalim ağlıyorum ağladıkça rahatlıyorum ellerimi vurdum hala ellerim ağrıyor Rabb'im vicdanlı insanlarla karşılaştırsın ne dese tm kimseyi kirmiyorum üzmüyorum ama en çok da üzülen ben oluyorum hamileliğimi bile doyasıya yaşayamıyorum çocuğu görmeye gidiyorum doktor a ona bile karışıyor cocukalrim bahçeye çıkıyor karışıyor bıktım yıldım üstüme don alıp giysem karışıyor ben hiç bişeye layık değilim ben kimjm ki duaların için Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah çok teşekkür ederim güzel yürekli ablam 

tarafından

Sağol gülüm sen kendini uzme yeter 

Bak iki canlısın bisey yemen lazım 

(449 puan) tarafından

Daha Yeni biseyler yedim çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲 

+1 oy
(15,144 puan) tarafından

Üzme kendini Sevgi Allah hayırlı kapılar açsın inşallah tez vakitte 

(449 puan) tarafından
+1

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah üzmemek elde değil 

+1 oy
(1,603 puan) tarafından

Allah yar ve yardımcınız olsun canım çok üzüldum sizin adınıza yaa Rabbım hayırlı kapılar açsın sende üzme kendini stres yapma Rabbım büyük 

(449 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun ablam ister istemez üzülüyor insan 

+1 oy
(2,491 puan) tarafından

Aran iyiydi ev sahibinle ne ara böyle oldu bu kadın 

(449 puan) tarafından

Ben her zamn iyiyim Kendi iyiliğimle iyi olduk her zamn alttan aldım zıt gitmedim böyle yapmasına bende şaşırdım 

tarafından
+1

Evet çok iyi kadın diyordun

(449 puan) tarafından

Kadın iyi ben iyi oldum için iyiydi herşeyini koştum için iyiydim şimdi doğum edecem işine yaramiycam 

+1 oy
(3,023 puan) tarafından

Canım birazda köylük yerlere baksanız.inan millrtin ağız kokusunu çekmeye değmez.köyde iş imkanı daha fazla.

(449 puan) tarafından

Herşeyden herkesten uzak olmak istiyorum bende bakalım el altından bakacaz söylemeden bulup çıkacam geçici olarak oturacaz 

+1 oy
(3,893 puan) tarafından

Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim benim çok geçmiş olsun yaa Allah ıslah etsin o kişiyi ne diyim inşallah yaptığı hatadan tez vakitte döner, işte besle kargayı oysun gözünü dedikleri bu olsa gerek, üzülme Allah büyüktür 

(449 puan) tarafından

Çok sağol Allah razı olsun kardeşim gerçekten dedin gibi besle kargayı oysun gözünü Allah her zamn büyük ablam Rabb'im hayırlı insanlar çıkarsın inşallah şuan gözüm dört ev buldum ilk fırsatta çıkacam 

(3,893 puan) tarafından

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah güzelim benim sıkma canını üzülme tamam mı iki canlısın

(449 puan) tarafından

Amin inşallah güzel ablam Rabb'im senden de binlercekez razı olsun inşallah biraz önce biseyler yedim başım hala ağrıyor ama biraz daha iyiyim elhamdülillah 

(3,893 puan) tarafından

İyi yaptın gülüm iki canlısın dikkat et kendine bide estağfurullah ben hiç bişey yapmadım 

(449 puan) tarafından
+1

Ederim güzel yürekli ablam ❤️

+1 oy
(5,097 puan) tarafından

Sen niye görevin miş gibi onun işine temizliğine koşuyorsun sevgi çok kızdım sana şuan.

Kiracısın sen temizlikçisi değil

Bahceyi temizler sin amenna sende kullanıyorsun ama camını silecek dolaplarını silecek kadar niye kendini harap ediyorsun

7 bine versin verdiği kişide evin içine hatta bahcenn içine etsin görsün ozamn 

İnşallah daha iyi bir ev denk gelirde çıkarsınız 

Eşin gözünü açık tutsun arasın göz altından

(449 puan) tarafından

Ben koşmuyorum ki abla ağzıyla söylüyor şunu yap bunu yap en son ona temizlik yaptım aşşa indim kanamam başladı gülerek düşük mü yaptın kız dedi düşse çok mutlu olacaktı bende yicek ekmeği varsa düşmez dedim sürekli çok titizim diyor eve her girmesinde odaları geziyor tezgahında bulaşık görmedim hiç diyor pis insanın salonu da pis olur bence odaları gezerek içini rahatlatıyor kendince eşimde bende bakacaz ona söylemeden bende ona şok etkisi yaratacam ev bulim yeni doğurmuş olsam dahi direk çıkacam öyle aman aman eşyam yok bir kıyafet 2 çekyat beni iş yapmaya mecbur bıraktırıyor doğum edince işine yaramiycqm oda kendini düşünüyor 

(5,097 puan) tarafından

Çağırdığı zaman gitmicen doktor yasak koydu iş yapmıcam evime zor yapıyom dicen. 

(449 puan) tarafından

Allah affetsin öyle söylicem artık

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 449 göst.
25 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
+3 oy
26 cevap 721 göst.
25 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Eslem 01 (449 puan) tarafından soruldu
+5 oy
14 cevap 722 göst.
6 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (449 puan) tarafından soruldu
+4 oy
43 cevap 2,060 göst.
4 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (449 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,430 soru

24,139,234 cevap

334,431 kullanıcı

...