0 oy
866 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (454 puan) tarafından

Uyuya kalmışım koltukta bebeğim kolumda düştü çok sert yüz üstü düştü 1.5 aylık çok korkuyorum birşey olur mu eşimi bekliyorum şuan  kriz geçirdim resmen kusma vs olmadı çok korkuyorum 

26 Cevaplar

0 oy
(403 puan) tarafından

Nasıl oldunuz hastaneye gittiniz mi düşme durumlarında göz bebeklerine bakmak gerekiyor biri büyük biri küçükse travma gösteriyor.benimde küçükken düştü acilde saatlerce bekledik çok şükür sorun olmadı.

(454 puan) tarafından

Bizde bekledik çok şükür hiç birşeyi çıkmadı ama nasıl korktum bı bilseniz Allah kimseyi evladiyla sınamasn inşallah 

(403 puan) tarafından

Amin ins 

-Reklam-
0 oy
(1,121 puan) tarafından

Cok gecmis olsun nasil bebeyin durumu insaAllah iyidir.Kendini mahv etme insansin sende robot deyilsinki gece uykusuz gunuz uykusuz.Ben 40gun annemlerde kaldim gece beslemeye kalkdigimda annemde kalkar bana bakardi seslenirdi birden uyurum bebeyi dusururum diye.Bende bazen uykular amma saniyesinde ayilirdim.Sana tavsiyem yatakda emzir dusersede yataga dussun.

(454 puan) tarafından

İlk bebek olunca insan ne yapacağını nasıl yapacağını bilmiyor bebeğime birşey olsaydı o azabla nasıl yaşardım hiç bilmiyorum kendi elimle kendi canımı alırdım Allah kimseyi evladiyla sınamasn 

(1,121 puan) tarafından

Allah korusun evlatdan ote bir sevgi yox simdi nasil durumu iyimi.Emzirirken yatakda otur insanlik hali uykularsan yataga duser bende oyle yapiyorum 

0 oy
(2,101 puan) tarafından

Bebiş nasıl postu okuyunca merak ettim geçmiş olsun 

(454 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim çok şükür iyi çok korktuk gerçekten 

0 oy
(5,325 puan) tarafından

Ben de ilk ayda kucağımdayken bi anlık uyuyakalmıştım kucağımdan yuvarlandı son anda bacağından yakaladım kafası hafif değmişti ama. Sen sert diyorsan dr a git bi.

(454 puan) tarafından

Evet yaa uyuya kalmıştım götürürdum çok şükür birşeyi yoktu 3.4 saat müşade altında tutular

0 oy
(1,469 puan) tarafından

Canım gecmiş olsun nasılsınız çok üzüldüm ya kendi çocuğum gibi :(

(454 puan) tarafından

Bende perişan oldum. Çok şükür iyi Allah razı olsun canım 

(1,469 puan) tarafından

Sendende Allah razı olsun canım :) 

0 oy
(1,633 puan) tarafından

Ay canım çok çok üzüldüm 🥺🥺 öncelikle lütfen kendini suçlama . Biz de insanız yeni doğum yapmissin uykusuzluktan farkedememissin. Sakin ve güçlü kal . 

Bebeginin durumu nasıl 

(454 puan) tarafından

Çok zor Allah kimseye yaşatmasın ama çok şükür iyi Allah kimseyi evladiyla sınamasn sizdende Allah razı olsun 

(1,633 puan) tarafından

Öyle maalesef çok dikkat et artık. 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 622 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ulviye (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 295 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (512 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 255 göst.
0 oy
3 cevap 262 göst.
14 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ceren4307 (476 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,082 soru

24,164,188 cevap

335,512 kullanıcı

...