0 oy
771 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (418 puan) tarafından

Uyuya kalmışım koltukta bebeğim kolumda düştü çok sert yüz üstü düştü 1.5 aylık çok korkuyorum birşey olur mu eşimi bekliyorum şuan  kriz geçirdim resmen kusma vs olmadı çok korkuyorum 

26 Cevaplar

0 oy
(418 puan) tarafından

Yardımcı olun lütfen 

-Reklam-
0 oy
(426 puan) tarafından

Bence git bebek Küçük nasıl düştü ki hani donme vs 

(418 puan) tarafından

Koltukta uyuya kalmışım bebek kucağimda çok sert yüz üstü düştü 

0 oy
(447 puan) tarafından

Acile götürün hemen daha çok küçük Allah korusun beynine falan zarar gelmesin uyutma sakın bebeği

(418 puan) tarafından

Bişey olursa ben yaşıyamam nasıl uyudum yemin ederim bilmiyorum bende eşimi bekliyorum 

(447 puan) tarafından

Korkma bişey olmaz Allahın izniyle

Acile gidene kadar uyutma sadece 

Birazda acele edin ki çabucak baksınlar

0 oy
tarafından

Canım ates kusma olursa acile gidin 

Kulağının arkasında morluk varmı 

Ve çocuğu uyutma 

Kendinde uyuma 

Eşin gelsin bekle 

Kulağının arkasına bak bi şimdi 

tarafından

Bize doktor söyledi düşünce çarpınca çocuğun kulağına bakın morsa arkası getirin dedi 

(418 puan) tarafından

Hafif bir morluk var kullak arkasında ama çok  hafif lütfen korkutmayin çok korkuyorum

tarafından

Canım Taksi tut 

Yada ambulans çağır beni dinle 

Sakin ol şimdi 

Benim çocuğum epilepsi li otizimli 

Doktor dedi ki 

Düşünce kafasını yüzünü çarpınca 

Kusması varsa 

Ateş varsa 

Uyutmayin 

Acile gelin dedi 

Cocugu hazırla ve sakin ol.

ambulans çağır 

Taksi yakınsa taksi çağır 

Ama gidin 

IHMAL ETME 

(418 puan) tarafından

Hastaneye geldik müsaade altında tutuyorlar şuan 

tarafından

Tamam canım 

0 oy
(1,362 puan) tarafından

Ayyy çok geçmiş olsun inşallah kötü bir şey yoktur acilen götürün lütfen 

(418 puan) tarafından

Eşimi bekliyorum Allah belami versin nasıl uyudum 

(1,362 puan) tarafından

Deme öyle deme çoğumuzun başına gelen şey sen içini ferah tut Allahin izniyle hiç bir şey olmayacak 

0 oy
(2,163 puan) tarafından

Canım telaş etme bende düşürdüm 40 günlük falandı bişey olmadi yinede acile gidin müşade altında kalir

(418 puan) tarafından

Bişey olmasında herşeye razıyım kaç saatlik müşade altına alıyorlar 

0 oy
(7,026 puan) tarafından

Cocuk.kucuk daha direk acile gidin 

(418 puan) tarafından

Eşimi bekliyorum hastane çok uzak

(7,026 puan) tarafından

Bebegini sakın uyutma düstü yer nasildi sert miydi birde koltugun yuksekligi kac cm kusma bayginlik degisik birsey hissedersen esini bekleme taksi cagir hastanede bulusun 

(418 puan) tarafından

Hastaneye getirdim müşade altında tutuyorlar inşallah birşey olmaz 

0 oy
(1,796 puan) tarafından

Yenidogansn canım dikkat et   bebeği yanına yatırma yorgun uykusuz bitkin olabiliyor insan hastaneye git yinede Allah'ın izniyle bişey olmamıştır inşallah yatsanda yere yat brisey serlutfen

(418 puan) tarafından

Akılsız kafam sürekli öyle yaparım bugün nedense noldu bana bilmiyorum 

(1,796 puan) tarafından

Olur öyle şeyler sıkma canını iyiyse bebiş bende oğlumu yataktan dusurmustum gözu morarmisti o derece düştü canım gördükçe kahroliyodum ikincidede dusurdm sonra yere yattım hemen bazen anlık oluyo emzrrken uyuyakliuo insan hep yanında yattim alıp emzrrken uyukluyordum çünkü desteksiz çok zor hele başka çocuk varsa en iyisi yerde yattım 1 yıl 

(418 puan) tarafından

Bende dün akşam yatakları yere serdim eşim çalışıyor gelince uyuyor bir sabah 4 5  gibi kalkıp bebeğe bakıyor bende o saat içinde 2.3 saat uyuyabiliyordum seni çok iyi anlıyorum çok zor gerçekten 

(1,796 puan) tarafından

Bende öyle yaptım Yenidoğan dönemi gerçekten çok yorucu uykuslzujla.bas etmek benm oğlum yutma refkexsi çok gelismemisti tıkanıyor du uykusunda   gece kaç kere kipirtisina uyanirdm boğulacak gibi olurdu panik atak gibi olmuştum 

0 oy
(5,756 puan) tarafından

Ambulansı ara sen ambulansla git eşin gelir arkadan

0 oy
(492 puan) tarafından

Ne yaptın gittin mi ?

tarafından

Gitti galiba bilmiyorum ama gitmesi lazım 

En azından içi rahat eder.

(418 puan) tarafından

Gittim müşade altında tutuyorlar şimdi inşallah hiç birşeyi çıkmaz olmaz 

(492 puan) tarafından

İnşallah inşallah 

0 oy
(2,872 puan) tarafından

Canım benimde kızım 2 aylık şimdi geceleri hiç uyumuyor 1 aylıkken bende uyuyakaldım maalesef düştü yüz üstü sert bir şekilde ama gitmedim acile yani gitme imkanım yoktu normalde ihmal etmem böyle şeyleri ama o sırada kaynım vefat etmişti birkaç gün olmuştu kayınvalideme taşındık herkes perişandı söyledim ama kimse götüreyim demedi 1 küçük çocuğum daha var bende çıkıp gidemedim kayınvalideme bakıyorum diye eşim de götüreyim istersen dedi ama çok isteksizdi yok dedim takip ettim çok şükür bişi olmadı gitme imkanın varsa hemen git ben çok pişmanım hala acaba bişi olmuşmudur diyorum 😔 yüz üstü ve sert düştü çığlık çığlığa ağladı 😔 kendine kızma insanız hepimiz hiç birimiz bilerek isteyerek uyuyakalmıyoruz Allahım koruyor tbaiki ama tedbir almakta fayda var herzaman 

(418 puan) tarafından

Ay çok üzüldüm sizin adınıza gercekten çok kötü bir durum o durumda ne yapacağını nasıl yapacağını bilmiyor insan Allah'ın izniyle çok şükür hiç birşeyi yokmuş bebeğinizin Allah sizce bağışlasın

Hastane geldik müsaade altında tutuyorlar 

(2,872 puan) tarafından

Bişi olmaz Allahın izniyle iyiki gitmişsiniz canım benim içimde kaldı çünkü 

(418 puan) tarafından

Çok şükür sizin bebeğinizde birşey olmamış öyle demeyin Allah kimseyi evladiyla sınamasn inşallah 

(2,872 puan) tarafından

Amin inşallah bacım bişiyi çıkmadı değil mi bebeğin 

0 oy
(2,770 puan) tarafından

Ne yaptı acaba 

İnşallah ciddi bir şey yoktur

(418 puan) tarafından

Doktor şuan hiç birşey söylemedi.4 ile 6 saat müşade altında kalicakmişsiz

(2,770 puan) tarafından

Geçmiş olsun inşallah 

0 oy
(110 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun doktora götürün en iyisi

(418 puan) tarafından

Götürdük müşade altında tutuyorlar 

tarafından

Canım kendini suclama cocuk bu düşe kalka büyüyecek biz de cocukları düşe kalka büyüttük 

Pamuklara sarmadık tabi ama 

Bebegin biseyi olmuyacak görecen merak etme 

Dualarım sizinle 

(418 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim çok şükür birşeyi yok eve geldik iyi şuan Allah'a şükür 

tarafından

Oh be çok şükür 

0 oy
(3,661 puan) tarafından

Neden kendini suçluyorsun 1 buçuk aylık daha sende yorulmuşsudur uykum gelmiştir daha bebek dönemez edemez diye yanında yatmışsındır sonu güzel bitsin inşallah kendini sakın suçlama . 

(418 puan) tarafından

Çok şükür şimdilik birşeyi yok çok sağolun 

0 oy
(3,883 puan) tarafından

Ahh be bacım anlıyorum yorgunsun annelik zor ama biraz mantıklı düşün yere minder serip öyle bebeğinin yanına uzanaydin 🙁 çok çok geçmiş olsun beklemeden hastaneye gidin durumu izah edin daha küçük kemikleri ve kafa yapısı yumuşaktir Allah muhafaza kötü bir sonuca sebep olmasın 

(418 puan) tarafından

Bende ona üzülüyorum genelde hep öyle yaparım bugün o kadar yorgundum ki anlatamam çok pişmanım artık çok ama çok dikkat edicem çok teşekkür ederim 

(3,883 puan) tarafından

Rica ederim gülüm her insan hata yapabilir önemli olan ders çıkarmaktir, peki şuan bebeğinin son durumu ne 

0 oy
(3,482 puan) tarafından

Bebeğinizin durumu nasıl iyidir inşallah 

Kendini suçlama anneyiz illa yoruluyoruz uykusuz kalıyoruz ama çocuk söz konusu oldu mu çok dikkatli olmalıyız

benim oğlum da yataktan düştü çok şükür bişey olmadı bikac saat müşade altında tutuldu sonra eve geldik sizin de inşallah birşey olmayacak 

Yanına yatırıp emzirme ona çok dikkat et insan bianda uyuyakalabiliyor Allah korusun bişey olur falan 

(418 puan) tarafından

Yok artık çok dikkat edicem çok korktum çok şükür birşey çıkmadı şuan Allah'ın izinile bişey olmaz Allah razı olsun 

(3,482 puan) tarafından

Çok şükür ya geçmiş olsun 

0 oy
(4,701 puan) tarafından

İnsansın sende robot değilsin.  Bebeğine zarar gelsin istemezsin tabiki ama gözün dalmış yorgun olabiliyoruz . Çok geçmiş olsun kendine yüklenme bir sorun olmaz Allah'ın izniyle . Yere yatır bebeğini canım bir şey serip tekrar geçmiş olsun 

(418 puan) tarafından

Dün yatakları yere serdim bir anlık oldu ama çok korktum kafa üstü düşmedi çok şükür yüz üstü düştü o ağlayışı aklımdan çıkmıyor 

(4,701 puan) tarafından

Oluyor maalesef keşke olmasa ama insanız dediğim gibi Allah korusun herkesin evladını 

0 oy
(6,385 puan) tarafından

Çok geçmiş olsn canm nasıl durumunuz iyimi

(418 puan) tarafından

Çok şükür şuan çok iyi ama ona bakınca sanki çok kötü bir anneymişim ona bakamiyormuşum gibi hissediyorum 

0 oy
(6,710 puan) tarafından

Üç aylıklen bende uyuyakalmışım kolumda yatıyordu yataktan yere düştü son anda fark ettim ama yakalayamadım sabaha kadar ağladım bir hafta kendime gelemedim ben nasıl uyudum diye çok şükür bir şey olmadı senin bebişde iyidir umarım bir şey inşallah Rabbim korusun evlatlarımızı

(418 puan) tarafından

Çok zor anlıyorum gerçekten çok şükür şuan iyi bende kendime baktıkça sanki ona anne olamıyorum güzel bakmıyorum gibi geliyor rabbim kimseyi evladiyla sınamasn inşallah 

0 oy
(449 puan) tarafından

Bende kızımı betona kafa üstü düşürdüm sanırım 1 aylık civarındaydı. Çok zor bir durum nasıl oldu nasıl elimden kaydı anlatamam. Allah'a hamd olsun birşey olmadı hemen hastaneye gittik . Geçmiş olsun kuzucuğa inşallah birşeyi yoktur 

(418 puan) tarafından

Ay seninki daha kötüymüş ben betona düşürseydim kriz falan geçirirdim alllah kurtarmış Allah bidaha yaşatmasın inşallah

Çok şükür şuan iyi 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 552 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ulviye (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 292 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 251 göst.
0 oy
3 cevap 259 göst.
14 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ceren4307 (476 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,097 soru

24,106,992 cevap

332,755 kullanıcı

...