Fiyat nasıl iç dış üstler silinecek buzdolabı . 2 kişi geleceğiz dedi
Bacım dahami temizletmedin ayyy sende bizde kurtulalım bı an önce temizlette...Evin boyası bitti şimdi mutfak temizliği bu kadar da yapmayın bee ...
☺️☺️☺️☺️☺️
Gülme Esros gülme 🙈🌸
Kanka Eylül'de temizletcem
Vay halimize😁🤣345689444 milyon post daha açarsın sen
Aynı kisimi
Boya biteli uzun süre olmadı mı teee o zamandan bu yana mı duruyor dolaplar. Bir de kaç hesabınız var ya sizin bu kadar hesabı nasıl aklınızda tutuyorsunuz? İki bin de gayet uygun tüm mutfak buzdolabı dahil diyorsun
Boya yaptırmadım ki ben o nu kim dedi
Tamam yaptırmadın. Uygun iki bin yaptır
Sen kendini uyanık sanıyorsun çünkü ama değilsin. Üslupsuz.
@Mahinur gns Ne kadar ayıp size arkadaş hakaret etmemiş bişey yapmamış
Şu mutfağı temizlet sende kurtul bizde
Eylülde fiyat soruyorum
Bunlar nasıl fiyatlar ya ben 4 ay önce 1.500 liraya boş ev temizlettim baştan aşağı cam kapı balkon banyo tuvalet mutfak yerler dolaplar ne var ne yoksa silindi paklandı
Boş ev temizliği inşaat bitimiyse o hariç tabi daha uygun oluyor normal ücrete göre
Normal temizlik yağlı
Yok ev değiştirmek için yapıldı evin durumu kötüydü dolaplar falan yağlıydı mutfakta gider varmış hatta yer seramikti kadın silmektense yıkamış sağolsun yıkayabildiği bütün yerleri yıkamış yıkayamadıklarını silmiş evde 12 kapı var 10 cam var az değildi yaptığı iş
Kız bedava yapmis
Yani hadi benimki ucuzda mutfağa 2000 de çok değil mi ya yazık günah. Bu son zamandaki fiyatlar benim normallik algımı bozdu herşey ya gereksiz pahalı geliyor ya çok ucuz 😂
1,491,324 soru
24,370,190 cevap
347,968 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın