0 oy
233 göst.
önce Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından

5 yıllık evliyim ve babam İstanbul'da yasıyor hiç yanına gitmedim evlendiğimden beri o genelde her sene kurban da geliyo o şekilde görüsüyoruz Abim ablam da istanbulda. Bu aralar piskolojik anlamda rahatsızlar geçirdim babam da biraz İstanbul'a getiriyim seni kafanı dinle dedi. Gidersem iki hafta kalmayı düsünüyodum. Babamlar yarın gelcek 10 gün kalcaklar sonra dönecekler giderken sende gelirsin demişti bende tamam demiştim. Yengem ve ablamda gelmemi istiyolar. Eşim bana 2 hafta ben ne yicem kıyafetlerimi kim yıkıcak edicek ben günlük üst değiştiriyorum 2 hafta felan kalamazsın dedi. Ve bunun üstüne tartıstık seni bu laflarını babama dicem dedim. Bana üstüne hakaret küfür edip sen s.ktir git cocuğumu bırak dedi. Artık okadar yoruldumki bu evlilikten dayanacak gücüm kalmadı. 

11 Cevaplar

0 oy
önce (107 puan) tarafından

Eşine demedin mi az ye youtubeden makine çalıştırmayı öğren yumurta kırmayı öğren yada annende kal diye çok ayıp karşısında hizmetçi var sanki 

önce (135 puan) tarafından

Ben zaten ona göre hizmetçiyim,  yapmak zorundayım vazıfemmiş görevimmiş isterse yapar ama istemiyo işine geliyor hazır olması 

önce (107 puan) tarafından

O zaman kararını ona göre vereceksin aslında en başından sınırını çizip tavrını koyman gerekiyordu şimdi bu kadar uğraşmaz idin

-Reklam-
0 oy
önce (8,658 puan) tarafından

Ailen arkandaysa bırak git aman çekilmez böyleleri Allah kolaylık versin 

0 oy
önce (1,117 puan) tarafından

5 yıldır adamı iyice aliştirmişsın bu saatten sonra zaten bırakmaz bende 4.5 yıldır evliyim her yıl aileme gelir iki ay kalırım sonra giderim istesem yılda iki kere de gelirim birşey demez başta aliştırmayacaktın ben gidiyorum ailemin evine hakkımdır diyip dinlemeyecektin

0 oy
önce (1,858 puan) tarafından

3 ay bensiz yaşayan kocama selam olsun 😂. Gerçekten ben ailesine gitmesine karışan kocaları hiç anlamıyorum seni kendine hizmetçi almış galiba . Tövbe tövbe 

Şanslınız :) ne güzel. 

0 oy
önce (1,150 puan) tarafından

Bende iki aydır ailemdeyim sağolsun hiç birşey demez Allah sana yardım etsin ama artık lafını geçirmeye bak bu benim hakkımdır de

0 oy
önce (6,596 puan) tarafından

Aman ne var canım ütülersin bir çok elbise onlarla idare etsin yemek yapar dolaba buzluğa atarsın çıkarır ısıtır yer bir kaç günde dışarıdan çorba falan içsin ölecek mi hemen madem git dedi al çocuğu git görsün bakalım o zaman gününü giderken de gidiyorum deme sakın bu erkekler çok yüz bulmuş bu ne ya gurupta kadınların kocalarının çoğu insanlıktan nasibini almamış 

0 oy
önce (904 puan) tarafından

Çok kızıyorum böyle aileye gitmek için eşten izin alınmasına gerek var mı.    Gidecem gitmek istiyorum dersin ve gidersin. Zaten 5yildir niye gitmedin onuda anlamadım ....   Bu kadar ipleri vermeyin ellerine. İki hafta. Yemek ve kiyafeti nasıl yapacağım diye düşünen insan el kadar bebeğe bakabiliyorsa bırak git 

Çok zor biri çokk herşeye bi bahane bir kavga çıkarıyor yakında beni eve bağlıcak o derece artık. 5 yıldır neden gitmedim güzel soru anne baba ayrı olunca anneme daha yakın evim, babamda her sene geldiği için gitmemiştim en son abimin düğününde gitmiştik 3 yıl önce

0 oy
önce (17,087 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

2 hafta yemek yapamayacak kadar aciz ama seni kapı dışarı edip çocuk bakacak haspam. Çocuğu bırak git derken sadece tehdit olarak kullanıyor kendi çocuğunu. Önce kendi karnını doyurmayı öğrensin sonra çocuğu bırakip git desin. 

Her kavgada aynı şeyi söylüyor cocuğu bırak git bilmem ne görende çok ilgili bir baba sanıcak kendisini. 

0 oy
önce (1,329 puan) tarafından

Sen onun bakıcısımısın ne demek ne yicem hayvanlar yiyeceğini bulup yiyor o kadardamı yok bunda beceriksiz ben 2 aydır ailemin yanındayım normalde her ay gelir 4 5 gün kalırım eşim yapabileceğini kendi yapar yapamayacağını bırakır ben gidince yaparım 2 aydır herşeyi o yapıyor kendi düzenini yapabildiği kadar 

0 oy
önce (2,547 puan) tarafından

O değilde ben kaynanama gittiğimde eşim çok iyi kendine yemek yaptı kıyafet falan kardeşim ev yakın diye makina çalıştırmisti evi supurmustu ama bensiz yapabiliyordu 

Aileme gitsem birşey derse direk yüzüne vururum ailendeydim slrun etmemiştim diye bakalım bir gün aynısı başa gelir mi merak ettim 

Sende direk çocuğu al git kafanı topla gez eğlen kendisi seni arar 

0 oy
önce (4,531 puan) tarafından

10 ay önce gittim annemlere 6 ay kaldım 1 ay da kaynanamda kaldım mecburi bir gidisti ama keyfi olsada ses etmezdi 3 ay oldu evime geleli bütün işlerini kendi gördü gıkı çıkmadı bi yerden başlaman lazım kendin yap diyeceksin 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 748 göst.
13 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Merve33soyturk (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 381 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,023 göst.
23 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 586 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (396 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,554 soru

24,060,206 cevap

330,119 kullanıcı

...