0 oy
410 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (217 puan) tarafından

Kızlar kahvaltı yaparken 4 bin harcadık icerdeyiz herzaman bbu lafları duymaktan sıkıldım paran varsa bidaha odemelerinyapmdan harcama dedim artık bunaldim

14 Cevaplar

+1 oy
(5,440 puan) tarafından

Kahvaltı yaparken nasıl 4 bin TL harcıyorsunuz anlamadım dışarda mi kahvaltı yaptınız 

(217 puan) tarafından

Hayır kahvaltı evde sadece ev. İhtiyacı ıvır zivur almıştık bı kaç gün önce onları söylüyor başıma kakar gibi

(5,440 puan) tarafından

Başa kakilacak bir durum yok gereksiz gidip ye kendine marka parfüm marka çanta almamissin zevkine evin ihtiyacı yani benim harcamalarimi eşim bilmez bile sadece kredi kartı borcun ne kadar diye sorar ve öder 

(217 puan) tarafından

Ben habersiz hiç bir çöp bile almam demekki yaranamiyorum

(665 puan) tarafından

@BACIM1DURUNYA onları yapmış olsaydı şuan mutluluk postu açmıştı 😁😁

-Reklam-
+1 oy
(2,225 puan) tarafından

Eşim ben çok kıyafet alınca biraz kızıyor nereye sığdıracaksın diye 

+1 oy
(1,308 puan) tarafından

Yani evin ihtiyacı konusunda başa kalkilacak bir durum yok bence. 4 poşet 4bin tutuyor malesef ki şuanki devirde.. evet yeri geliyor harcama çok yaptık muhabbeti her ailede geçebilir ama bu tartışma boyutu değildir normal konuşma şeklindedir. Bizim evde genelde bu muhabbet fazla geçmiyor belkide eşim aşırı harcama yapmadığımi bildiği içinde olabilir ya da ben çalışırken benim param muhabbetlerine girmedigim içinde olabilir. Kendim çıalışırken de maaşımı eşim alırdı benim mesela ama ben al derdim birikim için biseyler al o para da harcanmasın derdim. Şuan bebeğim oldu çalışmıyorum bu seferde eşim bana diyor ister istemez çalışırken harcama yapıyordun şuan boşluga düsersin aylık şu kadarını al sen benim maaştan  ya da kredi kartından kendine harca ,evin ihtiyacı konusunda da zaten ayrı harcama yapılır der .. iki dengeyi kurmak önemli sanki bence abartmamak şartıyla

0 oy
(1,966 puan) tarafından

Eşim geçen meyve almicam.gibi birşey dedi bende dedim az sigara iç mecbur alacaksın dedim sigrandan kıs çocuklardan değl 2 oğlum var zaten küçükler çok yemiyolar ama evde olmasada olmuyor den doğru düzgün yemem laf olsun diye dedi ama lafımı da geri tutmadım yoksa etmez öyle lafını bazı erkekler yapıyor babamda öyle varken hiç var demezler ama uokken yok hep yok  eşim Allah'tan öyle değil babam da gördüm için kadın için zor iyi demişsin canım çor cicuguna eve aldiginn lafini etmesinler keyfi harcama olsa eyvallah derim gerçekten sıkısr bu ay idare edelim gibisine der oda neyse bazısı  laf olsun diye hzursuz ediyor insani 

0 oy
(855 puan) tarafından

Eşler arasındaki bu para muhabbetini hiçbir zaman anlamadım para harcanmak için vardır yatağa yatırıp üzerini örtünme daha mı değerli oluyor

0 oy
(379 puan) tarafından

Benim eşimde diyor bazen bende dalga geçiyom evlendiğimizde 3 ay borcumuz var sonra bitiyor dedin 2 seneyi devirdik olduk 5 aya cıktın sen çalıştıkça acaba niye borç çoğalıyor diye 2 memur maaşından çok alıyor normal bi maaş alsa tamam çocuktu evdi çok masraf oluyor sende umursama konuşsun konuşsun dursun 

0 oy
(1,220 puan) tarafından

Valla ben saçma buluyorum bu muhabbetleri ya para harcanacak ihtiyaç var demekki alınacak. Son 2 yıldır eşimle girdiğimiz borcun haddi hesabı yok araba taksidi kart çocukların masrafları derken 300 bin içteyiz rahat ödemek için uğraşıyoruz ama asla ne evden ne kendimizden ne çocuklardan kısmayız. Kısılır mı hiç. Yeme içme sonra ne olacak hastalanınca ilaç parası olacak o yenmeyen içilmeyen. En zor zamanımızda bile ne dolabımız boş olur ne evden meyve çerez eksik olur. Evde aileyle ağız tadıyla yenen içen berekettir kısılmaz 

0 oy
(10,197 puan) tarafından

Arada çıkıyor bizde kızan taraf benim çünkü çok lüzumsuz para harcar ve savruktur kocam 

(217 puan) tarafından

Ben bir çöp bile almam 

0 oy
(1,147 puan) tarafından

Ay binlerce kez şükürler olsun eşime rabbim başımdan evimden gönlümden eksik etmesin inşallah. 

Hiç bir zaman lafını yapmaz eğer parası yoksa zaten kendim istemem ondan o verse de tutumlu şekilde harcarim. 

Ama para istediğimde hiç bir zaman ne yapacaksın ne alacaksın diye sormuyor bile Allah razı olsun ondan ♥️

0 oy
(2,758 puan) tarafından

Benm eşim markete asla beni götürmez gitsek başımda bekler iki çikolata alsam sanki tüm marketi almışım gibi söylenir kendisi alsa asla laf etmez ben aslam dünya laf

0 oy
(264 puan) tarafından

Eve çok alışveriş yapınca diyor her dışarı çıkmamız en az 2 bin diye. Bir yere gidip bişey yiyip içmiyoruz böyle diyor. 

0 oy
(110 puan) tarafından

E o zaman niye çalışıyor? Madem o para gün sonunda eve harcanmayacak sana harcanmayacaksa neye harcanacak? Ne gerek var bu kadar pintiliğe kefen parası falan topluyor ne yapıyor

0 oy
(2,890 puan) tarafından

Demektir bizim yerimizde olsa aklını atacak kredi kartı 50 bin. 45 üni yemişiz ayın 15ine cok var maas da 50 bin ... yapacak birsey yok diyor bizimki 

0 oy
(5,657 puan) tarafından

Benimki her ay yapiyor o polemiği 

Bende, idareli alıyor gibi davranıyorum suyuna gidiyorum 

Markete filan girelim oyalanmadan sipsak alıp çıkıyorum napiyim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 166 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Azizeak (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,070 göst.
26 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 364 göst.
20 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Birdilektut (1,349 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,883 soru

24,175,261 cevap

336,073 kullanıcı

...