0 oy
499 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (788 puan) tarafından

Doğum sancısı mı bilmiyorum ama sancım var kızlar sadece tuvalete çıkmak istiyor gibi bel ağrısı 

21 Cevaplar

0 oy
(2,254 puan) tarafından

Hiç baslamamisti. Kendileri doğurttu

(788 puan) tarafından

Ay oda sıkıntı 40 a kadar nasıl dayanıyorsunuz 

(2,254 puan) tarafından

39+5 dim. Ne sancım vardı ne suyum gelmişti hiç birşey. Kontrol diye çağırıp yatış verdirdiler. 8 saat suni sancı çektim, açılma olmayınca birde kızımın kalbinin ritmi düşünce acil sezaryene aldilar. Yani doğurmak için zamanım gelmemisti. Taş catlasin bir haftam daha vardı belkide doğum için ama kendi sancımı bile çekmeme izin vermediler.

-Reklam-
0 oy
(110 puan) tarafından

Bende belden hafif hafif ağrılar vardı ilk başdan takmadım çünki son zamanlar ağrıyordu sonra kasıklarıma ağrı geldi sonra gitti sonra yeniden geldi nefesim kesiliyordu adetimde hep sancılı geçiyordu benim onu yine ilaçla durdurmak oluyordu doğum ondan beterdi

(788 puan) tarafından

Benimde hafifce belden ağrı giriyor çok şiddetli değil yalniz 

(110 puan) tarafından

Kaç haftalık? İstersen bi doktorunu ara belki doğumdur yada sadece bel ağrısı

0 oy
(17,589 puan) tarafından

Kızlarım 40 li haftalarda suni sancıyla oğlumda 35 haftalık suyu bittiği için acil sezaryen ben normal sancı çekmedim hiç bilmiyorum 🌸❤️ Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah 🥰 

0 oy
(1,349 puan) tarafından

41+3 de doğurdum. Birgün öncesi gündüz nişan geldi o günün gecesi yine aynı şekilde nişan geldi geldi ardından hafif bel ağrısıyla başlayıp şiddetlendi canım hastaneye gidince suyumu patlattılar sonra doğurdum. Bel ağrısı hafif girip şiddetleniyor 

(788 puan) tarafından

Şuan hafif hafif bel ağrısı hissediyorum ama bu kadarını daha önce hissetmedim 

(1,349 puan) tarafından

Kaç haftalıksın canım. Yakınsa başlıyor olabilir hazılrıklı ol

(788 puan) tarafından

Şuan tam 37+3

0 oy
(27,841 puan) tarafından

Suni sancı vermişlerdi o şekilde oldu daha 38+5'dim 

(788 puan) tarafından
+1

Neden suni sancı aldınız erkenmis aslında 

(27,841 puan) tarafından

Doktor öyle istemişti bebeğin kilosuna göre hareket etmemiz lazım diğer türlü normal doğum zor olur senin için demişti bir de o günlerimde sancılarım çoktu doktor artık doğum olsun istiyordu o karar vermişti tamamen ama iyiki de öyle yapmış çok memnun kalmıştım doktorumdan

0 oy
(1,628 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

41.haftam da içime şüphe düştü cuma gitmek istedim eşim pazartesi dedi ben gitmekte ısrar ettim annelik iç güdüsü müdür bilmem hissettim gittik bebeğimin suyu azalmış 2 de yarış verdiler gece 12 buçukta sancım başladı ilk başta korkutucu başlamıyor he dedim boylemiydi sancı sanki adet sancısı ama bele giriyor 10 15 dk arayla giriyordu 30 sn falan suruyordu ve  anlayabiliyorsunuz yani onun doğum sancısı olduğunu çok farklı bir acı  kendi gerçek doğum sancılarını görene kadar normal geliyor sonra 7 dk arayla olmaya başladı sonra 5 dkda bire düştü gitmeseydim de gece sancim baslayackti evde herhalde yavaş yavaş akşam 6 da doğum yaptım asla acilmam yoktu suyum nişanım gelmiyordu doğumum ilerlemiyordu açılma olmayınca suni sancı verdiler  plates topunda zipliyordum egil kalk yapıyordum koridorları geziyordum açılma yoktu bende daha fazla dayanamadım suni sancıyı da ben istedim zaten daha kısa sürdü sürekli 4 5 dk arayla cekecegime aralıksız bir kaç saat çeker dogururum dedim ona rağmen suyum patlamadı alttan muayneyle uyardilar patlattılar arkasından nişanım geldi suni sancı çok kötü bir şey Allah düşmanıma kolay doğum nasip etsin düşününce bile tüylerim diken diken oluyor ikinciyi düşünmüyorum Allah olmayana versin 😃 o açılma yokken o ağrılarla nst baglaniyorsun yatağa yatiriyorlar yarım saat boyunca kipirdamaman lazım ki nst olcsun bir yandan kusuhordum bir yandan belime defalarca balyozlarla vurup ayırıyorlar sanki bir yandan ağlayacağım ağlamaya gücüm yok asla buna dayanarak korkmayın her doğum bir xegil benimki zor geçti ama kolay geçeni de duydum sadece benim tecrübem bu sekildeydi evet tuvalete cikmamk istiyor gibi bel ağrısı oluyor çünkü bebek aşağıya baskı yapıyor artık doğum kanalına girmiş oluyor sancıların gelirse sıklığı takip et 5 dkda bire düşerse doğum başlamış demektir senin yerinde olsam tehlikeli bir durumun yoksa evde çeker giderdim sancımı benim haftam gecmisti diye suyu azalmıştı yine hastanede de keşke evde cekseydim dedim gelip gidip acilmaya bakıp sürekli muayne ediyorlar elini sokuyorlar alta o bile insanı mahvediyor 3 parmağını sokuyorlardı galiba iki tane parmağını açıyorlar içerde acsbildikleri kadar ilişkiye girmeyi muayneye örnek gösteriyorlar alakası yok iki parmağınızı açın açabildiginiz kadar bakın ne kadar genişlik oluyor ıkınma evresinde her şey bitiyor sancı manci kalmıyor işte o zaman 6 dan sonra ümit bağlıyorsunuz artık acilmam olsun diye eğil  kalk plates her şeyi yaptım o sancıyla 10 cmda ıkınma evresine geciyorsunuz hatta ben o sancilarla 9 cm yetmezmi ikinmaya demistim 😂😂🤣ebe pazarlık yapıyor benle demisti

0 oy
(2,612 puan) tarafından

Başlamış 1 gün geçmiş haberim dahi yoktu şans eseri kontrolde öğrendim az daha geç kalsaydım ki saatlerle yarıştık bebek yada benim hayatım tehlikeye giriyordu 

(1,628 puan) tarafından

Kız sancilarini da mı anlamadin öyle boyle bir sancı değil nasıl dayandın

(2,612 puan) tarafından

Acayip sancım ve kasılmam varmış ben hiçbirşey hissetmedim açıkcası çok çok hafif regl ağrısı gibi oldu tabi onuda ilerleyen haftaların ağırlığına vermiştim doktorum çok kızdı zaten dışardan bile gözüküyor resmen kasılmalar nasıl anlamazsın demişti kadın inanmadı karbımı tutuyor her kasılmada bunudamı hissetmedin diye sorup sorup durdu beni hemen sedyeye attılar ben ne olduğunu anlayamadım bile bak şu kadar söyleyim üstümü çıkarmama bile izin vermediler o derece ilerlemiş çatım dar olduğu için çıkmamış bebek şimdiye yoksa evde doğurmuştun dedi bana acil sezeryanla alındı kanlarım bile ameliyata başlarken alfılar nerdeyse sen düşün gerisini 

(788 puan) tarafından

Allah hepinize böyle bı doğum nasip etsin  skssjjs

(1,628 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

O sıra da benim yaşadığım yaka paça yerlerde sürünmeli doğumun bende bıraktığı travma 😃😂Evliya misin okudular üflediler mi kız

(2,612 puan) tarafından

İyimiydi kötü müydü inan bilmiyorum çok korkuyordum doğumdan ama herşey aniden gelişince korkamadıö bile korkmaya dahi zamanım yoktu doğumun gerçekten iyiydi ama gebeliğimde çok sınavlar verdim açıkcası kayıplar borç üzüntüler gibi 

0 oy
(1,594 puan) tarafından

Zorla başlattılar başlattılar baslamadi

0 oy
(946 puan) tarafından

Benim de kasıklarım ağrıyordu o gün kontrolüm vardı doğumum başlamış 4 cm de açılmam vardı 16 saat sonra falan doğurmuştum

(788 puan) tarafından

Valla ben 4 cm ile deliriyorum sjsjsjs

(946 puan) tarafından

Ben de sancımı hissetmiyordum da suni sancı verdiler 😂

0 oy
(449 puan) tarafından

Sabah bel ve kasıklarımda ince ince sancım vardı öğlene doğru sırtımdan belime doğru bıçak saplanır gibi sancı vurdu o an suyum geldi az kaldı arabada doğuracaktım bebeğimin kafasının çıkacağını hissediyordum hastaneye gittiğimde çatala bile çıkamadım sedyede doğurdum

(1,628 puan) tarafından

O sırada 18 saat sancı çekip suninin ölüm gibi bir şey olduğunu bilmeme rağmen isteyen ben suyum gelmiyor diye  durtulerek suyumu getirten ebeler 🥹

(449 puan) tarafından

Kurtulmuşsun geçmiş gitmiş 2.doğumun daha kolay olsun inşallah

0 oy
(6,886 puan) tarafından

Bnm ilk çocuğumda normal sezeryan belki değildi Allah'ım böyle sıcak yok  temmuz ayındaudik ama  başka bir sıcaktı giyin soyun deli oldum  sürekli tuvalete gttim dur klimanın önüne gecyim dedim neyse gttim tam açtım uzandım tık bişey oldu aha altima yaptım dedim gidene kdr akıyordu vala meğer suyum gelmiş  durmuyordu kv cagrdim yok uyanmiyor eşim yanımda değildi Allah'ım en son öyle çıktım artık banyodan halk suyum geliyor dedim  hastaneye gttik öbür güne kdr beklettiler olmadı suni sancı iki serum yedim yine Yok en son acil sezeryan  oldum ben 

(146 puan) tarafından

Benim çok az nişanım gelmişti kan gibi kahverengi türü gibi ondan önceside 2 3gün önceside sancı girip çıkıyordu sürekli o günde nişanım geldi ve arkasına sancım geldi.  Akşama kadar sancımı. İyice çektim 9 10 gibi kızımı kaynansm gile götürürken arabada suyum geldi direk bir ıkı ıkınmamla oglumu kucagıma aldım bebegin kafasını hissetim hemen acile gider gitmez de doğum haneye girmedim bir odaya girip hemen oglum doğdu

0 oy
(4,062 puan) tarafından

Bu da belirti olabilir nişan gelmişti ikisinde de ben hatta ilkinde sandım vardı belim ağrıyordu parol içmiştim anlayamadım geçmişti sonrada nişan gelince apar topar hastaneye gitmiştim 🤣🤣 ertesi sabah 6 da suni sancıyla doğurdum 

0 oy
(3,891 puan) tarafından

Benim önce nişanım geldi bir gün sonra görümcemde otururken suyum geldi belki anlık geldi dedik bekledik her on dk da bir gelmeye devam etti iki saat geçti sancılar düzensiz geldi sonra şiddetlendi hastaneye gittim üç saat sonrada bağıriz çağırış içinde doğurdum 😬

0 oy
(26,821 puan) tarafından

Bekle bakalım canım sancı süresine dikkat et benim birinde suyum direk boşalmıştı diğerinde aniden ağrılar girmeye başlamıştı en küçükte sancıyı evde çektim gittim 

0 oy
(1,535 puan) tarafından

Ben henüz doğurmadım ama herkesin anlattığı bel ağrısı sancı şuan var bende 18 haftalıgım normalmi ya bu haftada okuyunca korktum açıkçası 

(788 puan) tarafından

O haftalarda gayet normal 

(1,535 puan) tarafından

Sağol canım galiba hamilelik başından sonuna kadar ağrılı sancılı geçen bu süreç ben daha önce kürtaj oldum doğum yaptırdılar 13 haftalıktı ilaç vermiylerdi kanamam vardı gece 2 defa altıma kaçırmışım gibi bi su boşalması oldu ben kanama sandım hatta kan kaybından ölücem galiba diye düşündüm yoğun gidince baktığımda suyummuş bebek gelmişti doğumda böyle bişey galiba 

0 oy
(1,597 puan) tarafından

Bel ağrısı ile başladı her şey 😁 sonra bir gittim aha 2 cm acilma varmış yeterli değil dedi doktor beni gönderdi gittim 3 saat boyunca yürüyüş yaptim her sancı geldiğinde kocamı bekletip aha geliyor dedim doğuruyorum dedim 🤭 en son eve geldik duşumu aldim kanamam başladı doktoru aradık sakin kendi arabanızla gelmeyin dedi hemen ambulans çağırdık bir gittik aha 6 cm olmuş suni sanci verdiler 2 saat içinde pırtlattim😂😂

(788 puan) tarafından

Helal olsun vallahi şöyle doğumlar nasip olsun hepinize skksksks

0 oy
tarafından

Canım ben hiç ağrı cekmeden sezeryan oldum 

Sezeryan planlıydı 

0 oy
(3,492 puan) tarafından

Tıpış tıpış sıfır belirti ile hastaneye gidip full suni sancı aldım 

Ama doğum başlayınca belim çok kötü yanıyordu ve dediğin gibi tuvalete çıkma ihtiyacı geliyordu hatta afedersin tuvalete gittim hemşire dedi sakın gitme Bebek geliyor ondan öyle hissediyorsun 😃

Allah yardımcın olsun bi avazda kolayca doğur inşallahhhhh

0 oy
(15,132 puan) tarafından

Belden kasığa ve zamanı sistematik 20 dk da bir sonra on dakikada bir gibi

0 oy
(437 puan) tarafından

Sabah çatı muayenesi sonrası nişan geldi akşamına adet sancısı gibi aralıklı gelen sancılarım başladı. O gece evde bekledim sabah yatışımı verdiler 7 saat sonra da öğlen doğurdum.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 180 göst.
21 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Myangell (739 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 906 göst.
25 Ocak 2021 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 126 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 278 göst.
9 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sibellllllllllll (11 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,231 soru

24,122,106 cevap