0 oy
278 göst.
Diğer kategorisinde (2,124 puan) tarafından

İnsanlar sürekli video çekiyor bize yardım edin diyor yalvarıyor . Her gece ağlıyorum dayanamıyorum artık. Nasıl yardım edebilirim maddi olarak herhangi bir kuruluşa vs sizin bildiğiniz var mı güvenilir gerçekten o insanlara ulaşan  ? Böyle eli kolu bağlı oturmak canımı çok acıtıyor. 

9 Cevaplar

+1 oy
(2,257 puan) tarafından

Bu yıl milyonlarca insan kurban bağışı yaptı Gazze'ye. Ama izlediğim videolar da insanlar açlıktan ölüyor. Nerede yapılan bu yardımlar? Ne kadar kuruluşlara, derneklere yardım yapsanız da o yardımlar insanlara ulaşamayacak ve hep birilerinin cebine girecek. 

Bende düşünüyorum yardım yapmayı ama keşke imkanım olsa da kendim gidip edebilsem maddi manevi yardımı. 

(2,124 puan) tarafından

Çok kötü hissediyorum videoları izleyince insanların çocukların yalvarmalarını görmek beni kahrediyor . Çoğu şeylerine el koyuyorlar zaten . Ama gördüğümde böyle Türkiye’den giden un çuvalları olsun gıda paketleri olsun var. Kim gönderiyor bilmiyorum ama nereye bağış yapmam gerektiğini bilmiyorum 

(2,257 puan) tarafından

Gıdaları belirli firmalar gonderiyordur. Önemli olan bu yönde devletin kolaylık sağlaması, güvenilir olması. Bende dahil çevremde yardım etmek isteyenler var ama kimselere güvenemiyoruz ki yaptığımız yardım ulaşır mı diye. 

tarafından

Geçen senenin kurbanları daha 2 3 ay önce ulaştı tırların girmesine müsaade etmiyorlar 

(556 puan) tarafından

Şefkateli insani yardım derneği  çok güvenilir . Güvenle yardımlarınızı yapabilirsiniz. 2 milyon aç insan var haliyle yetişememeleri çok normal 

-Reklam-
+1 oy
(209 puan) tarafından

Gidip kendi elimle bir şey yapmadığım sürece hiçbir kuruma güvenmiyorum 

(2,124 puan) tarafından

Çocuğum olmasa hiç düşünmeden giderdim Allah şahit ölümden korkmuyorum ki orada ölmektende şeref duyardım . Halbuki nereye gidiyorsun derler adama da en aIndan dernek mernek girerdik insan yaşamaktan utanıyor .

(209 puan) tarafından

Öyledir elbette malesef günümüzde en güven veren kurumlar dahi güven sarstığı için yapılan yardımların yerine ulaştığını düşünmüyorum. Dilerim istediğinii yapabilirsin

0 oy
(401 puan) tarafından

Kızılay olabilir mi idil yada birçok vakıf dernek var giden

(2,124 puan) tarafından

Kızılay’a günahımı vermem . 

İnstagram da görüyorum ama güvenilir olup olmadıklarından emin olamıyorum belki burada emin olan birileri vardır diye vicdanım çok rahatsız 

(401 puan) tarafından

Doğru gerçi depremde neler duyduk canım güvenilir dernek olursa onlar iyi olur 

(2,124 puan) tarafından

Herkeste Gazze Gazze diye ölüyor Allah ın bir kuluda 5 kuruş olsa dahi yardım yapmıyor herhalde . 

(401 puan) tarafından

Yapmazlar canım valla benim durumum pek yok eşim tek çalışıyor kiradayiz yoksa bende yardım yapardım. Param oldukça smalı bebeklere yapıyorum ben

0 oy
(1,628 puan) tarafından

İsrail o******çocuğu içeri girişleri kapattığı için çoğu yardım ulaşmıyor 

Çoğunu imha ediyorlar 

Çok güvenilir kurumlar olmalı 

(2,124 puan) tarafından

Devlet aracılığıyla olan kurumlar var zannımca . Buradan giden gıda kolileri gördüm ama nereler olduklarını bilmiyorum 

(1,628 puan) tarafından

Girebilen giriyor amcamlar dernekleriyle girdi

(2,124 puan) tarafından

Hangi dernek ben de yardım edeyim 

(1,628 puan) tarafından

Isticem sayfalarını şuan net aklımda değil isimleri

0 oy
(6,802 puan) tarafından

Manken gamze özçelik vardı ya onun yardım vakfı güvenilir geldi bana bende onlara bağış yapmayı düşünüyorum kardeşimde oraya yapmış bir araştır canım istersen

(2,124 puan) tarafından

Gördüm abla şimdi ama sanki Gazze’ye çok az yardım yapılıyor gibime geldi 

(6,802 puan) tarafından

Genellikle su kuyusu açıyorlar ama orayada yapıyorlardır msj falan atıp öğrenebilirsin

0 oy
(4,796 puan) tarafından

IHH ya veriyiruz biz

(2,124 puan) tarafından
+1

Konya’da da şubeleri varmış bir uğrayacağım çok teşekkür ederim ❤️

0 oy
(429 puan) tarafından

Gamze Özçelik in Instagram hesabından bakabilirsin.bir vakıf aracılığıyla yardım yapıyorlar sanırım.

(2,124 puan) tarafından

Ona baktım da daha çok Afrika Yemen paylaşımları var 

0 oy
(1,120 puan) tarafından

canım kudüslü yahya vardı instagram da o güvenilir birde benim bildiğim çok güvenilir hocamların derneği var beytül makdis hatta şehir şehir dolaşıp kudüs sohbeti yaptılar

(2,124 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
(93 puan) tarafından

Canım Filistinli bir kardeş aracılığıyla çalışan Sancaktar derneği var instagramdan bak şüphen olmasın biz grup olarak yolluyoruz onlarda video atıyor yardım sonrası

(2,124 puan) tarafından

Şimdi baktım da siz hiç su tankeri yardımı yaptınız mı gerçekten veriyorlar mı 

İlgili sorular

+7 oy
5 cevap 300 göst.
0 oy
9 cevap 785 göst.
0 oy
26 cevap 865 göst.
10 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ht (2,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,845 göst.