+1 oy
369 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (464 puan) tarafından

image

Hayırlı günler kızlar nasılsınız 🌸 meraklı miniğimiz geldii paylaşayım didim

Kimden görmüştüm hatırlamıyorum aylardır yapıyoruz Allah razı olsun burdaki faydalı şeylerden biri de bu🥰

Bu ay uzaya merak salmıştık iyi denk geldi. yıldızlar beni biraz yordu ama olsun benim ellerim çalışıyor minnoşum da sabretmeyi öğreniyor😂 

7 Cevaplar

0 oy
(3,456 puan) tarafından

Bende burdan görüp abonelik yaptım. Kimden gördüm hatırlamıyorum ama Allah razı olsun 😂 çok faydalı ve eğlenceli içerikleri var. Bizimki de dün geldi. Telefonla konuştuğum sırada çocuklar parça pinçik etmişler 🥴 bu sayımız ziyan oldu ama bidahakine artık 😬

(464 puan) tarafından

Yaa neyse dergisi de güzel incelerler. benimki de bıraksam aynı olur Babanla yaparsın diyerek kaldırıyorum yarısını😂 cidden çok güzel her ay farklı bir heyecan oluyor eskileri de açıp bakıyor arada

(3,456 puan) tarafından

Evet bende genelde öyle yapıyordum ama bu defa boşluğuma geldi. Çocuklarda sağolsun hiç acımamışlar😂🤭 yapcak bişey yok 😂🤷

-Reklam-
0 oy
(9,691 puan) tarafından

Bizimkide dün geldi yıldızları akşam babası ile yaptı 😍

(464 puan) tarafından

Oh ne güzel🌸

0 oy
(1,341 puan) tarafından

Yaa bizim de yolda 🤩 bende 1 yıl olacak aboneyiz bitince tekrar yaparım aboneliği 😁

(464 puan) tarafından

Senden de görmüştüm bende bırakmam büyük ihtimalle çok güzel🥰 

(1,341 puan) tarafından

Evet yaa bizde çok eğlenerek yapıyoruz Allah razı olsun burda bir arkadaş paylaşmıştı geçen yıl o yüzden burayı çok severim böyle şeylerde olsun ya da.tarif olsun sağlık olsun her şekilde yardımcı olanlardan Allah razı olsun 🤩

(464 puan) tarafından

Aynen canım benim de çevremde çocuk hakkında danışacak böyle fikir alacak kimsem yok çok iyi oluyor. O gün sana yazmıştım hatta kötüydüm cevap veremedim ama bir fikir duymak iyi geldi. yani yaramaz diye dertlenecek kimse bile yok. Konuşmak iyi geliyor insana biraz rahatlatıyor. Böyle etkinlikleri de biri önermeden bulmak kolay değil ya ben bulamıyorum yani

0 oy
(6,770 puan) tarafından

Detaylı bilgi alabilirmiyim lütfen 

(464 puan) tarafından

Tubitak yayınlarının meraklı minik dergisi var yıllık abone oluyorsun her ay başında yeni dergi ve etkinlik geliyor. Ben uygulamasını indirip ordan abonelik yaptım yıllık 390 lira 

(6,770 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım 🩷 💐 

0 oy
(270 puan) tarafından

Merhaba. Dört yaş için uygun mu 

(464 puan) tarafından

Uygun benimki yakında 4 olacak yaş aralığına bakmadım ama bence 2 yaştan itibaren birlikte yapılabilecek bir etkinlik dergi de beraber okunur

0 oy
(11,530 puan) tarafından

Ya bir ben mi beceremiyorum nasıl yapıldığını okudumda yazılanı hamilelik doğum derken iyice mala bağladım sanırım beceremiyorum okudugumuda anlamıyorum 

(464 puan) tarafından

Yıldızdan mı bahsediyorsun. Biraz karışık geliyor ama çok zor değil aslında 3. resimdekinin yönünü anlarsan yaparsın diğerleri netti zaten

0 oy
(4,048 puan) tarafından

Ücreti ne kadardı 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,799 soru

24,103,362 cevap

332,552 kullanıcı

...