0 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde (299 puan) tarafından

Şimdiye kadar kendim hallettim her işimi 30 yasindayim kendimi düşünmeye vaktim bile olmadı .sürekli biri bişey der mi yargılar mi yanlarina girmsem ayıp olur mi düşüncesiyle geçti bekarken bile şimdi yine öyle .Yani bn kimseyle muhatap olmak istemiyorum cidden yaa .çünkü herkes bir yarış halinde ,kendini göstermeye çabalıyor,herkes çok bilmiş ,en iyi ben yaparım kafası vs çok yorucu bu tarz insanlarla aynı ortamda bulunmak .benim kimseyle bir yarışım yok kimsenin de hayatını özenmiyorum kendi halimde bir insanım uzaktan bu kadın da çok soğuk vs ne derlerse desinler içimden gelmiyor muhabbet etmek bile .Eski dostlarla bile biraraya gelesim gelmiyor .kimsenin mutluluğunu ya da derdi neyse içimden dinlemek gelmiyor.Goz önünde yaşamayı da sevmiyorum.2.dogumum olacak yanında duralım diyen var bn onda da kimse yanımda olsun istemiyorum sanki insanlar böyle meraklı gözlerle bakiyolar herşeye .gezmeye yer ariyolar gibi ki oyleler de zaten .Mahrem alanıma saygı duyulsun istiyorum.Bu bir bencillikmidir bilemiyorum.

4 Cevaplar

+1 oy
(1,523 puan) tarafından

Kesinlikle haklisin sınırnı cizmelisin. Herkes bir yaris halinde dunya haliya :)

Ama bazilari cidden abartiyor rekabete giriyor halbu ki herkes kendi halinde yasasin nasil mutlu memnun oluyorsa oyle devam etsin

Bencillik degil tabii ki de bir yerden sonra insan artik sesszilik sakinlik istiyor. 

(299 puan) tarafından

30 yaş sendromu bu galiba .Dinginlik ,gösterişsiz bir hayat :)

-Reklam-
0 oy
(1,868 puan) tarafından

Çevrenizi değiştirin. 

(299 puan) tarafından

Çevrede aramıyorum ya açıkçası yeni insan tanimaya cesaretim yok bı de onun huyunu suyunu öğren fln çok iş

0 oy
(24,091 puan) tarafından

Kimin ne dediğini ne düşündüğünü ne yaşadığını umursamadan kendinize odaklı yaşamalısınız doğru olan budur zaten. Kendi kendine yetebilmekte önemli ama hiç kimsenin derdi de mutluluğu da umrumda değil düşüncesi bana tuhaf geldi başkalarınınki tabiki öyledir ama illaki sevdiğiniz akrabanız arkadaşınız dostunuz vardır diye düşünüyorum.  En katıldığım nokta mahrem alanı kimseyi oraya yaklaştırmam yakın bir zamanda kız kardeşimle sırf bu yüzden arama mesafe koydum 

(299 puan) tarafından

Ya şimdi şöyle mutluluklarini anlatıyorlar sonra nazardi cart curt kendini tuhaf hissediyo insan halbuki ben nazar gözüyle de bakmam kimsenin hayatına o yüzden yani yanlış anlaşılmasn.mahrem.cok başka konu ay şöylemiydi böyle miydi vs can sıkıcı o anda bile 

0 oy
(49 puan) tarafından

Çalışan biriyim ve 26 yaşıma kadar çok enerjik hayat dolu biriydim. Tabiki tabutlarım sınırlarım vardı ancak herkesle dost olmasam bile ilk defa konuşsam bile sohbet benle akar giderdi. 3 senedir annem bile bana sen çok değiştin annecim diyor. 29 yaşındayım şu an. Hiçbir sosyal medya kullanmam. Evimden işime, işimden evime.. kimseye bakmam, kimseyi de umursamam. Eşim, kızım, kendim ve sevdiğim bir kaç kişi. Az insan çok huzur diyorum artık.  Geçen sene uzaktan bir arkadaşım senin hayatın çok sıkıcı demişti bana küçümseyerek. Bu senenin başında eski eşinden hamileyken sevgili bulup başkasına kaçtı. Geçen de çalıştığım yere geldi. Bebeği doğmuş falan. O adamda tekmeyi vurmuş buna. Dert yandı ortada kaldım diye. Dedim bana ne demiştin hatırlıyor musun. Yok dedi hatırlamıyorum. Böyle demiştin dedim. Başını önüne eğdi hiç bişey demedi. Ortak tanıdıklar o kızın sosyal medyasını hep gösterirdi. Nasıl mutlu pozlar. Gerçek mutluluk bence gösterilmeye gerek duyulmaz. Anın tadı çıkarılır.

(299 puan) tarafından

Uzaktan öyle derler hayatın sıkıcı, sıkılmıyo musun aynı şeylerden fln bana da diyolar ama bn herseyden meragimi almışım istediğim ne varsa tam yapamadım ama yapmışım demekki yeterli olanı o yüzden hiçbir şeyde hevesim yok .sizin o arkadaşı da kinamiyorum fakat sizi küçümsemesi saçma olmuş 

(49 puan) tarafından

Benim annemin bir sözü vardır. Derki nerede çokluk, orda bo...kluk..

Hep derdi bana gel şuraya gidelim, buraya gidelim gezelim falan.. ben de elbetteki aktivite yapıyorum ancak ya ailemle. Ya da annemle kardeşlerimle. Eltimle vs. Bir de hem ev hanımı olup hem de çalışmak da hiç kolay değil.  O zaman küçümserce konuştu işte. Senin hayatın çok sıkıcı, senin yerinde bir dk olmak istemezdim diye. Hep derim kimseye özenmeyin, Allah bazen kahrından verir zenginliği, güzelliği.. imtihanı olsun diye. Bazen de lüfundan  verir. Biz de sevdiği için verilenlerden olalım diye dua ediyorum.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 282 göst.
18 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 241 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 210 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Powerpufff (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.