0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde (482 puan) tarafından

Kızlar doğuma neredeyse 2 hafta kaldı. Eşim çalışmaya qurbete gitti.. kızım 29 aylık nasıl bırakıcam onu bana çok düşkün en az 2 gece bensiz kalacak.. ya üzüntüden bişey olursa çocuğuma? Annemlere geldim ama lazı lığına gidrrken bile beni istiyo Allah aşkına bi teselli edin bişeyker söyleyin kalbim şimdiden paramparça 

6 Cevaplar

0 oy
(3,625 puan) tarafından

İkinci doğumumda aklım hep kızımdaydı, sizi çok iyi anlıyorum. Kızıma kaynanam baktı, eşim benimle geldi. Toplam 4 gün hastanede kaldım. Eğer kızınıza iyi bakılacağına eminseniz, o gün geldiğinde bunu asla düşünmeyin. Görüntülü konuşursunuz, hastaneye de gelir sizi ve bebeği görmek için. Onu gün boyunca dışarı parka falan götürebilirler oyalamak için.

Toplam 2 gün olacak, sonrasına birlikte bol bol vakit geçirmek için zamanınız olacak. 

(482 puan) tarafından

Tabiki çok iyi bakılacağını biliyorum.. 2 kız kardeşim ve annem kızımı kendilerine alışdırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.. ama benim içim rahat deyil üzüntüden kızımın iştahı kesilirse ya gece kalkıp çok ağlarsa aölamakdan çocuğa bişey olursa 

(3,625 puan) tarafından

Allahın izniyle her şey iyi geçecek. Siz sadece doğuma odaklanın. Olurda bir şey olursa kızınız güvendiğiniz ellerde olacak. Şimdiden düşünüp stres yapmayın 

İki hafta var, alışma süreci için çok iyi. 

(482 puan) tarafından

Teşekkür ederim yorumlarınız için❤️

-Reklam-
0 oy
(11,543 puan) tarafından

Çok normal öyle hissetmen düşünmen ama yapacak birşey yok mecbur 2 gece sensiz kalacak 

Benimkiler biri 9 bucuk yaşında biri 6 yaşında 10 gün önce bende doğuma giderken ağladım bensiz kalacaklar diye birde benimkiler büyük seninki çok küçük böyle uzulmen normal ama yapacak birşey yok. 

Rabbim bir avazda kurtarsın 

(482 puan) tarafından

Çok sağ ol❤️ babası yanımızda olsa bu kadar üzülmezdim çünki bir ona bide bana aşırı düşkün

(11,543 puan) tarafından

O zaman üzülmen çok doğal ben olsam bende çok ağlardım ki eşim yanımızda olmasına rağmen çok ağladım.

Sanırım hormonlardan böyle düşünüp ağlıyoruz 10 gün oldu dogurali hala en ufak şeyde ağlıyorum 

0 oy
(1,633 puan) tarafından

Devlet hastanesi degilse yaninizda anneannesi ile kalabilir kiziniz aslinda.cok yapan var bunu 

(482 puan) tarafından

Devlet hastanesi malesef

0 oy
(1,821 puan) tarafından

Özeldemi doğum yapacaksın  benm oğlum tabiki bensiz eve gtmedi 4 yaşında bide babasıyla bana çok duskun adana aptallarina dönmüştük hastanede adanann yerlisiyiz ama  kalabalik olunca karışmadi özelde annem eşim oğlum guzel güzel uyudular😂

(482 puan) tarafından

Malesef devlet hastanesinde sezeryen doğum yapacam

(1,821 puan) tarafından

Hayrlisi canım annelik böyle  bende sırf özel bu yüzden istiyorum çocuklarım rahat rahat yanımda olsun bacagmn arasında yattı oglum çizgi filme falan baktı eşim olsada ilk oğlum çok alışık değil babaya çok göreve giderdi gelincede dinlenirdi  smdi küçük oğlumda var eminim smdi ikisi evde dururlar kafam rahat benmde devlette yapma durumum olabilir riskimden dolayi kararszm özel yapma sansn varsa özel e gtsen 

(482 puan) tarafından

Ben azerbaycanda yaşıyorum yaşadığım rayonda 2 özel hastane var fakat klinik gibi yani cerrahi bölümleri yok..  ayrıca ilk sezeryenimi yapan cerrah yapıcak ikinci sezeryenimi ondan başkasına güvenemem.. 

0 oy
(429 puan) tarafından

Geçecek o günlerde.ilk zamanlar zor oluyor.son günlerin tadını çıkarın o da bebek daha.inşallah rahat geçirirsin.

0 oy
(957 puan) tarafından

Bi tanıdığım evde kalan çocuğuna kardeşinin ona çok istediği hediyeyi alacağını söylemişti. Doğuma giderken de ben kardeşinle onun sana aldığı hediyeyi getirmeye gidiyorum demişti. Tabi istenen oyuncağı kendileri almışlardı. İlk karşılaşmada vermişlerdi. Sorunsuz geçtiğini hatırlıyorum dönemin.

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 259 göst.
0 oy
2 cevap 121 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Fatmabcoskun (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 250 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Fatmabcoskun (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 323 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde n231231 (141 puan) tarafından soruldu