0 oy
109 göst.
önce Diğer kategorisinde (828 puan) tarafından

Kızlar annem çok kötü çok fazla ilaç içiyor asla düzelemedi ilaçlı tomografi çektiler kanda enfeksiyon varmış haki yok hiç bişey yiyemiyor hacamat yaptıralım diyoruz başına gelen varmı 

6 Cevaplar

0 oy
önce (15,000 puan) tarafından

Antibiyotik tedavisi başlamalı iğne bile verebilir crp değerine göre. Ben iki kez yasadım bu kadar istifra ettiğim dönem olmamıştı hiç. On gün iğne yedim 270  crp ile

önce (12,050 puan) tarafından

Ay geçmiş olsun kankam. 4 gün ölü gibi yattım bende 6 senedir doğum harici doktor yüzü görmeyen ben bi gittim crp 300 küsür olmuş doktor zehirlenmiş bile olabilirsin yatış yapmamız gerek dedi 2 çocuğum olduğundan yatmak istemedim. İğne istedim vermedi zor toparlandım

önce (15,000 puan) tarafından

Sağol varoş kankam, valla ben doğumda o kadar sarsılmamıştım öyle diyeyim sana. Ama hacamat ile falan geçmez yani crp çok yüksekse. Ben sürekli kusuyordum ne yesem, baş dönmesi de cabası korkunç sana da çok geçmiş olsun bebeğim 

önce (12,050 puan) tarafından

Sağol kankam. Antibiyotik şart o hastalığa

-Reklam-
0 oy
önce (1,841 puan) tarafından

Kanda enfeksiyon zor evet buyukte daha zor antibiyotik yetersiz kalıyor olabilir gramajı azdır muhtemelen. Tek doktorla kalmayın bı kac yere daha gidin ilaçlar fayda etmediyae boşuna içirip böbreklere zarar verdirmeyin derim ben.

önce (1,841 puan) tarafından

Mutlaka başka organlara zarar veriyor ilaç annem kortizon kullandı 1.5 sene tedavi bitti iyileşti ama göze zarar vermiş 2 gözde de katarakt var ameliyat olması gerekiyor şimdi 2 gözden de

0 oy
önce (1,533 puan) tarafından

Benim kiz kardesimde bir ara boyle oldu neredeyse 1 ay atesliydi kizcagiz kus kus zayifladi cok zor dusurduler antibiyotik o bu.Cok gecmis olsun

0 oy
önce (17,151 puan) tarafından

Corona zamanı kanımda enfeksiyon olmuştu ayy düşman başına dünyanın serumunu iğnesini yedim hacemat fayda eder mi  bilmiyorum  

0 oy
önce (6,669 puan) tarafından

Benm cocuklarimda öyle olunca doktor bol bol sıvı tuketsin demişti susuz kalmaması lazm. Hacamat yaptırabilirsiniz bende belki oda işe yarar neden olmasın 

0 oy
önce (198 puan) tarafından

Yaşlı insanlar için enfeksiyon onemli ilacını kullanıp sağlıklı beslencek.hacamat falan yaptırmayın.vucudu bı kendine gelsin 10 gün içinde ilaçlar işe yarar zaten.onu deneyelim bunu deneyelim derken daha da dibe batabilir.sakince kurallara uyarak ilaç süresi neyse ona uyup beslenmesinden şeker ve ekmeği yağı çıkarabilirsiniz bolca su içsin meyve yesin toparlar  

önce (828 puan) tarafından

Canım şeker hastası hiç bişey yemiyor zaten bir doktora gitmiş vitamin çok yüksek peynir yoğurt süt asla yemez onları kes demiş ilaç vermiş başka doktorda vitamin düşük ilaç vermiş herkes farklı şeyler söylüyor şimdi farklı şehir hastanesine randevu aldım 

önce (198 puan) tarafından

Şeker hastası olupta şekerin dibine vuran çok tanıdığım var.aklinda olsn diye söyledim.butun testleri alıp gidersen zaman kazanırsınız.doktor direk ek isteyeceklerine odaklanır.son dönemde enfeksiyonlar da arttı umarım kolay ve hızlı bir şekilde iyileşir 

önce (828 puan) tarafından

Bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim amin inşallah Allah razı olsun 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 179 göst.
0 oy
4 cevap 106 göst.
0 oy
3 cevap 175 göst.

Kategoriler

1,468,385 soru

24,057,514 cevap