+1 oy
204 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,841 puan) tarafından

Biliyorsunuz 1 senedr meme kanseri tedavisi görüyorm. Bir göğsüm alındı ama elhamdülillah iyim. Uzaktan akrabam aynı zamanda karşı bina komşum olan bi ablam akciğer den biyopsi oldu. Oda daha 34 35 yaşında. Mr da doktor şüpheli şeyler görmüş. Akciğer ve koltuk altından biyopsi yapmışlar. Kendisi ile henüz konuşma fırsatım olmadı. O sonuc bekleme süresi bile o kadar zor ki. Rabbım korktuğuna uğratmasn inşallah.. yaşayan bilir bu süreci. 

Dualarınızda ona da yer misinz. Rabbım kimseyi sağlığı ile imtihan etmesin..

6 Cevaplar

+1 oy
(708 puan) tarafından

Rabbım tez zamanda sıfa versin ablamda gırtlak kanserı maalesef şuan tedavı sürecinde 5 çocuğu var Allahım tüm annelere ve sıfa bekleyen herkese şafi ısmı ile sıfa versın ... 

(1,841 puan) tarafından

Aminn cümlemize inşallah..🤲

-Reklam-
+1 oy
(15,122 puan) tarafından

Allah korktuğuna uğratmasın. Sabah Bi hanım Bi günde tanı almış çok şaşırdım 

(1,841 puan) tarafından

Ya etkileşim için mi yazdı acaba çünkü hiç bir doktor öyle pat diye her yerini sarmış demez. Bunun mr ı peti ıvırı zıvırı var . Bilmiyorum ben pek inanmadım açıkçası. 

(15,122 puan) tarafından

Kız bunun etkileşimi olur mu ya olmasın yani alay eder gibi

(1,841 puan) tarafından

Bilmiyorum valla ya pek inanmadım ben . 

(415 puan) tarafından

Kayipederin akciğer kanseriydi onunda hertarafini sarmıştı zaten tani ile vefatının arası bir aydır ama ona bile böyle hızlı teşhis konulmadi Ankara'ya yollandı Demetevler de bir hastaneydi geçmiş gün unuttum adını yani bana da çok şaşırtıcı geldi dünkü hanım ama öyle bişey varsa tâbi rabbim hayırlı kalıcı şifalar versin inşallah 

(415 puan) tarafından

@Birhilall sana katılmıyor değilim 

+1 oy
(17,542 puan) tarafından

Rabbim şifalar versin inşallah 🥺 Ablamda monografi çekindi orda biseyler görülmüş ultrason istediler bakalım Rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin inşallah 

(1,841 puan) tarafından

Bazen mamografi de de kesin sonuç çıkmıyor . Bana da sağ göğsüm için bisey ler demiş mamografi ama biyopsi olmuştm çekinmeden önce ve sonucu temiz gelmişti . Korkmayn inşallah temiz çıkar sonucu  

(17,542 puan) tarafından

Ayyy inşallah canım ya 🥹 Gelmiş geçmiş olsun sanada Rabbim yaşatmasın inşallah bu daha

+1 oy
(496 puan) tarafından

Allah korktuğuna ugratmasin inşallah 

+1 oy
(26,107 puan) tarafından

Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah korktuğuna uğramasın kimse 

+1 oy
(451 puan) tarafından

Rabb'im korktuğunu yaşatmasın inşallah 

Canım sana birşey soracağım hani dedim ya elime birşeyler geliyor diye. Ben genel cerrahiye gittim göğüsten ultrason çektiler, ultrason sonucunda göğüste polipler çıktı ağrı ve elime gelen kitleler onlarmış doktor korkulacak birşey yok dedi hormonsal bir durum ve adet döneminde sık rastlanan bir durum olduğunu söyledi. Ne momografi ne bir test hiç birşey yapılmadı. Ben bu durumun peşinden koşmam gerekiyor mu yoksa doktora güvenip öylece bırakayım mı peşini? İlaç vs hiç birşey vermedi ve 6 ay sonra tekrar kontrole gel dedi 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 444 göst.
20 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Pakize333 (6,581 puan) tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 790 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,970 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 538 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 226 göst.
6 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,474 soru

24,111,610 cevap

332,987 kullanıcı

...