Merhaba herkese Yeni üye oldum ilk postum da aldatılma ile ilgili
Eşimle 8 senedir evliyiz severek evlendik iyi kötü geçiniyoruz idare ediyoruz birbirimizi bugüne kadar neler yaşadım nelere sustum nelere göz yumdum ben
İki gün içinde yaşadıklarımizdan bahsedeyim
30 temmuz yani iki gün önce bizim yıldönümümuzdu bana önceden büyük ve pahalı bir hediye almıştı zaten ama o güne özel bir kutlama da bekledim ama kahvaltıda tartıştık biz o günüm berbat geçti akşama ona pastalı masalı bir kutlama yapacaktım sinirli olduğum için yapmadım
İki gündür pek konuşmadik dün gece geldi ben uyuyodum bu arada bu hafta 3 11 vardiyasinda yani 2 gidiyor 12 geliyor
Neyse ben sesini duyuyorum uyuyo gibi yapıyorum biraz odasıyla ilgilendi kuşlarla çiçeklerle derken saat 4 e kadar uyumadı arada müzik açıyor arada instaya giriyor
Sonra sabah 7 de uyanmış sesind kalktım neyse sonra isim var dedi çıktı iki saat sonra elinde hediye ve çiçekle döndü tabi barıştım bende hemen
Sonra bana dedi ki benim dedi amirim var o karısını aldatıyomus herhalde karısı da annen yaşında bana Instagram dan yazdı işte ise geliyor mu gidiyor mu hani Serap diye birini görürsen şey yapma yanlış anlama durum böyle böyle ben sana söylerim
Bende saf gibi inandım
Sonra hesabını şifresini biliyodum zaten kendimden ekledim
Serap buna slm nasılsın napiyosun demiş bu da çalışıyorum sen napin iyi gezdin mi yazmi
O evet geziyorum çok yorgunum uykusuzum yazmış
Bu fotoğraf atsana bakayım demiş
O ne fotoğrafı napcan ki demiş
Bu hiç öyle bakmak için anlık at demiş
O da gördün zaten profilde yazmış
Bu hiç mi değerim yok at demiş
Bu da ne değeri dün bir bugün iki yazmış
Bu da sen bilirsin yazmış
O da ben bilirim zaten demiş
Bu da Tm o zaman iyi demiş
O da ayn yazmış
Sonra bu engellemiş
Ve beğeniler den anladım ki dün takiplesmeye başlamışlardır hatta pardon mesajlasiyolar takiplesmiyolar ama karşı beğenmiş bunun bir kaç fotosunu
Ben tüm bunları okudukça ekran aldım ve yaşadığım duyguyu tahmin bile edemezsiniz
Şimdi bugün de bunun doğum günü ya bende herşeyi hazırlamıştım pasta yapacaktım
Yine yapıcam masa suslucem pasta ufleticem birde bir tatlı hediye kutusu almıştım kapağı açıyorsun ortası boş ama etrafı notlarla dolu
Bu kutunun içine tek tek yazdıkları herşeyi yazdım bir kagida koydum
Hazırlanacam ona güzel bir doğum günü yapıcam su an gayet sakinim sabah Allah bilir
Ve sonrasını bilmiyorum neler olacak
Ve bu arada abisini arayıp herşeyi anlattım o bile o kadar şaşırdı ki ondan herşeyi beklerim ama bunu Asla diye
Ki bende aynı şekilde herşeyi yapar dedimde bunu asla
İşte benim bir günlük hayatım bu kızlar hadi beni doldurun da iki çocuğumla tekmeyi vurayım kendisine çünkü benim gücüm ve cesaretim hiç ama hiç yok