0 oy
694 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından

Merhaba herkese Yeni üye oldum ilk postum da aldatılma ile ilgili 

Eşimle 8 senedir evliyiz severek evlendik iyi kötü geçiniyoruz idare ediyoruz birbirimizi bugüne kadar neler yaşadım nelere sustum nelere göz yumdum ben 

İki gün içinde yaşadıklarımizdan bahsedeyim 

30 temmuz yani iki gün önce bizim yıldönümümuzdu bana önceden büyük ve pahalı bir hediye almıştı zaten ama o güne özel bir kutlama da bekledim ama kahvaltıda tartıştık biz o günüm berbat geçti akşama ona pastalı masalı bir kutlama yapacaktım sinirli olduğum için yapmadım 

İki gündür pek konuşmadik dün gece geldi ben uyuyodum bu arada bu hafta 3 11 vardiyasinda yani 2 gidiyor 12 geliyor 

Neyse ben sesini duyuyorum uyuyo gibi yapıyorum biraz odasıyla ilgilendi kuşlarla çiçeklerle derken saat 4 e kadar uyumadı arada müzik açıyor arada instaya giriyor 

Sonra sabah 7 de uyanmış sesind kalktım neyse sonra isim var dedi çıktı iki saat sonra elinde hediye ve çiçekle döndü tabi barıştım bende hemen 

Sonra bana dedi ki benim dedi amirim var o karısını aldatıyomus herhalde karısı da annen yaşında bana Instagram dan yazdı işte ise geliyor mu gidiyor mu hani Serap diye birini görürsen şey yapma yanlış anlama durum böyle böyle ben sana söylerim 

Bende saf gibi inandım 

Sonra hesabını şifresini biliyodum zaten kendimden ekledim 

Serap buna slm nasılsın napiyosun demiş bu da çalışıyorum sen napin iyi gezdin mi yazmi 

O evet geziyorum çok yorgunum uykusuzum yazmış 

Bu fotoğraf atsana bakayım demiş 

O ne fotoğrafı napcan ki demiş

Bu hiç öyle bakmak için anlık at demiş 

O da gördün zaten profilde yazmış 

Bu hiç mi değerim yok at demiş 

Bu da ne değeri dün bir bugün iki yazmış 

Bu da sen bilirsin yazmış 

O da ben bilirim zaten demiş 

Bu da Tm o zaman iyi demiş

O da ayn yazmış 

Sonra bu engellemiş 

Ve beğeniler den anladım ki dün takiplesmeye başlamışlardır hatta pardon mesajlasiyolar takiplesmiyolar ama karşı beğenmiş bunun bir kaç fotosunu 

Ben tüm bunları okudukça ekran aldım ve yaşadığım duyguyu tahmin bile edemezsiniz 

Şimdi bugün de bunun doğum günü ya bende herşeyi hazırlamıştım pasta yapacaktım 

Yine yapıcam masa suslucem pasta ufleticem birde bir tatlı hediye kutusu almıştım kapağı açıyorsun ortası boş ama etrafı notlarla dolu 

Bu kutunun içine tek tek yazdıkları herşeyi yazdım bir kagida koydum 

Hazırlanacam ona güzel bir doğum günü yapıcam su an gayet sakinim sabah Allah bilir 

Ve sonrasını bilmiyorum neler olacak 

Ve bu arada abisini arayıp herşeyi anlattım o bile o kadar şaşırdı ki ondan herşeyi beklerim ama bunu Asla diye 

Ki bende aynı şekilde herşeyi yapar dedimde bunu asla

İşte benim bir günlük hayatım bu kızlar hadi beni doldurun da iki çocuğumla tekmeyi vurayım kendisine çünkü benim gücüm ve cesaretim hiç ama hiç yok 

11 Cevaplar

+5 oy
(5,578 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Biraz fake kokusu aldım. 

Postun başında evlilik yıl dönümü demiş. Sonunda eşinin doğum günü olmuş özel gün.

Bir de aldatılmış insan sanki böyle olmaz gibi. Bilemedim bir şeyler tam oturmadı kafamda. 

(9,458 puan) tarafından

Nedense banada öyle geldi 

-Reklam-
+3 oy
(551 puan) tarafından

Boşanmak için bu kadar şeye rağmen hâlâ doldurulmaya ihtiyaç duyman tuhaf canm

+2 oy
(325 puan) tarafından

Gerçekten tekmeyi basacak mısın?

+2 oy
(6,613 puan) tarafından

Ona iyi bir doğum günü süprizi olacak tabi abisi söylemezse ben aldatan erkeği affetmeye karşıyım Eğer ki kadının gidecek yeri yoksa o zaman pislik yapan aldatan gidecek Paşa Paşa'da karısına çocuğuna bakacak benim bir tanıdığım kadın var eşi yanlış yaptı onuda terk etti ama boşamadı ölünce hem evini hem parasını yiyecem dedi yirmi sene ayrı yaşadılar kocasını hiç görmedi boşmadıda adam öldü cenazesi ne bile gitmedi dediği gibi yaptı hem parasını hem malını aldı bu karısını aldatan erkek milletine müstahak sende bence güçlü bir kadınsın bunun altında kalmazsın

+2 oy
(8,111 puan) tarafından

Hadi beni doldurun da temkeyi koyayım mı??? Kukla mısın sen. Kendi aklın fikrin yokmu? Aldatılmışsan bunun doldurması mı olur. Git Allah aşkına başka yerde eğlenemene bak 

+1 oy
(3,829 puan) tarafından

Seni canı gönülden tebrik ediyorum işte kadın dediğin böyle olacak erkeğin hatasına yanlışina göz yummayacak, peki sonra ne yapmayı düşünüyorsun 

(689 puan) tarafından

Aylesi arkasindaysa ve mesleği varsa boşanacak yoksada oturup susacak

(3,829 puan) tarafından

8 yıllık severek yapılan evlilik biraz zor gibi boşanma öyle hissettim 

(8,227 puan) tarafından

*Ailesi 

(3,829 puan) tarafından

Anladım canısı merak etme inşallah ailesi arasındadir 

(689 puan) tarafından
+2

@LMihrace kelimelere takılacağınıza konularamı takılsanız kimse burda dil edebiyatı yapmasın sonuçta kelimenin anlamı bir 

+1 oy
(4,194 puan) tarafından

Abisine niye anlattın senden önce gider söylerse

(1,717 puan) tarafından

Söyleyecek zaten oda yalan hazrlicak.plan yapacak

+1 oy
(23,372 puan) tarafından

Gerçekten terkedeceksen hakediyor

+1 oy
(238 puan) tarafından

Serabinda ağzına sic ara konus.siddet uyguluyor böyle aklına gelen herşeyi şöyle bosancam al senin olsun de onlar da ayrilsn ortada kalsn.ayrilmayacaksan kocanın ağzına sıç.abisi de kızsın.karar senin tabi erkekler bosanmayacagim.diye yırtar kendini.

+1 oy
(7,068 puan) tarafından

Hiç inandırıcı gelmedi bana kusura bakma 

(7,068 puan) tarafından

Bı an doğayı  canlandirdim🤣🤣 gözümde 

0 oy
(1,877 puan) tarafından

Vallahi dalga geçmiyorum eğer böyle kapı gibi sağlam geçireceksen kocana doğum gününde helal olsun sana yemin ederim kızılcık şerbeti entrikası gibi gücün ve cesaretin manevi yönden yoksa eğer bu evliliğin hiç bir maneviyatı kalmamış bunu da bil . 

İlgili sorular

+1 oy
32 cevap 1,542 göst.
21 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sananee (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 968 göst.
0 oy
22 cevap 1,866 göst.
+4 oy
42 cevap 2,269 göst.

Kategoriler

1,468,831 soru