+3 oy
863 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (6,703 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız 

Size bir sorum olacak 

Bu LABUBU zımpırtisi ne oluyor iki gündür oğlum beynimi yedi BABUBU DİYE BU AKŞAM ÇARŞIYI TALAN ETTİM BULDUM VAR AMA ÇOK SEVİMSİZ AŞIRI DERECEDE PAHALI EN SON UYGUN BİYER DE BULDUM ALDIM AMA YİNE PAHALI GELDİ 🤣 🤣 

27 Cevaplar

+1 oy
önce (403 puan) tarafından

Şimdi baktımda ne sevimsiz bi oyuncak öyle o.kıyafetleri vs tatlı ama yüzü niye o kadar korkunç sonuçta çocuk oyuncağı

-Reklam-
+1 oy
önce (53,834 puan) tarafından

tv de de cikmisti sacma ***** bir oyuncak 

+1 oy
önce (23,212 puan) tarafından

Hiç tavsiye edilmeyen bir oyuncak canım

0 oy
önce (3,044 puan) tarafından

Bayagi kişi yorumlarda çok kötü oyuncak falan filan yazmış oyle birsey yok  gayet sevimli  tabi suan bu yegenimin elindeki oyuncak gerçek orjinali yani kısacası parasi olan alıyor alamayanda kötülüyor 😊 daha öncede bunun gibi çok örnekler biliyoruz bazen oyuncaklar viral olur Buda suan revaçta

Görmeyen bilmeyen için resim ekliyorum

image

önce (7,708 puan) tarafından
+1

Ne alakası var parasıyla. Olmayan kötülüyor ne demek ya. Haberlere bile çıktı, çocuklar tehlike ile karşı karşıya diye. Hey allahım Allah akıl versin 

Yav  bak oyuncak bu tehlikesini sen düşün alışveriş çılgınlığı olarak tehlikesini diyor zihinsel etkiliyor demiyor allah yarabbim.. Bu oyuncak pahali çocuklarda annelerine babalarına agliyorki alsın ee herkesin durumu yok sonra böyle çılgınlıklar yüzünden piskolajileri bozuluyor yani oyuncak bozmuyor bu oyuncak neresi çocuğun psikolojisini bozacak ki

önce (6,703 puan) tarafından

Bunun parayla alakası olduğunu düşünmüyorum cnm Rabbime şükürler olsun var ama banada çok sevimsiz geldi ve İnan verdiğim paraya acıdım normalde haytta peluş oyuncaklara hayir demem çünkü oğlum da bende. Çok severiz boyundan uzun peluşlarimda var ama bu hoşuma gitmedi 

Kaca aldin

250 ye aldım çok büyük bir mevla değil ama hoşuma gitmedi o yüzden verdiğim paraya acıdım 

Çünkü orjinali değil 250 tl değil ztane bu oyuncak ondan hoşuna gitmemiştir basit gelmiştir ben ellemeistim oyle çirkin değil orjinali tüyleri çok güzel 

+1

Sadece bir oyuncak değil ki. Bunun saçma sapan videoları ve oyunları da var. Çocukların bilinçaltını kirletiyor. Bir ara katil balina oyununa benzetiyor uzmanlar. Ben almadım oğluma, almam da. İzletmem de. Çok bilgim yok ama bildiğim kadarıyla çok sağlıklı Bi oyuncak değil 

Oyuncak resmini attim.iste artık ne düşünüyorsanız sağlıksız neresi onuda bilemedim.kilaktan dolma  hersey

Sen neye dayanarak bu kadar savunuyorsun peki? 

0 oy
önce (18,982 puan) tarafından

Labuba saçma sapan bir oyuncak kim cikarttiysa her yerde görüyorum ve fenomenler koca koca insanlar alıyor özendiriliyor aldıysan bile hevesi geçince kaldır at canım. Bu arada bayadir görmüyorum seni nasıl oldun tedavin nasıl gidiyor herşey yolundadır umarım 

Çok şükür canım iyi gidiyor TV telefon tablet yasak oğluma o yüzden bende mümkün olduğunca elime almıyorum o yüzden buraya girmeye fırsatım da olmuyor cnm 

Dün bende aldım oğluma ama orijinal değil maksat oğlumun gönlü olsun diye 

0 oy
önce (5,101 puan) tarafından

Sinir bozucu bi tipi var. 

0 oy
önce (1,400 puan) tarafından

Aleykümselam Canım Çok korkunç Gerçekten  Sen Nasılsın İyisindir İnşAllah :)) 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 340 göst.

Kategoriler

1,468,081 soru

24,053,454 cevap

329,795 kullanıcı

...