+3 oy
855 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (6,700 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız 

Size bir sorum olacak 

Bu LABUBU zımpırtisi ne oluyor iki gündür oğlum beynimi yedi BABUBU DİYE BU AKŞAM ÇARŞIYI TALAN ETTİM BULDUM VAR AMA ÇOK SEVİMSİZ AŞIRI DERECEDE PAHALI EN SON UYGUN BİYER DE BULDUM ALDIM AMA YİNE PAHALI GELDİ 🤣 🤣 

27 Cevaplar

0 oy
önce (15,422 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bende bilmiyordum annem atmış geçen akşam almayın çocuklara sakın diye şöyle de bir yazı atmış 

image

önce (6,700 puan) tarafından

Öyle yapıcam cnm 

önce (102 puan) tarafından

Ayy cok igrenc biseymis ne oyle agzi yari yerine kadr acik disleri var bide ben bile korktum cocuguma haytta almam

önce (15,422 puan) tarafından

@ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR 💜.              

Bir prens annesi bu denli büyük konuşma o kadar güzel cilve yaparak istiyorlarki kiyamiyorsun birde buradaki orjinali sanirim benimki buna benziyor ama bundan değil evet ama şuna katılıyorum çok sevimsiz 

@Güneş. 💐♥️♥️♥️

önce (1,306 puan) tarafından

Ne korkunç bişey bu böyle tövbe Allah cezasını versin bunların ya çocukları nasıl konuyacağımısı şaşırıyoruz isteyip ortalığı yıkılır alsan bi dert almasan bi dert

-Reklam-
+6 oy
önce (7,683 puan) tarafından

Aşırı sevimsiz bir oyuncak. Alınmasından yana değilim. Ve gereksiz pahalı. Asla almam şahsen 

önce (7,683 puan) tarafından
+2

Nasıl gördü bu oyuncağı o zaman. Yanlış anlama merak ettiğimden valla. Çünkü şu an youtube den aşırı yaygın. Oyunu bile çıktı 

Yoo yanlış anlayacak bir durum yok cnm haftada 2.3 gün rahabilitasyona dil egitimine gidiyoruz geçen 2 saat grup dersi vardı ve evden oyuncak istendi paylaşmayı filan öğrensin çocuklar diye orda büyük ihtimalle gördü 

önce (836 puan) tarafından

@ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR tv iki saate kadar müsade ediyor doktor demiştin.şimdi hep mi yasakladı

Şuan komple yasak canım çünkü Türkçe çizgi film istemiyor İngilizce de biz müsade etmiyoruz bu sefer de sinir krizleri çoğaldı sinirden TV yi kırmaya çalıştı bizde öğretmenleri ve doktoru ile bu karara vardık ve daha etkili oldu öğleden sonra da 4 saat kreşe verdik ama kesinlikle 2 ci bir dile maruz kalmayacak şekilde gidip gelecek 

Yarım saat benim gözetiminde eğitici oyunlar oynuyor eğer dışarı çıktıysak ve huysuzluk çok yaparsa saatini esnetiyoruz oda yine sadece oyun oynuyor 

+6 oy
önce (7,583 puan) tarafından

Çocuklar üzerinde hiç iyi bir etki bırakacağını düşünmüyorum. Çok sevimsiz ve ürkütücü bana göre ingiltere galiba yasaklamıştı  bunların satışını. Gereksiz pahalılar ayrıca. Yerin de olsam iade etme hakkım varsa iade eder yerine daha eğitici veya başka istediği bir oyuncak alırdım.

Edemem cnm çünkü çok hevesli ilk sürpriz yaptım verdim yarım saat öptü onu sindi sarılmış uyuyor kıyamam 

+2 oy
önce (1,533 puan) tarafından

O kadar çirkin bir oyuncakları gerçekten dua ediyorum oğlum istemesin diyr sjsjs geexe yatağımda görsem çığlık atarim

Ben aldım ya akşam uyurken bile bububu diyordu ilk defa bu kadar çok bir oyuncağı istedi ağlamadan da cilve yaparak istedi aldım ama gerçekten çok sevimsiz 

+2 oy
önce (3,166 puan) tarafından

1 kuruş vermem ona ben 

Verdim valla 

+1 oy
önce (213 puan) tarafından

İlk defa duydum kız oyuncakmış trendyolda 600 tl

önce (4,185 puan) tarafından

evet çakma onlar çinde satılmaya başlandı sanırım bunlar

önce (213 puan) tarafından

Anladım canım sağol 

Hongi hemen satışa başlayalım 

geçen arkadaşımda vardı bu bebekten niye aldın diye sordum işte. ben almadım dedi akrabası ıvır zıvır satıyormuş zaten bu bebekler popüler olunca getirtniş dükkana, köşeyi döndü bunlardan dedi. o hediye etmiş bebeği de

Hemen evin önüne stand acıyorum 🤣🤣🤣

+1 oy
önce (4,832 puan) tarafından

Kiz o buyuculerin kullandigi kisiyi temsil eden bebek degil mi ben mi yanlis biliyorum 

Valla hiç bilmiyorum ya çok sevimsiz bir şey 

önce (4,832 puan) tarafından

Ay baktim da cok cirkin bisey bilemedim tam bildigim bisey olmayinca yalan yanlis da yonlendirmeyim simdi 

+1 oy
önce (3,983 puan) tarafından

Keşke almasaydın canım hiç güzel bişey değil hatta kızım 6 yaşında gördüğünde aşırı korkuyor o yüzden görmek istemiyorum diyor

2.3 gündür çok istiyordu uyurken bile babubu diyordu  birde ağlamadan cilve yaparak istedi kıyamadım çok sevimsiz bir şey zaten bende hiç beğenmedim normalde peluş oyuncak hastasıyım 

önce (3,983 puan) tarafından

Neyse biraz zaman geçince üstünde iğne iplikle düzgün bişey yaparsın canım 😊😊

Az hevesini alsın kaldırırım cnm 

+1 oy

lol bebekler gibi sürpriz kutudan çıkıyor, hangi bebeğin çıkacağını bilmiyorsun o yüzden de millet deli gibi bunlardan alıyor. orijinalleri dünyanın parası gereksiz.

ha bence sevimsiz bir şey bi de

Çok sevimsiz cnm ben aldım bu akşam 

işte çocuklar görünce kötü oluyor. senin aldığın yine bi tık normalmiş, çocuk hevesini alır geçer. 

Aynen hevesi alsın kaldırırım 

+1 oy
önce (34 puan) tarafından

İnstgramda bu oyıncagın içini açıyorlar içinde kamera var bence araştırım bi ama hiç hoş bir oyıncak değil

Çok sevimsiz bir şey uyuyunca kontrol ederim 

+1 oy
önce (6,567 puan) tarafından

Hiç duymadım yeni bir oyuncak türemiş yine galiba tv de görüp istiyorlar alsan olmuyor almasan olmuyor 

Benimki TV telefon tablet te kullanmıyor cnm nerden gördü bilmiyorum yasak çünkü mümkün olduğunca ben bile yanında telefonu elime almıyorum önemli bir durum olmadıkça fark ettiysen burada bayadir aktif değilim o yüzden 

önce (6,567 puan) tarafından

Acaba nerden duydu ki okula götürüyorsun ya belki oradaki çocuklar dan görmüştür oyuncağın ne gibi sakıncalı durumu varmış anlamadım normal peluş bir şey evet hafta kadar yoktun merak etmiştim bende yazacaktım özelden sen buraya yazmışsın 

Büyük ihtimalle orda gördü cnm geçen grup derslerinde herkes evden 1 oyuncak götürdü ondan sonra başladı 

Önemli Bir durum olmadıkça elime almıyorum cnm şimdi hepsi uyudu öyle rahatladım 

+1 oy
önce (289 puan) tarafından

İçinde ses kayıt cihazları var diye duydum hemen at çöpe hemen gece ses geliyormuş onlardan

Atamam cnm 2,3 gündür uyurken bile babubu diye sayıkliyordu bi kaç gün hevesini alması lazım 

önce (289 puan) tarafından

O saman içini bir kontrol et derim 

Koynuna aldı uyudu az daha derin uykuya geçsin kontrol edicem 

+1 oy
önce (17,050 puan) tarafından

Ayyyy Alllahimm oğlum 2 gündür labubu labubu 🫥🫥dedim almıyorum korkunç bi oyuncak bana gorede eğitici öğretici bişey olsa eyvallah parası hiç sıkıntı degil

Ben aldım benimki uyurken bile babubu diye sayılıyor du

önce (17,050 puan) tarafından

😁😁 Gördüm gördüm Toprak mutlu olmuş gerisi boş ❤️Benimde eşim dayanamaz az daha ısrar ederse benim oglan

Bir oyuncak yarım saat öpülür mu ya benimki öptü ve onu koynuna alip uyudu 🤣 🤣 🤣 🤣 kiyilmiyor valla ağlayarak isteseydi almazdım ama cilve yaparak istedi kıyamadım 

+1 oy
önce (1,403 puan) tarafından

Aleyküm selam herkes sevimsiz demişte bana sevimsiz gelmedi lakin tablet telefon Youtubeden tiktoktan saçma içerikler izleyen çocukların oyuncağı popüler şuan sanırımben de bilmiyordum burda öğrendim

Benim oğlum tablet telefon televizyon izlemiyor cnm sağlık sorunları nedeniyle yasak sadece yarım saat telefon alır eline ondada gözümün önünde oyun oynuyor bunlardan görüp isteyeceği bir durum olması imkansız 

önce (1,403 puan) tarafından

Birinden duymuştur o zaman şuan çünkü bizim komşu çocuklarında bile gördüm 

+1 oy
önce (3,780 puan) tarafından

Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu ablam 

O mu bir kapitalizm oyunu yani insanlar daha ne kadar para harcaya bilir böyle saçma şeye diyerekten böyle çirkin bişey çıkardılar ve şuan Dünya geneli bunlara deliiii gibi para harcıyor 😁😁

Yanlış anlama abla gerçekler bunlar kapitalizm insanları mahvetti,

Kaça aldın benim burada gördüğüm en ucuzu 600 TL idi🙄

250 ye aldım cnm 2.3 gündür labubu diye uyurken bile sayıkliyordu kıyamadım 

O da doğru valla abla Allah'tan benimkisi daha küçük ama o büyüyünce Allah bilir ne saçma sapan oyuncaklar çıkacak 

Emin ol çok şeyler çıkacak 

Maalesef 🫤

+1 oy
önce (8,155 puan) tarafından

Oglum da 1 aydır yedi bitirdi beni en sonunda alındı gelecek kargoda 😂 

+1 oy
önce (1,368 puan) tarafından

Saçma sapan para tuzağı oyuncak bise

+1 oy
önce (2,532 puan) tarafından

Vallah çok korkutucu asla almam çocuktan çok baktıkça ben korkarım😁😁

+1 oy
önce (3,550 puan) tarafından

Onun yerine adi neydi unuttum f basliyodu onu alin o cok tatli 

+1 oy
önce (110 puan) tarafından

Ben hangi akla hizmet istemiştim eşime aldırdım neden istedim onuda bilmiyorum aldı getirdi garip bir kutusuda vardı demir cola şişesi gibiydi normal üstden açtı çıkmadı altdan çıkamıyordu sonda bıçakla falan kesti sonunda çıktı bende ne yapıcam bilmiyorum öyle odada duruyor ondan sonra zaten huzur bulamadım tüm suçu şu saçma şeye atıyorum

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 337 göst.

Kategoriler

1,467,946 soru

24,051,191 cevap

329,678 kullanıcı

...