Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız
Size bir sorum olacak
Bu LABUBU zımpırtisi ne oluyor iki gündür oğlum beynimi yedi BABUBU DİYE BU AKŞAM ÇARŞIYI TALAN ETTİM BULDUM VAR AMA ÇOK SEVİMSİZ AŞIRI DERECEDE PAHALI EN SON UYGUN BİYER DE BULDUM ALDIM AMA YİNE PAHALI GELDİ 🤣 🤣
Bende bilmiyordum annem atmış geçen akşam almayın çocuklara sakın diye şöyle de bir yazı atmış
Öyle yapıcam cnm
Ayy cok igrenc biseymis ne oyle agzi yari yerine kadr acik disleri var bide ben bile korktum cocuguma haytta almam
@ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR 💜.
Bir prens annesi bu denli büyük konuşma o kadar güzel cilve yaparak istiyorlarki kiyamiyorsun birde buradaki orjinali sanirim benimki buna benziyor ama bundan değil evet ama şuna katılıyorum çok sevimsiz
@Güneş. 💐♥️♥️♥️
Ne korkunç bişey bu böyle tövbe Allah cezasını versin bunların ya çocukları nasıl konuyacağımısı şaşırıyoruz isteyip ortalığı yıkılır alsan bi dert almasan bi dert
Aşırı sevimsiz bir oyuncak. Alınmasından yana değilim. Ve gereksiz pahalı. Asla almam şahsen
Nasıl gördü bu oyuncağı o zaman. Yanlış anlama merak ettiğimden valla. Çünkü şu an youtube den aşırı yaygın. Oyunu bile çıktı
Yoo yanlış anlayacak bir durum yok cnm haftada 2.3 gün rahabilitasyona dil egitimine gidiyoruz geçen 2 saat grup dersi vardı ve evden oyuncak istendi paylaşmayı filan öğrensin çocuklar diye orda büyük ihtimalle gördü
@ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR tv iki saate kadar müsade ediyor doktor demiştin.şimdi hep mi yasakladı
Şuan komple yasak canım çünkü Türkçe çizgi film istemiyor İngilizce de biz müsade etmiyoruz bu sefer de sinir krizleri çoğaldı sinirden TV yi kırmaya çalıştı bizde öğretmenleri ve doktoru ile bu karara vardık ve daha etkili oldu öğleden sonra da 4 saat kreşe verdik ama kesinlikle 2 ci bir dile maruz kalmayacak şekilde gidip gelecek
Yarım saat benim gözetiminde eğitici oyunlar oynuyor eğer dışarı çıktıysak ve huysuzluk çok yaparsa saatini esnetiyoruz oda yine sadece oyun oynuyor
Çocuklar üzerinde hiç iyi bir etki bırakacağını düşünmüyorum. Çok sevimsiz ve ürkütücü bana göre ingiltere galiba yasaklamıştı bunların satışını. Gereksiz pahalılar ayrıca. Yerin de olsam iade etme hakkım varsa iade eder yerine daha eğitici veya başka istediği bir oyuncak alırdım.
Edemem cnm çünkü çok hevesli ilk sürpriz yaptım verdim yarım saat öptü onu sindi sarılmış uyuyor kıyamam
O kadar çirkin bir oyuncakları gerçekten dua ediyorum oğlum istemesin diyr sjsjs geexe yatağımda görsem çığlık atarim
Ben aldım ya akşam uyurken bile bububu diyordu ilk defa bu kadar çok bir oyuncağı istedi ağlamadan da cilve yaparak istedi aldım ama gerçekten çok sevimsiz
1 kuruş vermem ona ben
Verdim valla
İlk defa duydum kız oyuncakmış trendyolda 600 tl
evet çakma onlar çinde satılmaya başlandı sanırım bunlar
Anladım canım sağol
Hongi hemen satışa başlayalım
geçen arkadaşımda vardı bu bebekten niye aldın diye sordum işte. ben almadım dedi akrabası ıvır zıvır satıyormuş zaten bu bebekler popüler olunca getirtniş dükkana, köşeyi döndü bunlardan dedi. o hediye etmiş bebeği de
Hemen evin önüne stand acıyorum 🤣🤣🤣
Kiz o buyuculerin kullandigi kisiyi temsil eden bebek degil mi ben mi yanlis biliyorum
Valla hiç bilmiyorum ya çok sevimsiz bir şey
Ay baktim da cok cirkin bisey bilemedim tam bildigim bisey olmayinca yalan yanlis da yonlendirmeyim simdi
Keşke almasaydın canım hiç güzel bişey değil hatta kızım 6 yaşında gördüğünde aşırı korkuyor o yüzden görmek istemiyorum diyor
2.3 gündür çok istiyordu uyurken bile babubu diyordu birde ağlamadan cilve yaparak istedi kıyamadım çok sevimsiz bir şey zaten bende hiç beğenmedim normalde peluş oyuncak hastasıyım
Neyse biraz zaman geçince üstünde iğne iplikle düzgün bişey yaparsın canım 😊😊
Az hevesini alsın kaldırırım cnm
lol bebekler gibi sürpriz kutudan çıkıyor, hangi bebeğin çıkacağını bilmiyorsun o yüzden de millet deli gibi bunlardan alıyor. orijinalleri dünyanın parası gereksiz.
ha bence sevimsiz bir şey bi de
Çok sevimsiz cnm ben aldım bu akşam
işte çocuklar görünce kötü oluyor. senin aldığın yine bi tık normalmiş, çocuk hevesini alır geçer.
Aynen hevesi alsın kaldırırım
İnstgramda bu oyıncagın içini açıyorlar içinde kamera var bence araştırım bi ama hiç hoş bir oyıncak değil
Çok sevimsiz bir şey uyuyunca kontrol ederim
Hiç duymadım yeni bir oyuncak türemiş yine galiba tv de görüp istiyorlar alsan olmuyor almasan olmuyor
Benimki TV telefon tablet te kullanmıyor cnm nerden gördü bilmiyorum yasak çünkü mümkün olduğunca ben bile yanında telefonu elime almıyorum önemli bir durum olmadıkça fark ettiysen burada bayadir aktif değilim o yüzden
Acaba nerden duydu ki okula götürüyorsun ya belki oradaki çocuklar dan görmüştür oyuncağın ne gibi sakıncalı durumu varmış anlamadım normal peluş bir şey evet hafta kadar yoktun merak etmiştim bende yazacaktım özelden sen buraya yazmışsın
Büyük ihtimalle orda gördü cnm geçen grup derslerinde herkes evden 1 oyuncak götürdü ondan sonra başladı
Önemli Bir durum olmadıkça elime almıyorum cnm şimdi hepsi uyudu öyle rahatladım
İçinde ses kayıt cihazları var diye duydum hemen at çöpe hemen gece ses geliyormuş onlardan
Atamam cnm 2,3 gündür uyurken bile babubu diye sayıkliyordu bi kaç gün hevesini alması lazım
O saman içini bir kontrol et derim
Koynuna aldı uyudu az daha derin uykuya geçsin kontrol edicem
Ayyyy Alllahimm oğlum 2 gündür labubu labubu 🫥🫥dedim almıyorum korkunç bi oyuncak bana gorede eğitici öğretici bişey olsa eyvallah parası hiç sıkıntı degil
Ben aldım benimki uyurken bile babubu diye sayılıyor du
😁😁 Gördüm gördüm Toprak mutlu olmuş gerisi boş ❤️Benimde eşim dayanamaz az daha ısrar ederse benim oglan
Bir oyuncak yarım saat öpülür mu ya benimki öptü ve onu koynuna alip uyudu 🤣 🤣 🤣 🤣 kiyilmiyor valla ağlayarak isteseydi almazdım ama cilve yaparak istedi kıyamadım
Aleyküm selam herkes sevimsiz demişte bana sevimsiz gelmedi lakin tablet telefon Youtubeden tiktoktan saçma içerikler izleyen çocukların oyuncağı popüler şuan sanırımben de bilmiyordum burda öğrendim
Benim oğlum tablet telefon televizyon izlemiyor cnm sağlık sorunları nedeniyle yasak sadece yarım saat telefon alır eline ondada gözümün önünde oyun oynuyor bunlardan görüp isteyeceği bir durum olması imkansız
Birinden duymuştur o zaman şuan çünkü bizim komşu çocuklarında bile gördüm
Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu ablam
O mu bir kapitalizm oyunu yani insanlar daha ne kadar para harcaya bilir böyle saçma şeye diyerekten böyle çirkin bişey çıkardılar ve şuan Dünya geneli bunlara deliiii gibi para harcıyor 😁😁
Yanlış anlama abla gerçekler bunlar kapitalizm insanları mahvetti,
Kaça aldın benim burada gördüğüm en ucuzu 600 TL idi🙄
250 ye aldım cnm 2.3 gündür labubu diye uyurken bile sayıkliyordu kıyamadım
O da doğru valla abla Allah'tan benimkisi daha küçük ama o büyüyünce Allah bilir ne saçma sapan oyuncaklar çıkacak
Emin ol çok şeyler çıkacak
Maalesef 🫤
Oglum da 1 aydır yedi bitirdi beni en sonunda alındı gelecek kargoda 😂
Saçma sapan para tuzağı oyuncak bise
Vallah çok korkutucu asla almam çocuktan çok baktıkça ben korkarım😁😁
Onun yerine adi neydi unuttum f basliyodu onu alin o cok tatli
Ben hangi akla hizmet istemiştim eşime aldırdım neden istedim onuda bilmiyorum aldı getirdi garip bir kutusuda vardı demir cola şişesi gibiydi normal üstden açtı çıkmadı altdan çıkamıyordu sonda bıçakla falan kesti sonunda çıktı bende ne yapıcam bilmiyorum öyle odada duruyor ondan sonra zaten huzur bulamadım tüm suçu şu saçma şeye atıyorum
1,467,946 soru
24,051,191 cevap
329,678 kullanıcı