+1 oy
616 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (112 puan) tarafından

4 aydır  taşındığım  kapı  komşum  kaç  defadır okadar samimi değilim sürekli biseyler istiyor bende çok rahatisiz oluyorum şimdi bile bı tabak yoğurt istedi ben daha kapısını çalmadım bişey istemedim geçen ekmek istedi ogluda var  büyük gidip markette  alabilir ne olur ne yapcam bu durum. Beni rahatisiz ediyor  su bile istiyor kiracı da değilim   suewkli burda olcam ben yeni taşındım  daha okadar samimi bile değiliz ne olur bana akıl verin 

26 Cevaplar

0 oy
önce (6,744 puan) tarafından

Bir iki yok de yüz verme bı daha istemez ay nefret ederim öyle uyanık insandan 

-Reklam-
0 oy
önce (3,410 puan) tarafından

Bı arkadaşım da bana msj attı düğünleri var ayakkabı istiyor , makyaj yapacak benden malzeme istiyor bitmedi istekleri ben herseferinde yok dedim ütü bile istedi bizim atım dedim gerçekten de attım yenisini aldım ama daha ben kullanamdim niye verim ek malzemesi faln isteme başladı görüldü yaptım cvp vermedim konuşmayı kesti benle en sevmediğim insan tipi 

0 oy
önce (289 puan) tarafından

Ay aynısı bende de var bıktım artık hergün istek mi olur eli çok sıkı pek bişe almaz herşey gerek olur çık zelişe sanki market burası arıyor açmıyorum kapı calıyor bi bela ya yok da diyemiyorum samimi de değilim ben arasam kendini açmaz bile o kadar eminim

0 oy
önce (110 puan) tarafından

Bizim ev bahçeliydi bir komşu vardı kadının 3oğlu vardı

Bende o zamanlar 14 15yaşındaydım en küçük oğlu 5yaşındaydı kapıdan içeri girdiği an ağaçlara falan tırmanıyordu helal olsun yedikleri ama bu derece bence görmemişlik çünki elma ağacı onlarında bahçesinde var. Annem pek yüz vermiyordu arada bizden birşey alıyordu ama diğer komşunun evini ele geçirmişti resmen o kadında yaz aylarında eve geliyordu kışda çocuklarıyla kalıyordu. Bunların interneti yoktu kadının interneti vardı evde kış kar demeden o sobasız eve gidiyordular hatta eşide internete bakıyordular hatta çocukları kadının semaverini bile kırmışdılar.. Bazılarına yüz göstersen seni evden kovarlar valla

0 oy
önce (6 puan) tarafından

Ayy benimde vardı öyle komşum 1.2.3.4.5. derken hop dedim ya bende gidip marketten alıyorum..

Rica edicem ihtiyaçlarını toptan marketten alırsan senin için rahat olur ddm gidemiyorsanda internetten sipariş et 40 dkk gelir ddm oymuş birdaha istemedi birşey ..

Ya kendimi kullanılıyor gibi hissettim ben sustukça su varmı bu varmı diyip durdu 

Daha artık istemeye yüzde yok kackere borç istedi akşama vercem ddi acil lazım dedi karttan çekemiyorum ateme uzak ddi kac akşamlar geçi borç aldığını ödemedi i !!

0 oy
önce (166 puan) tarafından

Balkonun kapısı açıktı bende ev supuruyodum komşu teyze torunuyla içeri girmiş koridorda karşılaştık kendisiyle 😂 4 tane yumurta ver dedi. . 

Yerinde olsam kapıyı açmam yada  bana yetecek kadar var sen alırsan Bİraz fazla al bana ver derim adghd 😂

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 472 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Melek8663 (958 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 614 göst.
0 oy
4 cevap 429 göst.
+2 oy
8 cevap 180 göst.

Kategoriler

1,468,365 soru