0 oy
102 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,859 puan) tarafından

Kızlar kızım 3 yaşında 3 gün önce geniz eti bademcik ameliyatı oldu. Bi kulağına tüp takıldı. 2 gündür ateşi var. Dün acile gittik normal dedi. Sabah iyidi. Şimdi yine ateşi çıktı . En fazla 38 oluyor. Doktor normal dedi. Makarna Karpuz ekmek içi yiyebilir. Ama yemiyor boğazım ağrıyor diyor . Dondurma yoğurt meyve suyu içiyor. Nasl devam edecek böyle bilmiyorum. Ameliyat olanlar süreci nasl yönelttinz. Ne zaman tam anlamıyla yemeye başlayacak.

3 Cevaplar

0 oy
(4 puan) tarafından

Gorumcemin oğlu oldu 1 gun sonra yemeye başladı atesi agrisi felanda olmadı 

-Reklam-
0 oy
(2,193 puan) tarafından

Geniz eti ameliyatı çok kolay bir şey diye biliyorum ama bademcikleri de alındıysa belki ondan dolayıdır bu yaşadıkları hiç bilgim yok Rabbim şifa versin 

0 oy
(4,649 puan) tarafından

3 gün süre olarak çok az nasıl ekmek karpuz yesin bizde temmuz un 8 inde olduk ilk bir hafta puding dondurma muhallebi ve tanesiz mercimek çorbası meyve suyu süt falan yedirdim hep 1 hafta dan SONRA makarnaya geç dedi pilav makarna yumuşak şeylerden yedirdik 

(1,859 puan) tarafından

Diyet listesinde öyle yazıyor. Size liste vermedi ler mi

(4,649 puan) tarafından

Hayır vermedi 1 hafta böyle beslenecek dedi doktoru 1 hafta sonra gelin kontrole dedi gittik sonra yumuşak gıdalara geçtik. Daha boğazı yara sert şeyler verme kanarsa daha kötü olur o zaman

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 872 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 161 göst.
0 oy
4 cevap 310 göst.

Kategoriler

1,476,436 soru

24,169,257 cevap

335,785 kullanıcı

...