0 oy
344 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından

Merhaba kızlar 1 haftadır artık ne yaşama isteği kaldı içimde ne başka bir şey kendi evimin sorunlari yetmiyor gibi bir de ailemle uğraşıyorum 

Size olayı anlatayım bana bir akıl verin öyle yaptım olmadı böyle yaptım olmadı bir yerde yanlışım var demekki 

Benim ikinci evliliğim ilk evliliğimden bir kız çocuğum var 6 bucuk senedirde şuan ki eşim bakıyor kendi babasiyla görüşmüyor ne maddi ne manevi destek görmedi yolda görse tanimaz bile bir buçuk  yaşına kadar kendi ailemle kaldim kizim 1 yaşındaydı annem kardeşim yüzünden beni evden kovdu ben başka biyer de yaşamaya başladım sonra eşimi zaten önceden tanıyordum kimseye sormadan söylemeden evlendik ve annem bu süre zarfında sürekli kızımın üstünde ağlayarak baskı kurdu kızım şuan ki eşimi çok seviyodu sen git ben babamla kalırım diyodu büyüdükçe annem çocuğumu babasına karşı doldurmaya başladı o seni değil kardeşlerini seviyo sevse aramaz mi seni buraya atiyorlar işte bana yaşlanınca sen bakacaksın sürekli babasından izin almadan yada sormadan alıp gitmeler kanser hastalığını öne sürerek acitasyon yapmalar felan çekti kendine en son da 2 gün önce annemle konuştum 4 gündür midem ağrıyor kardeşim gelsin hastaneye gidelim dedim neyse geldiler biz hastaneye gittik iş yapmasin diye evi de topladım önlerine yiyeceklerini de çıkarttım toplasaniz 1 saat sonrada geldik ev berbat durumda kızım beni görünce aglamaya başladı kardeşimde anneme gidek diyince annem beni sopayla dövüyor babam boğazımı sıkıyor dedi ama görseniz eti kemikten ayrılmış gibi agliyor kardeşim sinirlendi küfür ediyo annem sustu ses etmedi ben bağırmaya başlayınca kizima hadi kizim hazirlan ben senle ilgilenirim cocugun piskolojisini bozdunuz dedi bende babasindan izin alin 6 7 senedir o babalik yapiyor yoksa gidemez dedim ona ne o ne karışır o kim dediler anne yuvami bozacaksin çocuğu evinden edeceksiniz dedim kardeşim küfrediyor o ara iki çocuğum daha var korktular çıkın gidin evimden rezilsiniz siz dedim kizima da gidersen velayetinide seni de oraya gönderirim dedim kardeşi ağliyo gitme abla sariliyor çocuğu itip çekti gitti dün kardesim eşimi ariyor abi konuşalım bu kızı düzeltelim eşimde ben istemiyorum artik ben babalik yapamamışım dedi aşırı üzgün kendi çocuklarından önde koydu suan ne yapacam bilmiyorum nasil bir yol izleyecem bilmiyorum surekli bu yaşanıyor ve bosanma yoluna gidiyorum gitsem destek verenimde olmayacak kocana sahip ciksaydin cocugun seni mi biliyo diycekler kizlar bi akil bi fikir verin uzun oldu hakkinizi da helal edin

14 Cevaplar

+1 oy
önce (4,097 puan) tarafından

Sen annenle olanları eşine anlamayacaktın. Çocuk dediğin daha küçücük tabiki dolduruşa gelir buna müsade etmeyecektin. Annen hastaysa hasta Allah şifasını versin kendi hayatına da çocuğunun hayatına da bu kadar müdahale ettirmeyecektin. Burada en büyük suçlu sensin, sonra da annen ve kardeşin. Bunun sebebi kızınmış gibi kızını tehdit edemezsin. Şimdi de ikinci eşini kızına karşı doldurmuş oluyorsun. Senin tutumun tavrına başlı başına yanlış. 

-Reklam-
+1 oy
önce (6,566 puan) tarafından

Senin kızın anladığım kadarıyla daha 7 yada 8 yaşlarında değilmi ufacık çocuğa küslükmü olur bide çocuk neden annem dövdü babam boğazımı sıktı dedi çocuk neden eğer böyle bir şey yoksa yalan söylüyor

önce (228 puan) tarafından

Ben de böyle dusundum

+1 oy
önce (297 puan) tarafından

Seni kardeşin yüzünden evden kovduğu gün silecekdin o annen olacak kadını yanlışın büyüğünü orda yapmışsın kızını onlarla görüşdürerek..

0 oy
önce (1,518 puan) tarafından

Anlayamadım yazdıklarınızı. 

önce (4 puan) tarafından

uzun lafın kısası kocam kizimi artik evde istemiyor bunun suclusu annem ne yapacam bilmiyorum okadar sey yasandi hepsine sustu oda benim cocugum dedi ama bu sefer kizim iftira atinca esim istemiyor birazda babasinda kalsin diyo

önce (1,820 puan) tarafından

Valla ben de anlamadım 

İftira çok tehlikeli bir mesele. Kocanız haklı, kızınız bunu yapmamalıydı. Anneniz mi öğretti peki?

Kısaca; hanımefendinin mide ağrısı sebebiyle evden çıkması gerekmiş, o esnada ilk eşinden olan kızı ve evlatları annesiyle kendi evinde bırakmış. Bir saat sonra geri döndüğünde kızı annem beni sopayla dövüyor babam da boğazımı sıkıyor diye feryat figan ağlamış yalandan.

Kadının annesi de gel bize gidelim bunlar senin psikolojini bozuyor deyince post sahibi hanımefendi de babasından izin alın diyor. Annesi ona ne şeklinde cevap veriyor. Hanımefendi kızına gidersen velayetini de oraya veririm diyor. Kardeşleri abla gitme diye ağlıyorlar ama kız, kardeşini iterek gidiyor.

Ertesi gün de hanımefendinin her şeye şahit olan kardeşi şimdiki babayı arayıp gel arayı düzeltelim diyor ama adam haklı olarak ben babası olamamışım diye reddediyor. 

önce (1,820 puan) tarafından

Şimdi anladım anneniz kızınızı doldurup böyle davranmasını sağlıyor . Çok üzüldüm gerçekten hem arkanızda durmuyorlar hem yuvanızı istemiyorlar nasıl bir insanlık . 

Yani tüm okuduklarımıza ve annenizin tavrına göre galiba “bana sen bakacaksın” cümlesi kilit cümle. Kızınızı kendi safına çekmeye çalışıyor olabilir. Annedir diye bir şey de diyemem ama çok üzücü ya. Allah yardımcınız olsun. 

önce (4 puan) tarafından

Karmasik yazmisim yukari kisasini yazdim

önce (4 puan) tarafından

Evet diyoki kizim baban sana vuruyo mu kizim da evet annane sen gorduydun ya diyo annemde evet hatirladim simdi diyo ki hic o olay yasanmamis o gun ne biz ordayiz ne annem 

önce (4 puan) tarafından

Ciddi anlamda bende yoruldum hem kaynanamlar hem annem istemiyo bosansam ne olacak ortada cocuklar var esimle birbirimizi seviyoruz iyisiyle kötüsüyle geciniyoruz amac ne yani 

Valla bir musibet bin nasihatten evladır. Bırakın ananesinin yanında kalsın, henüz çocuk o. Zaten bir süre sonra anlayacaktır hatasını. Kızımdır diye de her şeyine tamam çocuktur hatadır demeyin sakın, iftira atmayı biliyorsa sonuçlarına da katlanacak yaşta demek ki.

Bırakın burnu sürtsün. Herkesin bir şeyleri öğrenme stili bir değil işte, o ne zannediyor hayatı da gerçekler neler bir görsün. Sonra zaten kedi olur.

Siz o gün belki kolay affedersiniz ama babasıyla olan bağını nasıl düzeltecek Allah Kerim…

önce (4 puan) tarafından

Hani cocuguma baksa inanin gitsin derim kendine bakamiyo surekli hastalaniyo cocuk burdan tertemiz gidiyo biz bi alıyoruz gittigi kiyafet burda yapilan banyosu surekli hazir yemek telfon serbest ders calismak yok 

önce (4 puan) tarafından

Duzeltemem artik son rahat 1 senedir böyle iftira iftira ardi arkasi kesilmedi adam isten geliyo anlatiyo konusuyo yok orasi rahat geliyor karisani yok edeni yok kafasina gore babasi disiplinli biri odani toplayacaksin ders caliscaksin oyun vakti oyun oynayacaksin der ve gercekten biraktim artik kalsin herseyi her zaman affettim babasi da baba yoklugunu yasamasin adim uveye cikmasin diye cok ugrasti burnu surtsun biraz 

0 oy
önce (1,303 puan) tarafından

Ne biçim anne öyle ztn bi kere yuvan bozulmuş seni evden atmış ben asıl osmndan itibaren görüşmeyi kesiciktin görüşerek hata yapmışsın şimdiki yuvandan ne istiyor kızın gerçek babası babalık yapmamış ikinci eşin kızı yerine koymuş bakmış asıl babalık hakkı ztn ona ait ne demek o kim oluyor asıl sen kim oluyorsun ki zamanında kapıya attığın torunun şimdiki kıymetli oldu kızında çocuk daha kim bilir ne yalanlarla kandırmışlardır eşin büyük bence onun mantıklı düşünmesi lazım çocuğu o ruh hastası annene bırakmayın gerekirse şikayetçi olun şimdi böyle yalanlar öğreten kadın ilerde neler neler yapar madem bakacaktı niye evden kovmuş seni en başında ikinci bi yuva daha bozulursa ki o rdanda çocukların var ne yapacaksın eşinle sorunun yok derdin yok sakın yuvanı bozma al kızını annenle görüştürme psikolog tedavisi alın kızın için yazık cocuk bu yaşta daha nelere maruz kalmış ben olsam öyle anneyle heyette görüşmem

önce (4 puan) tarafından

Aslinda 4 bucuk sene gorusmedim annem kansere yakalaninca artik bakacak kimse yok diye senelerdir ben baktim felc gecirdi ben yanindaydim yok yani baskasi kardesim desem asla bakmaz mecbur kaldim baktim suan asti kendini resmen esimde 30 yasinda hani cok büyükde degil akli basinda mantikli davraniyor sonucta  ama annem istemiyo huzurlu bi evlilik gorsun hemen bi tuhaflasiyo 6 da geri aramis kardesim boyle olmuyo bu kiz perisan annem hasta demis çünkü annemden aldigi para kesilecek ben aksam getireyim birakiyim esimde kalsin az da perisan olsun a demeden b yi getiriyoduk biz kalsin bu donemde orda okusun annen okutabiliyosa demis cikmis 

önce (1,303 puan) tarafından

Eşinede hak vermemek elde değil yani bu şartlarda baktığı için oda içerlemiştir yazı geçirsinde okul dönemi için ikna etmeye çalış canım çocuk senin çocuğun onların elinde kalsa huzurlumu olacaksın 

0 oy
önce (23,124 puan) tarafından

Bu çocuğu ailen bu kadar doldurduğunda sen nerde idin neden izin verdin babasından izin alın demek yerine kocanı kızına kötülediklerinde koca benim çocuk benim size ne diye onları kapı dışarı etseydin bütün bunlar olmazdı altı yaşındaki kızı velayetini veririm diye tehdit ederek evde tutmaya çalışmakta ancak o çocuğu daha da onlara iter 

0 oy
önce (5,814 puan) tarafından

Kızını götürdü mü götürmedi mi

0 oy
önce (3,601 puan) tarafından

Annenle arana mesafe koy gel git arama sorma olmasın. Canın çıksada yardım isteme annenden. Eşin işden izin alamasa bile bir eş akrabası, bir arkadaş, senin akraban bile olsa samimiyetine inandığın biri olsun. Bende az evel babama kırıldım telefonu yüzüne kapatıb uçuş moduna aldım. Gelmişim 30 yaşıma bundan sonra azar işitemem. 

0 oy
önce (5,686 puan) tarafından

Olayi tam anlayamadim ama sen kendi cocuguna annenij cocuguguymus gibi davraniyosun. Cocuk aglasa da zirlasa da annesi benim hic kimseden izin onay almam. Sen cocuk gaza geldi diyip annene gonderiyosun. Annende bulmus sahipsiz gibi kizi ilerde kendine bakici edecek. Cekip alacaksin kizi. Bi daha da ailenle gorusmiceksin. Hos ben olsam bastan alakami keserdim birak kizimi gondermeyi. Sen dara dustugunde bi tekme de koyan anneye ne acitasyonu olursa olsun gitmez gorusmezdim.

0 oy
önce (166 puan) tarafından

Annen ve kardeşinle görüşmeyi kesip çocuklarını kendi yanında tutuyorsun.cocugunu oraya buraya dağıtma.kocanla da ayrılma.annen yeniden eziyet edip sokağa atmak istiyor seni.seni sevmediğini biliyorsun.sevse çocukla kovmaz.smdi daha çok çocukla gidiceksin şiddet hakaret eziyet yine sokağa atacaklar eve gelmeyeceksiniz diyeceksin.cocuklar dolduruşa gelir çünkü o çocuk.dislayip annene yem etme.adi anne olan herkes iyi ve sevgi dolu olmuyor.cocuklarini ve evliliğini koru.seni bir kere sokağa atan yine atar.hastalik gösterip her haltı yapamaz.kendine bakacak birini arıyor.seni yada kızını götürecek beleş hizmetci.birak ne hali varsa görsün 

0 oy
önce (11,434 puan) tarafından

Eşini ikna et kızını geri getir.

Annenle görüşmeyi kez yada mesafe koy

0 oy
önce (1,350 puan) tarafından

Öncelikle kızını bir psikoloğa gotür .6 7 yaşında iftira atmayı rahatlıkla yalan soylemeyi bilen çocuktan korkarım ben .yarın öbür gün üvey babam taciz etti diye de iftira atmaması için bir sebep yok .Eşin niye bakmaya devam etsin ki cocuga adam gayet haklı kusura bakma ama insan karakteri erken yaşta belli olur zaten senin kızınla eşinin aynı evde devam etmesi her türlü olumsuz sonuç doğurabilir bu şartlarda .net olarak eşin haklı .çocuk deyip geçemeyeceğim .annemlere zaten bir şey demiyorum kızın belli ki anneanne karakterini almis

0 oy
önce (3,335 puan) tarafından

Kizin kac yasinda velayat kimde

0 oy
önce (1,494 puan) tarafından

Bence ailenizle bir sure konusmayin kizinizda ergenlik yasiyor gibi gecici bir durum.Esiniz iyi ise onunla dengeyi arayi bozmayin ailenizin yaptigi cok.ayip ne sizi dusunuyorlar ne torunlarini

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
0 oy
15 cevap 658 göst.
14 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde HarbiBarbie (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 967 göst.
0 oy
10 cevap 421 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde 525253 (108 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,751 soru

24,048,955 cevap

329,555 kullanıcı

...