+1 oy
230 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,035 puan) tarafından

10 aylik bebegim var kucagimdan hic inmez 

Tuvalate zor giriyom hic kimse cocuga bakmiyor benden de büyuk temizlik bekliyor lar 

Zor bela bulasik yikiyom sûburge aciyom  

Bugun disari gittik geldik bir bucuk saat oldu hala suburge yapiyordu. Hala ev pis bide surat yapiyor  arkamdan laf konusuyor ne bicim insanlar 2 senede bir geliyom ya hakli degilmiyim yine bu halde bulasik yikiyom supuruyom kaynanam 60 yasinda yasli drgil 

9 Cevaplar

+1 oy
(5,254 puan) tarafından

Kaynanan8n evini mi dip kose temizleyecekmissin 

(1,035 puan) tarafından

Tatildeyim 1 ay burda kalacagim durmayan cicuk ile benden bunu bekliyor lar 

-Reklam-
+1 oy
(4,764 puan) tarafından

O zaman yapacağın tek şey 2 senede bir olsa da gitmemek.  Her gün orda olsan tamam diyeceğim de 2 yılda bir gittiğin eve kaynanan senden temizlik mi bekliyor 

+1 oy
(4,523 puan) tarafından

Kim hangi evin temizliğni bekliyor ? Anlaşılmıyor yazdığın.

(1,035 puan) tarafından

Yurt disindayim kaynanam lara tatile geldik bir ay benden buyuk temislik bekliyor lar bebegimede bakmiyor lar 

(4,523 puan) tarafından

O kadar uzun durmayın bence. En fazla bir hafta  . Madem tatile geldiniz otele giderim senin yerinde olsam 

+1 oy
(14,929 puan) tarafından

3.5 yaşında çocuğum 1 gün toplayıp süpürmesem evim ev olmaktan çıkıyor yanı senin taze bebeğinle iş yapmanı bekleyende kabahat. 

(1,035 puan) tarafından

Bebegim hic durmuyor bakmiyor larda zaten en fazla bir ay tatile gelmisim  bir ev süpuruyor surat asıliyor hemen 

0 oy
(3,659 puan) tarafından

Bende zora gelince bebegim benden sürekli ayrılmıyor hiç rahat yok deyip salliyorum iş yapmamak icin super bahane 😂

0 oy
(3,794 puan) tarafından

O yollardan çok geçtik bacım

0 oy
(5,876 puan) tarafından

Canım tatile değil de 1 ay kalmaya gelmişsin. Artık senin de misafirliğin geçmiş bence destek beklemeleri normal. Bebeği tutar mısınız biraz ben de bir evi süpüreyim diyeceksin. Bildiğim kadarıyla 3 çocuğun var, ister istemez onlar da evi dağıtır kirletir bence el atman gerekir.

(2,642 puan) tarafından

El atar da çocuğa da bakmıyorlarmış ki 

(1,035 puan) tarafından

Tabi el atiyom bulasik yikiyom evi  süpuruyim kahvalti hazirliyom ki ben bunlari yaparken kizimin eline birsey ler verip oyaliyom durmuyor deyip bakmiyor lar 

(5,876 puan) tarafından

Açık açık demen lazım o zaman. Bakın benim çocuğum zor siz görüyorsunuz sizde 5 dakika durmuyor bu halimle detaylı iş yapmam diye 

0 oy
(2,642 puan) tarafından

Bu sene tatilde sana ne annen rahat verdi ne kaynanan. Ne kadar heyecanlıydın halbuki gelmek için. Küçük bebeğin var onların sana destek olması gerekirken senden destek bekliyor. Valla ben kendi evimi temizleyemiyorum kimsenin evini temizleyemem de çık kenara. Kimseyi de takma zaten anca iki sene sonra göreceksin bir daha. Surat yaparlarsa da sen daha fazla surat yap. Hem bebeğe bakmıyorlar hem iş bekliyorlar. 

(2,642 puan) tarafından

AAnnem zaten iki çocukla sen bana ne temizlik yapacaksın der hep camları silme ben gelince silerim dedim ben gelmeden silmiş 

(1,035 puan) tarafından

Canım Benimkiler bir tuhaf ya zaten bebek taşımaktan belim kopmuş buraya geldim işte köye yerden ağzına her şeyi aldığı için dili pamukçuk oldu ağzının her yeri pamukçuk oldu Damla kullanıyorum şu an İnşallah fayda eder Doktor antibiyotik de verdi ama kullanmadım dut suyu falan vermeye çalışıyorum bu arada sen D vitamini kullanıyor musun demir falan benim kızım çok iştahsız hiçbir şey yemiyor akşama kadar bazıları vitamin eksikliğinden olur diyor iştahsızlık demir aldım daha kullanmadım sen kullanıyor musun

(2,642 puan) tarafından

Ben aldım var ama kullanmıyorum unutuyorum sürekli çünkü. Bir ara düzenli kullanmıştım şimdi tekrar unutmaya başladım. B12 eksikliği çıktı benim kızımda iki kutu b12 yazdı doktor. Birini hergün verdim ikinci kutuyu haftada bir veriyorum. Ailemin yanına geldik geçen hafta çok hasta oldu 3 -4 gün düşmedi ateşi. İshalde oldu antibiyotik başlayınca ateş bitti döküntü başladı. Şimdi poposu sivilce sivilce oldu. Bez değiştirmiştim farklı marka aldım o yaptı sanırım ya da herşey üst üste geldi bilemiyorum. 

(1,035 puan) tarafından

Cok gecmis olsun benimki de yemiyor istahi yok açliktan da agliyor 

(2,642 puan) tarafından

Havalar çok sıcak canım o yüzden de yemiyor olabilir. İnşallah açılır iştahı bir an önce. Emzirme ye devam ediyor musun. Alerji doktoruna götürecektin burada götürebildin mi. 

0 oy
(429 puan) tarafından

Bir ay kalacaksan oturduğun kadarıyla temizle canm.ben de gidince öyle yaparım.derli toplu süpürge tutup silerim.dip köşe temizliğe vakit olmaz.uğraşama da gez eğlenmene bak .en azından gezerek yorul.

(1,035 puan) tarafından

Ne gezmesi köyù bekliyoz cocuklar sıkintidan öldu  

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 210 göst.
8 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde I3lknurum.02 (934 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 213 göst.
4 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,772 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 571 göst.

Kategoriler

1,473,426 soru

24,124,538 cevap

333,661 kullanıcı

...