+1 oy
878 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,721 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizim olsaydı diye diye sıyırdım iyice bebemle oynuyoruz şuan gerçekten hamileyken inş kız olur diye çok dua ettim şimdi 10 kıza degişmem orası ayrı ama kız çocuğu olmayan benim gibi düşünen varmı acep 🤦🤦

39 Cevaplar

0 oy
(3,702 puan) tarafından

Ben önceleri derdim ki oğlum olsun kızım olmasın. İlerde bi adamın gözlerinin içine bakıb sevilmek, hiç tanımadığı insanlar tarafından anlaşılmak için beklentiye girmek. Bu nedenle istemiyordum. Hepde derdim bunu açık açık. Eşim tam aksine kız için içi gidiyor. 

Sonra bebeğimin cinsiyetinin kız olacağını öğrendim. Eşim hem mutlu oldu. Hemde ben sevmehecekmişim gibi gerildi. Zamanla bi baktı ki benim içim gidiyor. Hep kızımda kızım diyorum. Oğlanın alış verişinde ne bu kadar heycanlanmadım. Ne hamileliğimde bebek için bu kadar endişelenmedim. Dayanamadı sordu. Hani sen kız istemiyordun. Demekle olmuyormuş işte. İnsanın kanı canı olunca bi başka oluyor. 

(1,721 puan) tarafından

Maşallah ne güzel 

-Reklam-
0 oy
(4,921 puan) tarafından

Ben bekarken de evliykende yeni hamileyken de hep kendimi erkek annesi gibi hissediyorum derdim hamileligimde esimin ailesi hic kiz cocuk gormemis kendileri benim ailemde kiz istiyodu heralde ordan cok baski yemedim de iste esim eve ailesi o kadari istekliydi ki bi sure sonra kiz istiyorum heralde kiz ondan boyle falan diye belirti kovaladim doktor ilk tahminde bulundu bize sordu kiz dimi dedim erkek deyince bi hevesim mi kirildi desem ne desem bisey oldu hatta simdi diyorum ne kadar s.lakmisim kurban olurum ogluma tabi kiz cocugu nasil bi duygu bende merak ediyorum 

(1,721 puan) tarafından

Sadece merak ve heves yoksa eşim doğulu ama bizdede kız erkek ayrımı yoktur yani olmayanlar var rabbim onlarada tattirsin

0 oy
(357 puan) tarafından

İkiside evlat neticede . Allah'a hamd olsun kızım da var oğlum da ama ikisi arasında bir fark yok 

(1,721 puan) tarafından

Rabbim size bağışlasın öyle tabi ama ben kız çocuklarına çok imreniyorum 

(357 puan) tarafından

Senin koca XY kromozumu olarak çalışmış hep yapacak birşey yok 😁 durumları düzeltince bir tane kız çocuk evlat edinirsiniz

(1,721 puan) tarafından

Olmuyo eşimin teyze kızı öldü kızı 2 yaşında dedim bize verin bakalım ozaman durumunuz iyiydi ama erkek çocuğum olduğu için dinen doğru değil dediler olsun daha ben istemiyorum yok Allah olmayana versin bizim sülale hep erkek 

(357 puan) tarafından

Evet dinen caiz değil zaten , benim arkadaşımın annesi evlat edinmişti , 2 tane de abisi oldu. Odası ayrı ve tül ile çevrelemişlerdi yatağını , öyle böyle kız 13-14 yaşına geldi çok güzel su gibi serpildi hâlâ daha çok dikkat ederler mahremlerine 

(1,721 puan) tarafından

Tabi insan eder ama uygun değil dediler kaldı öyle yoksa ne savap yetimi oksamak

0 oy
(421 puan) tarafından

Kızım var 10 tane erkek çocuğuna bedel🤣şimdide hamileyim oğlum olacak bakalım o nasıl bi duygu

0 oy
(9,904 puan) tarafından

İkisinin de yeri ayrı güzel.benim icin

0 oy
(3,283 puan) tarafından

Daha 18 yaşındayken bir kız çocuğu hayali kuruyordum. Çok şükür Allah'ım bana dünyanın en güzel kızını verdi. Bir oğlum yok ama olsa onuda böyle severdim büyük ihtimalle. Ama kızımla birlikte içimdeki kız çocuğunun yaralarını sarıyorum

(1,721 puan) tarafından

Maşallah size 

Babalarının açtığı yarayı kimse saramaz bende 

0 oy
(1,232 puan) tarafından

Ben de ilk gebeligimde kızım olsun diye çok heveslendim  erkek dediğinde doktor bozuldum moralim düştü  Allah affetsin...  ama   evlat duygusunu bilmediğim içinmiş doğunca aynı sen gibi 10 tane kıza değişmem dedim ve benden de kız anası olmazmış benimde içim de yaramaz  erkek çocuğu varmış dedim  :)  ve şuan ikinci gebeligim 2.oglum gelecek allahin izniyle şimdi gelinlerim düşünsün diyorum :😀 

(1,721 puan) tarafından

He valla gelinler benim kemiğimi bile yiyecek 🤗

0 oy
(6,634 puan) tarafından

Bir kızım bir oğlum var bence ikiside aynı duygu 

(1,721 puan) tarafından

Allah bağışlasın 

(6,634 puan) tarafından

AMİN canım hepimizin evlâdını Rabbim bağışlasın güzel hayırlı nasipli ömürler versin inşallah siz ne yaptınız bittimi yangınlar yanacak yer kaldımı bide o var her yer yandı bitti 

(1,721 puan) tarafından

Evet evet 3 gün sürdü ama bitti şükür şuan yağmurlu inş heryer söner 

0 oy
(1,301 puan) tarafından

Benim bi oğlum var 7 aylıkta kızım. Hep bi kızım olsun istedim çok ama çok güzel bi duygu ama erkek çocukta öyle. Oğlum olmasaydı çok üzülürdüm. İkisinin de hissettiği duygular başka ama biri diğerinden üstün değil 

(1,721 puan) tarafından

Evlat üstün olurmu canım ikisindende vermiş rabbim şükür 

0 oy
(2,215 puan) tarafından

EF SA NE 🩷

(1,721 puan) tarafından

🤗 maşallah 

0 oy
(1,660 puan) tarafından

Yani bir farkı yok gibi. İkisi de yay burcu diye mi benziyorlar yoksa ikisi de gerçekten karakter olarak mı birler bilmiyorum.

Eskiden oğlum olsun isterdim, bekarken tabi yaramaz velet tatlı geliyor. Kızlar nazlı diye çok ilgimi çekmiyordu. Sonra kızların akıllı uslu oluşları daha cezbedici geldi, oğlanlar artık bir tık arkada geliyordu.

Ne zaman ki evlendim, çocuk sahibi oldum, oğlumla yaşadığım her an çok güzel gelmeye başladı. Sonra kızım oldu, bunda da aynı şeyleri farklı bir ruhla yaşadığımı farkettim. Çok güzel.

İkisi de bal. İkisi de şeker. İkisi de tatlı. Biri sütlü tatlı, biri şerbetli tatlı. 

(1,721 puan) tarafından

Allah bağışlasın rabbim Salih evlat etsin inşallah bende asla ayrım yapmak için sormadım ama var böyle görüyorum etek giyiyor annesi kızında dikmiş yada yazma bağlamış annemden gordum diyo için çok kaynıyor 4noglum var rabbim arkamızdan hayır yapan dua eden evlatlar eylesin 🤲🤲

Annem hep der bilseydim evlatlarım böyle olacak daha fazla çocuğum olsun isterdim erkek kardeşim tekti mesela babamı kucaginda taşırdı hastaydi abla keşke bı abim olsaydi derdi içim acirdi o yüzden hayırlı evlat olsunlar dilerim 

(1,745 puan) tarafından

Benimde babamın önceki eşinden 2 abla bir abim var  karakter meselesi galiba anlamlar aşırı bencil ve sadece kendini düşünürler    abim tam tersi benim icin olsun öz bacıları için olsun elinde. Geleni yapar babamı saymıyorum çok huysuz biri olmasına ragmen babam için herşeyi yapıyor aşırı düşkün babama  o oule olunca eşi de aynı Allah var zorla hastaneye flan götürürler gtmez babam ablamlar da öl bı yudum su verrler mi bilmem o derece

0 oy
(2,118 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kız çocuğu rahmettir berekettir  . Kız annesi olmak gerçekten şanstır  kızım var hiç oğlum olsaydı demedim kızımın gülüşünü hiç bir erkek çocuğuna değişmem 

(1,721 puan) tarafından
+1

Maşallah ❤️ 

0 oy
(1,745 puan) tarafından

3 oğluma hamileyim artık düşünmüyorum zaten anca bakarım bende bekarlikdan kız çocuklarını çok seviyorum elimde değil smdide hem eşimde hem bizde erkek çok haliyle kız olsa dendi hep hani bende çok istiyordum ama Rabbim bize böyle laik görmüş hayırlı evlat olsunlar vatana millete   çevre de elestiriyor  erkek diye kötüleme var deyince bide evladını sevmiyor gbı konuşma yapılıyor ne kdr destekte  çok düşkünüm ay hatta fazla düşkünüm ogluslarima  tek kavga sebebim eşimle çocuktur çok ilgi alaka için bile elestiirliyorum memlekete gittimde  bazen Allah'ım acılarını göstermesin  bu devirde erkekde kız cocuguda yetiştirmek çok zor 

(1,721 puan) tarafından

Evet devir çok kötü ve zor bı devir bende son oğlan 11yildan sonra oldu hep kızdır inş dedim ama doğdu şuan 10 aylık 10 kıza degişmem bide babamın adını koydum ciğerim benim o🥺

Sağlıkla kucağına al inşallah 

(1,745 puan) tarafından

İnşallah benmkide bir buçuk yaşında    tam sevilme zamanlari acele ettim yaşım geçiyor kız için yine denerim yoksa dedim kız bekliyordum ben tek kızım annemden birbirlerine kol kanat olurlar inşallah 

0 oy
(567 puan) tarafından

Üç oğlum var onları bana veren Rabbime şükürler olsun.hic merak etmiyorum nasıl bı duygu olduğunu evlat evlattir sonuçta.

0 oy
(744 puan) tarafından

Bir kızim var cennetim inşallah 

Bir oğlum var cennetim inşallah 

İkisinide çok seviyorum sevgileri aynı ama kızın hareketleri çok değişik kusmeler cilveler eteğini sallayarak gezmeler susluler erkek çocukları düz ya adı üstünde erkek ama oğlum bana çok düşkün canını yediğim kızımda babaci 

(1,721 puan) tarafından

Allah bağışlasın ☺️bende kız çocuklarını görüyorum babalarına kuserek yaptiriyolar herşeyi süslü puslu oluyolar ne güzel içim kaynıyor valla 

0 oy
(1,121 puan) tarafından

4 kız annesi olarak şunu söylemeliyim ki insan bu dünyada cenneti yaşıyor en yakın arkadaşının olması sabah kalktığımda onları aynanın karşısında süsleniyor olduğunu görmek bile içimi huzur dolduruyo

(1,721 puan) tarafından

Ya maşallah valla 4 oglanda bende var sabah kalkiyorum donları çorapları pijamaları aman Allahım diyim🤭bı kız olaydi iy olurdu ama Rabbime bın şükür canları sağ olsun 

(1,121 puan) tarafından

Ben sabah kalkıyorum kızlarım yataklarını toplamış aynanın karşısında saçlarını tariyorlar dolaplarini düzenliyorlar anne kalk temizlik saati diyor bazen bana kaynanalik yapıyorlar 

(1,721 puan) tarafından

☺️☺️ne güzel valla Allah size bağışlasın 

0 oy
(959 puan) tarafından

Ben kucukken kizim olsun cok isterdim hayalini kurardim uzun saclari olsun tarayayim.Evlendikden sonra hamile oldugumu oyrendiyimde amma hic dusunmedim kiz veya oglan olsun benim icin onemli olan saglikli olmasiydi.Ilk hamileliyimde kizdi amma dogumda vefat etti.Boyle nasipmis dedim.Bende travma kaldi benim kaderimde kiz yok diye.Ikinci hamileliyim oglan oldu cok sukur saglikli dogdu.Ogluna asik bir anneyim.Ucuncu hamileliyim kiz oldu travmam kalkti cok korktum birsey olmasindan cok sukur saglikli dogdu.Ikiside ayni benim icin.Onemli olam saglikli,mutlu,huzurlu olmalari

(1,721 puan) tarafından

Allah bağışlasın tabiki öyle rabbim sağlıklı ömür versin 

0 oy
(10,354 puan) tarafından

Kendi fikrim 

2 oğlum 1 kızım var 

Kız çocuğu ebeveyni olmak anlatilmaz yaşanır derim çok güzel bir duygu

(1,721 puan) tarafından

Ee bak demekki ayni degil rabbim bağışlasın Allah kız evlatlarımıza hayırlı ömür nasip etsin 

0 oy
(47 puan) tarafından

İnsan tabi ki heveslenir cicili bicili tokalr filan ama evlat evlattır sonuçta bekarlıktan beri kıza hevesliydim kızım oldu de ki toka takıyonmu aldıklarım duruyor asla baglatmıyor hele elbise filan asla kendi istediğini giyiyor bide beni de kendi gydriyor onun dedikleri olacak 2 buçuk yaşında :)

(1,721 puan) tarafından

☺️ele gecirmis sizi desene maşallah bende ayrım yapmiyorum sadece heves ediyorum ben taşıdım 9 ay hele sonuncu 9 ay bı ben bı Allah biliyor çektiğimi tırnağını değişmem ☺️ 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,338 göst.
22 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde Persona Non Grata (3,443 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 986 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Elif34 (368 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 307 göst.
18 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ezgic 211 (208 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 1,183 göst.
17 Nisan 2021 Diğer kategorisinde 1anneadayi (1,267 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,724 soru

24,076,408 cevap