+1 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (171 puan) tarafından

Evet kızlar bugün moralim çok bozuk modum çok düşük ablamın eşi ile ilgili bir sorun yaşadım çok büyük bir sorun değil ama bu beni çok fazla etkiledi adapte olamıyorum hiçbir şeye modumu nasıl yükseltebilirim öyle zamanlarda nasıl kendinizi iyi hissedersiniz

5 Cevaplar

+2 oy
(456 puan) tarafından

Böyle şeyler ancak Allaha sığınabileceğimizi hatırlatır. Daha sakin dingin günler geçirmeye çalışırım. 

Bir de şunu düşünür ve her seferinde görürüm. Benim kendi kendimi yıpratmam güzel geçebilecek vaktimden çalmam kimsenin ama kimsenin umrunda değil. Herkes hayatını yaşarken ben kendimi üzüp o dertle yaşayınca afedersin sözüm sana değil aptl gibi hissediyorum. Sonra da salaklık yapma kalk evinin eşinin çocuğunun kıymetini bil mutlu yaşa derim devamı gelir zaten

(171 puan) tarafından

Tam da dediğin gibi aynı dediğin gibi diyorum kendime ben burada kafamı yorarken kimsenin umurunda değil ben kendi kendimi stres ediyorum ama gerçekten elimde değil toparlayamıyorum kafamı 

-Reklam-
+1 oy
(4,732 puan) tarafından

yüksek sesle sert rock müzik dinlerim 

(171 puan) tarafından

Çocuklar korkar ufaklar başka ne yapabilirim şuan havada çok sıcak çıkamıyorum dışarıya

+1 oy
tarafından

Canım ben ormanlık bi yere gider 

Avazım çıkana kadar bağırır ağlar içimi boşaltır geri dönerdim 

Arabaya biner yüksek sesle müzik dinlerdim 

Sahilde koşardım diz boyu 

Yagmur varsa ıslanırdım 

Cimlere uzanır ağaca yaşlanırdım  

(171 puan) tarafından

Dediklerinin hepsi şu an benim için büyük benim için bir lüks iki ufak çocuğum var evden çıkamıyorum evi ortam değiştiremediğim için de modum değişmiyor hani evde bir şeyler yapabilmem lazım inşallah çabuk geçer

tarafından

Canım tv den yada internetten güzel bir film bul 

Cekirdek varsa evde 

Cayda demle 

Cocuklarla film izle.

Cocuklar için havuz varmı evde plastik olandan 

Varsa koy 

Sende yanlarında ol 

Ilık duş al.

Evde makyaj yap kendine 

Saçını fönle 

Kiyafet giy çıkar mesela 

Evde çiçek varmı varsa toprağı ile oyna.

Bahceye insen cime basarsın ama toprakta iyi gelir ama 

Çıkamıyorsan aklıma gelenler bunlar 

(171 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım sanırım bir çay demleyip TV izlesem film izlesem iyi gelecek şu an başka bir şey yapasım da yok 

0 oy
(5,013 puan) tarafından

Oncelikle hataliysan bi ozur durumu ayarla arayabilirsin mesaj atabilirsin aksam yemege cagirabilirsin gelmezse bi tatli alip gidersin ozur dilersin hakliysan sayet arkana yaslan ve keyfini cikar hakli olmak bu dunyada en rezil sey her halti cekiyosun herkes diyo ki haklisin eee bagirip cagirip kizamiyosun durumu degistiremiyosun ama haklisin yani hakli olmak mutlu olmaya yetmiyo ee napalip uzulmeye devam mi edelim yap bi kahve yaslan arkana keyifle ic ha yok ben hüzün yasamam lazim dersen hatimin varsa ordan yoksa rastgele bi sayfadan baslayip bi kac sayfa oku sonra 100 tana insirah suresi oku ac ellerini dua et bak nasil ferahlayacaksin 

(5,013 puan) tarafından

Iste haklisin hayatim 

(171 puan) tarafından

Benim arkamda babam olmadı hiçbir zaman bir abim falan da yoktu ablam evlendi o hep abi gibi yani ben öyle gördüm işte başımızda bir büyük benim başımda büyük bir abi gibi gördüm ama baktım ki benim yaptığım saygı benim onda gösterdiğim değer onda kendine bir şey zannetme ezikleme hak buluyor yani kendinde bir kere daha iyi anladım ki Rabbimden başka kimse yok bizim için sırtınızı dayayacağımız kimse yok

(5,013 puan) tarafından

Dersini cok guzel almissin masaAllah sana 

(171 puan) tarafından

Hani dedin ya haklı insan işte oturur kahveni için keyfine bak diye benim haklı gibi olmak gibi bir derdim yok sadece artık insanların sadece laf söylemek için egolarını tatmin etmek için yaptıkları şeylere tahammülüm yok yoksa illa ben haklıyım ya da o haksız böyle bir derdim de yok ama artık kendimi de sahip çıkmam gerekiyor

(5,013 puan) tarafından

Sonra da dedim ya hakli olmak mutlu olmaya yaramiyo malesef 

0 oy
(24,691 puan) tarafından

Müzik dinlerim dans ederim kahvemi içerim asla umurumda olmaz

(171 puan) tarafından

Ben de böyle böyle öğrenirim kafama takmamayı inşallah en iyisini yapıyorsun sen

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 71 göst.
0 oy
0 cevap 29 göst.
3 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Demet90 (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 135 göst.
0 oy
3 cevap 69 göst.

Kategoriler

1,470,945 soru