+1 oy
108 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3,554 puan) tarafından

Oglum 5 yasina giricek eylul de simdi gitar istiyo agliyo gitarlar bin liradan basliyo ama bir aydir da istiyo alsam mi.blmiyorm alip koseye atip hic kullammayadabilir aslnda hep hayalimdi bi enstruman calsin ama cok erken istedi belki de heves 

Almazsam bu sefer soner mmi.hevesi blmiyorm

2 Cevaplar

+2 oy
(4,794 puan) tarafından

bence önce bir kursa götür. orada denesin. bir anda şak diye çalınmıyor gitar. olur da isteği devam ederse, yeteneği de varsa o zaman eve gitar alırsın. 

(3,554 puan) tarafından

5 yasa kurs var midir ki tabi sak diye calinmadigini biliyorm da ins vardir yetenegi cnku omrumce enstruman calan insanlara imrenmisimdir 

(4,377 puan) tarafından

Tamam bu yorumu yazacaktım 

(4,794 puan) tarafından

vardır bulabilirsin, bu tarz şeylere ne kadar erken başlanıyorsa o kadar çabuk ilerler çocuklar. benim yeğenim 5 yaşında piyanoya başladı 3 senedir çalıyor kendi kafasından nota çıkarıyor artık. 

büyük şehirde veya olanakları olan bir şehirde isen kursu çok rahat bulursun kurs olmasa da müzik öğretmeni bulup evde ders aldırabilirsin. 

(3,554 puan) tarafından

Halkegitimdeki gitar hocasiyla konusayim bi yonlendirir belki

(4,794 puan) tarafından

özel ders siteleri falan oluyor oralardan bakabilirsin, armut uygulaması üzerinden araştırabilirsin. direkt bildiğin hoca varsa o daha güzel olur tabii ki

en kötü müzik öğretmenliği okuyan bir öğrenci veya konservatuvar varsa şehrinde ordan bir öğrenci iş görür. 

-Reklam-
0 oy
(342 puan) tarafından

Küçükken babamdan gitar istemistim almıştı.hayatimin en mükemmel hatırası.daima yanımdadir.asiri destekleyici ve eleştirel bir evebeyn.para geçici ama hatıralarında çok iyi bir yerde olacaksın.herkes heves ettgii şeyi mükemmel yapmak zorunda değil.belkidr alıp bir köşeye atacak ama ailem daima isteklerime ve bana saygı duydu yanımda oldu asla yalnız değilim onemliyim diye aklında kalbinde yer edineceksin.evet minnak.bir.gitar bir çocuk için çok şey ifade ediyor.babam en iyi arkadaşım ve bana en kırıcı yorumları da yapan insan sevildiğini hissediyosn diğer hiçbir baba gibi değil.bence yarın o gitarı almalisin 

(3,554 puan) tarafından

Hic bu bakis acisiyla olaya yaklasmamistm farkindalik kattiginiz icin tsk eddrim cok sagoln ins alacagim 

İlgili sorular

+4 oy
16 cevap 605 göst.
+1 oy
13 cevap 245 göst.
15 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde sweetlady (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
0 oy
1 cevap 80 göst.

Kategoriler

1,471,310 soru

24,097,248 cevap

332,165 kullanıcı

...