0 oy
110 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,350 puan) tarafından

Kızlar hamileyken denize girilir mi 5 buçuk aylık hamileyim 🤭 

Çok uzun süre kalmayacağım sadece belden aşağısı bacaklarımı falan sokarım kızımı tutmak için gireceğim sadece

10 Cevaplar

0 oy
önce (6,700 puan) tarafından

Doktorum önermemisti Bana 

önce (4,350 puan) tarafından

Benim doktor bir şey söylemedi de bu zamana kadar hep sıkıntılı geçti ya kanama oldu ya plasenta aşağıdaydı ilişki hep yasaktı bu Yeni Yeni düzeldi çok şükür. Enfeksiyon kapar mıyım acaba diye düşündüm ama tuzlu suda enfeksiyon kapılmaz herhalde ya

Bu denli zorlukta lütfen gitme enfeksiyon yapılmaz mı millet isiyor siciyor 

önce (4,117 puan) tarafından

Enfeksiyon kapılmaz mı canım. Benim kızım geçen yıl 2 yaşındaydı denizden amipli dizanteri kaptı . 1 ay da zor iyileşti. Kimseye bir şey olmaz sana denk gelir. Hiç riske atma bence. 

Aynen doğru söylüyorsun ya

-Reklam-
0 oy
önce (4,465 puan) tarafından

Enfeksiyon açısından risk oluşturuyor 

Enfeksiyon demek Allah korusun erken doğum riski demek 

0 oy
önce (9,698 puan) tarafından

Bu sıcakta nerdeyse haftada bir denizdeyim valla anca ferahliyorum yaa bende 2 aylığım giriyorum geçen bir kadın gelmişti son günleriydi nasıl yüzüp açılıyordu 😁

Ay yaaa 🤣 bu yorumu silme de akşam eşime okutayım 🤣

0 oy
önce (23,172 puan) tarafından

Doktora sorman lazım tatlım

0 oy
önce (17,050 puan) tarafından

Ben hamile iken gitmedim denk gelmedi tatilimize ama gecen gördüm valla karnı burnunda eşiyle çokta güzel acildilarr derinlere doğru ama senin riskliymis bı doktoruna danış istersen 

0 oy
önce (4,185 puan) tarafından

riskli bir gebeliğin yoksa girebilirsin, yüzebilirsin. yüzme gebeler için harika bir spor. 

sadece güneş tepedeyken girme, bi de ıslak mayo ile durma hemen değiştir

ben 34 haftalıkken gitmiştim denize, doktorum sakıncası yok demişti. sana yazdığım uyarıları yapmıştı sadece

0 oy
önce (6,269 puan) tarafından

Ben hamileyken kıbrıstaydım. Doğuruncaya kadar Denizden hiç çıkmadım neredeyse. Hiç sorun yaşamadım. Ha ben yaşamadım ama sen yaşamayacaksın diye bir şey yok. O nedenle Drun ile konuş. 

Bayanın ki riskli gebelik tehlikeli 

önce (6,269 puan) tarafından

Risk olmasa bile Dr ile konuşmalı. Bir de denize girdiğin yer çok önemli tabii. 

0 oy
önce (6,567 puan) tarafından

Doktoruna sorman lazım ben sormuştum bana temiz olduğu sürece girebilirsin ama sakın havuza girme demişti 

0 oy
önce (2,532 puan) tarafından

Benm erken doğum riskim vardı bana girme demişti doktor

0 oy
önce (1,306 puan) tarafından

Benim doktorum havuz mikrop yuvası denize gir onun yerine demişti bende 4 buçuk aylığım bugün tatile gidicektik eşimle işinden dolayı gidemedik kaldı yoksa bugün denizdeydim bende iyotlu bu sağlıklı Canan Karatay kışın denize giremeseminiz bile kenarında yürüyün bol bol iyot alan diyor çok uzun süre durmayıp mayo bikini haşlama herneyse giydiğin onun temisliğine dikkat edersen girebilirsin bence ama için rahat etmezse bu doktorunu ara sor ben giderim açıkçası deli gibi bekliyorum tatile gitmeyi nasip bakalım ahahah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 86 göst.
+1 oy
5 cevap 103 göst.
0 oy
5 cevap 141 göst.
8 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,890 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 450 göst.
23 Şubat 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde MehSinOz (239 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,945 soru

24,051,211 cevap

329,678 kullanıcı

...