Ev çok sıcak klima yok kızlar evde sıcaktan oluşan halsizliğe ne iyi gelir çaresini bulan yazsın 😏
Soğuk suyla duş
En güzeli ama sürünüyorum valla koridorda salonda yerlerde yatarak bitiriyorum bugünü resmen 🤦🏻♀️
Ben geçenlerde artık banyoda uyumaya karar vermiştim.şimdi kıskandırmak gibi olmasın burda hava sıcaklığı düşmeye başladı.🤭
Biraz olsun rahatladık diyebilirim.
Ayy ne güzel bugğn dünden sıcak ev yanıyoruz
Yarın dahada serin gözüküyor Konya yaşadık
Hem çok fazla sıcak hem hava Bi kapanıp Bi açılıyo ve ateş giib rüzgar esiyor Bi ara bahçeyi yıkadım çöpleri attım içeri zor kaçtım
Bu neki canım
El fanı çocuklara almıştım bende onu kullanıyorum 🤣
Şarjlı el vantilatör ü
Yemek yaparken tezgaha karşıma koyuyom ohhh miss
Hadi ya bakayım bende akşam merkeze girmeyi düşünüyoruz uğrarsak çarşıya alayım
Vantilatörle biraz serinliyoruz ama gerçekten çok sıcak dün öldüm resmen bugün biraz iyi düne göre
Dün de ben iyiydim ama bugğn resmen sürünüyorum ya sabah 8 de kalktım sadece mutfağı toplarım dedim ama ora bile toplanmadı daha fenayım ya
soğuk kahve
soğuk çay
soğuk maden suyu
soğuk su
soğuk çorba
soğuk üzüm
soğuk suyla balkon yıkama
soğuk suyla duş
Off okurken serinledim 😂
Soğuk karpuz nerdeeee
Sodamı içtim biraz sonra da karpuz keseyim 😁 serinleyecem diye verdiğim kiloları toplayacam 🤪
çeşitlendirilebilir tabi 😂😂
Ben sadece suyla falan rahatlamaya çalıştım bi kaç gündür burası da yanıyordu ama bugün esintili serin Rabbime şükürler olsun
Bugün de bura yanıyor kapı pencere kapattım ateş giriyor eve resmen güneşlikleri de kapattım
Orası hangi şehir inşallah serinlik gelir oraya da
Erzincan canım
Vantilatör de yok mu bacım zor yaa Rabbım kolaylık versin inşallah
Yok canım ya malesef aslında alsak iyi olur bir tane en azından mutfağa koyarız şu an mutfakta 2 tane büyük cam var ve güneş mutfağa döndü batana kadar mutfakta olacak güneş 🤷♀️
Ayy vantilatör istiyorum ben mutfağa koyarım evin en yakıcı yeri mutfak en serini koridor
Sorma ya bu yıl aşırı sıcak hep yorgun ve halsiz hissediyorum birşey yapasim yok
Bu durum sadece bende var sanıyordum eşimle akşam konuştum geçen yaz daha enerjiktim bu yaz enerjim çok düşük hiç bişe yapasım yok
Ayy seni çok iyi anlıyorum ben de senin gibi koridorlarda yatıp ağlıyordum sıcaktan birde hamileyim daha sıcak geliyor bizde de yok klima en son vantilatör aldırdım neereye gitsem pesimde götürüyorum neyseki bugün İstanbul serinledi biraz
Soğuk duş al serinletici şeyler ic canim
Postu açtıktan sonra eşimi aradım vantilatör al diye bakarım tamm dedi inşallah alabilir canım ya kavruluyoruz bugün
İnşallah canım alirsinda bı nebze olsun kurulursun sıcaktan
İnşallah
1,468,419 soru
24,058,130 cevap
330,017 kullanıcı