+1 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde (606 puan) tarafından

Yeni bir yasa çıkmış heralde doktor uygun görürse randevu alabilirmis diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum 15 günden önce randevu bulamıyorum kadın doğumdan sağlık ocağı bana bulabilirmi acaba

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından

O öyle değildi ya sanki 

Saglik ocağına gozukmeden randevu alamicakmisiz sanirim

-Reklam-
+1 oy
(1,067 puan) tarafından

Öyle bişey bende okudum, artık önce sağlık ocağına gidilecek doktor uygun görürse hastaneye sevk edecek diye. Ama uygulamaya geçmedi galiba daha. Ama sizin için randevu alabilir onlara bizim görmediğimiz randevular çıkıyor. Ben anneme göğüs hastalıkları için istediği doktora bulamadım sağlık ocağına gitmiş o doktor alışvermiş randevu

+1 oy
(294 puan) tarafından

Yeni çıkan yasayı bilmem de onu bende duymuştum aile hekimleri randevu alabiliyor diyo bence git bir sor 

+1 oy
(918 puan) tarafından

Oğlumu götürdüm hemen cildiye için sıra aldı doktor bana evet yardımcı oluyorlar sen sağlık ocağında ki eve yada hemşirene ulaş bi ara o dedi bizde yardımcı oluruz

+1 oy
(461 puan) tarafından

Dr lar randevu sistemine Dr kimliği ile girdiği için boş randevu varsa bulabilir. Bizim girdiğimiz sisteme düşmeden orda gözüküyor niye böyle bilmiyorum. Ben bi kaç kez yardım istedim aile hekimimden hatta telefonla arayıp sorduğumda bile yardımcı olup randevu almıştı gitmeme bile gerek kalmamıstı. 

+1 oy
(1,639 puan) tarafından

Ben randevularimi sağlık ocağından alıyorum. Bana açılmıyor ama ebelere açılan bir kontenjan var. Bana da ebemiz aoylemisti. Randevu bulamazsan beni ara diye. Ben bulamıyorum ama o alıyor 

+1 oy
(6,337 puan) tarafından

Bana sağlık ocağındaki doktor kardiyoloji randevusu almıştı daha bi kaç hafta ancak oluyor boş randevu görünmüyordu

+1 oy
(764 puan) tarafından

Sağlık bakanlığı resmi sitesinde bu haberi yalanladı 

+1 oy
(5,158 puan) tarafından

Evet randevu alabiliyorlar, geçen gün annem dahiliye gitti doktor gastrolojiye sevk etti randevu alamazsan aile hekimi yardımci oluyormuş. 

0 oy
(6,894 puan) tarafından

Alabilir doktora kontenjan verildi bölümlerde biz  dahiliye için aldırdık pazartesi günüde cildiye için randevu aldıracağım

0 oy
(1,948 puan) tarafından

Evet anneme almış sağlık ocagındaki doktor , cildiye randevusu bulamıyordum doktor almış annneme

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 137 göst.
5 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Misafir12356 (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 353 göst.
21 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 994 göst.
19 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 825 göst.
1 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hellomam (4,959 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,252 soru

24,166,665 cevap